Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 387
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Camp щях да го почна заради Rachel Griffiths, но после му видях оценката в imdb и директно го изтрих  Crazy

6,3 не е толкова зле, Бум? Rolling Eyes

За сериал си е зле, пък и беше 5 и нещо отначало.

# 616
Вие от къде сте сваляли Parenthood? Rolling Eyes На мен вторият сезон не иска да ми се тегли от замунда. нет Confused

# 617
  • Ямбол
Вие от къде сте сваляли Parenthood? Rolling Eyes На мен вторият сезон не иска да ми се тегли от замунда. нет Confused

Еми няма активни сийдъри в момента,сигурно.Изчакай,ще тръгне Peace

# 618
  • Монреал
Темата ми бе препоръчана относно запитване за шоуто Whodunnit - следите ли го, имате ли някакви теории за убиеца? Къде, освен в страницата им във ФБ мога да прочета разни конспирации и спойлери?

П.С. Към списъка на анкетата, добавям Майк и Моли

# 619
Трети сезон на Luther само 4 серии ли ще е? Оооо, свърши така, сякаш няма да има нов сезон. Сърцето ми се къса. Имате ли някакво инфо по въпроса?

# 620
Трети сезон на Luther само 4 серии ли ще е? Оооо, свърши така, сякаш няма да има нов сезон. Сърцето ми се къса. Имате ли някакво инфо по въпроса?

Четох, че можело да правят филм. Peace

Темата ми бе препоръчана относно запитване за шоуто Whodunnit - следите ли го, имате ли някакви теории за убиеца? Къде, освен в страницата им във ФБ мога да прочета разни конспирации и спойлери?

Ако те устройва на английски, може да пробваш така. Нямам спомен да сме го коментирали това шоу. Wink

# 621
  • София
За феновете на Strike Back - има дата за премиерата 9 август. При нас ще е сутринта на 10-ти, събота.

# 622
За феновете на Strike Back - има дата за премиерата 9 август. При нас ще е сутринта на 10-ти, събота.

Оуу, да! smile3508

# 623
Аз напоследък гледам The Fosters .

# 624
Не видях да е препоръчан, изгледахме първи сезон, сега свалям втори на Magic City: http://www.imdb.com/title/tt1832045/?ref_=sr_2
Приятен за гледане, добра игра, какво му трябва на човек за през лятото  Grinning

# 625
  • Ямбол
Не видях да е препоръчан, изгледахме първи сезон, сега свалям втори на Magic City: http://www.imdb.com/title/tt1832045/?ref_=sr_2
Приятен за гледане, добра игра, какво му трябва на човек за през лятото  Grinning

И аз го гледам. Simple SmileОт добри актьори,няма как да очакваш лоша игра. WinkЗагледах го заради Джефри Дийн Морган,но се оказа,че целия каст е на ниво. PeaceОсобено впечетление ми направи-Дани Хюстън. SunglassesКасапина е просто жесток. Laughing

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 00:42 от contessa24

# 626
  • Ямбол
Случайно попаднах на този сериал- Case HistoriesИ като любител на жанра,се заинтригувах. Flutter

Някой,гледал ли го е?Отзиви...

Започнали са да го превеждат,като субтитрите за 1-ви епизод са готови.http://bukvi.do.am/load/dobavjane_na_novi_subtitri/dobavjane_na_ … inaloto/1-1-0-625

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 02:28 от contessa24

# 627

Страхотна новина newsm18, благодаря ти, че сподели!  bouquet Нямам търпение Hug

# 628
  • София
Чудех се дали да го пускам, ама понеже сериалът е ултра-хипер-мега добър реших, че може да съм полезна на някого:
http://inspired-by-clio.blogspot.com/2013/07/the-killing-2011.html

# 629
Гледам за втори път един руски сериал, вече има субтитри за първите четири сезона.
Казва се "Интерны" (Стажанти). Сигурно сте говорили за него, защото първият сезон е от 2008 година, но ако някой го е пропуснал и иска нещо неангажиращо и смешничко, препоръчвам го. Лично на мен ми е страшно забавен. Ако се оправяте добре с руския, много ще се забавлявате с езика, въпреки че субтитрите са направени с много мерак и са доста добри.

Общи условия

Активация на акаунт