Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 372
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Ямбол
В момента гледам "Възкресените"-http://www.imdb.com/title/tt2521668/.Жанрът е по-скоро мистерия,отколкото трилър,даже и с полъх на кримка.Препоръчвам!  Peace

# 631
Изгледах "Кухня". Не знам в този форум или в друг го препоръчваха горещо, наистина сериалчето е много добро за разпускане. Вторият сезон го гледах без субтитри, защото още не са излезли, но аз се справям с руския.

Ако някой може да ми препоръча друг подобен сериал ще се радвам  Peace

# 632
  • Ямбол
Изгледах "Кухня". Не знам в този форум или в друг го препоръчваха горещо, наистина сериалчето е много добро за разпускане. Вторият сезон го гледах без субтитри, защото още не са излезли, но аз се справям с руския.

Ако някой може да ми препоръча друг подобен сериал ще се радвам  Peace

Ем,аз го препоръчвах,след мен и други съфорумки,приятно сериалче. Laughing

Има препоръчан руски от MilenVele,няколко поста нагоре. Peace

# 633

Ако някой може да ми препоръча друг подобен сериал ще се радвам  Peace

Ем,аз го препоръчвах,след мен и други съфорумки,приятно сериалче. Laughing

Има препоръчан руски от MilenVele,няколко поста нагоре. Peace

Мерси, ще го видя и него. Не държа да е руски, а да е забавен. Не си падам по кримита.

# 634
  • Ямбол
Забавно,мога да ти препоръчам-"Hart of Dixie".Също и испанският-"La que se avecina".Peace Има ги в замунда.

# 635
Забавно,мога да ти препоръчам-"Hart of Dixie".Също и испанският-"La que se avecina".Peace Има ги в замунда.

Испанските са майтапи  Laughing Поне, ако съдя по "Щурите съседи"  Peace
Взема да го дръпна  Thinking

едит: ооо, то гледам даже персонажите същите. Чудно.
Опаааа, а субтитри?

# 636
  • Ямбол
Има за 1-ви и 2-ри сезон в DMCA-removal-from-Google.  Peace

Сериалът е спин-оф на Щурите съседи.Същият актьорски състав,но сюжетните линии са различни. Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 09:49 от contessa24

# 637
Има за 1-ви и 2-ри сезон в DMCA-removal-from-Google.  Peace

bouquet

# 638
В момента гледам "Възкресените"-http://www.imdb.com/title/tt2521668/.Жанрът е по-скоро мистерия,отколкото трилър,даже и с полъх на кримка.Препоръчвам!  Peace

И аз го изгледах,много ми хареса.Но така и не разбрах ще има ли друг сезон  newsm78

# 639
  • Ямбол

И аз го изгледах,много ми хареса.Но така и не разбрах ще има ли друг сезон  newsm78

Ще има 2-ри,но през 2014г чак.  ooooh!

# 640
Попаднах на Dexter и за 2 седмици изгледах 6 сезона.
Имам още един сезон, а 8-ми тече в момента.

Хубав крими сериал. Хареса ми много. Simple Smile

# 641
  • КиТ
Аз да похваля Hart of Dixie,не съм много по докторските сериали,пък то  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 642
  • София
Днес Килинг свърши! Браво на сичкото екип!

# 643
  • Разпиляна във въображението
Аз да похваля Hart of Dixie,не съм много по докторските сериали,пък то  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз го гледам от скоро и съм доволна. Точно за лятото е.

# 644

И аз го гледам от скоро и съм доволна. Точно за лятото е.

И аз го започнах, много е приятен, бързо се гледа. Той не е толкова докторски, Плами, не бих го определила като такъв. Wink

Общи условия

Активация на акаунт