Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 357
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Днес Килинг свърши! Браво на сичкото екип!
Да не би да съм изтеглигла някаква куца версия на двойния епизод, при мен филма свърши в нищото - отрязан - в бяло: както пътуваха към хижата за Ейдриан и тя го нареждаше, че е чудовище, почти катастрофираха и тя слезе да повръща...

# 646
  • София
не е това края, теглих от замунда

# 647
Да, мерси, изтеглих друга версия и изгледах до края, много добър тоз сериал, дано продължат!

# 648
  • London
Днес Килинг свърши! Браво на сичкото екип!
Да не би да съм изтеглигла някаква куца версия на двойния епизод, при мен филма свърши в нищото - отрязан - в бяло: както пътуваха към хижата за Ейдриан и тя го нареждаше, че е чудовище, почти катастрофираха и тя слезе да повръща...
Ако може някой да ми разясни как разбраха
Скрит текст:
когато баха при бащата на първата жертва на излизане. Видяха дървената къщичка и на Сара нещо и просветна. Хукнаха към гората... Тук ми се загуби логиката, как намериха къщата в гората?

# 649
  • в морето до колене
Bean, според мен на Сара ...

Скрит текст:
и "просветна", защото се сети, че Рей Сюърд (бащата на Ейдриън) и разказа, че е правил на сина си такава къщичка... А тя помнеше, че около къщата им не е имало дървета. И като разгледа картата, се убеди, че най-близкото място с дървета, където би могъл малкият да си играе в къщичка на дърво, е именно мястото, където бяха скрити труповете.

# 650
  • срещу двата комина :)))
Magic City  е спрян след втори сезон, много съм разочарована, сериала беше много хубав  Tired

# 651
  • London
Bean, според мен на Сара ...

Скрит текст:
и "просветна", защото се сети, че Рей Сюърд (бащата на Ейдриън) и разказа, че е правил на сина си такава къщичка... А тя помнеше, че около къщата им не е имало дървета. И като разгледа картата, се убеди, че най-близкото място с дървета, където би могъл малкият да си играе в къщичка на дърво, е именно мястото, където бяха скрити труповете.
Благодаря, да има логика да е това.
Чудно ми е как всякакви простотии имат теми а този сериал сякаш го гледат 5 човека. Много харесвам Мирей Енъс и следя от първи сезон. Дано не ги спрат пак.

# 652
  • София
Има хляб за следващ сезон, но не съм търсила дали е подновен.
А тема няма, наистина (или аз не мога да я намеря). И аз съм се чудила защо. Иначе не минава незабелязан от аудиторията явно. Доста любители се изредихме тук с похвали. В момента мисля, че все още върви по някое от БТВ.

# 653
Този е нов сериал "The Vineyard" http://www.imdb.com/title/tt2766052/
Дали го има някъде и ще го качват ли ? Ако случайно знаете нещо  Simple Smile

# 654
  • в морето до колене
Според Уикипедия това е "docusoap", т.е. нещо като реалити, снимано на принципа "муха на стената"...
Но ако решиш да му хвърлиш едно око, ето линк от КаТ - http://kickass.to/the-vineyard-tv34560/

# 655
О, не! Реалити не ми се гледа, аз го мислех, че е сериал. Но мерси все пак.

# 656
  • Свищов
Да попитам гледалите 3-ти сезон на The killing - убийството разрешава ли се в рамките на сезона или пак ще продължи в 2 сезона?

# 657
  • в морето до колене
Разрешава се.
Ако решат да има четвърти сезон (а официално все още няма излязло такова решение), ще трябва да е нов случай...

# 658
  • Свищов
Мерси. Значи още довечера може да почна с гледането.

# 659
  • Ямбол
Magic City  е спрян след втори сезон, много съм разочарована, сериала беше много хубав  Tired

Жалко!На мен също ми харесваше.  Tired

Изгледах и финалето на Убийството-никаква изненада!  Mr. Green Според мен си оставиха вратичка за следващ сезон.

Ване,има тема,ама е няква сборна и има няколко поста само.  Rolling Eyes http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=658274.0.
И познай,кой мернах там?  Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 01:48 от contessa24

Общи условия

Активация на акаунт