Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 16-та тема

• 197 186
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
  • сред люляците

На ilrai пълнената питка, отдавна се канех да я направя, божествено вкусна е, ilrai  - благодаря за рецептата!
http://ilrai.blogspot.com/2013/02/blog-post_24.html

Прекрасна е   bouquet И с много плънка  Simple Smile

# 76
  • Popovo
Ето и мойте питки който правих на скоро.Не са толкова добри като вашите,но бяха много вкусни.

# 77
момичета, искам да помоля вълшебницата, изваяла питката от заглавната страница да сподели рецептата и най вече технологията на приготвяне. в събота имаме специален повод. моята баба навършва 95 години и искам да я изненадам с нещо подобно, защото същото едва ли ще мога да сътворя.

# 78
Ето и моя домашен хляб за днес. Мая, вода, сол, захар, масло. Много вкусна е станала (не ям такива неща от месеци и само я опитах).
Тази сутрин се събудих с желание да правя форми, но това тесто София Мел явно дойде малко и не можах да оформям добре, лепнеше много, но нямах повече брашно  Grinning. Направих 2 плитки и така...

# 79
  • ГОре на черешата...
Днешната пухкава питка с лоша снимка...

# 80
Здравейте дами!
Интересуваме има ли рецепта за питка, която мога да замеся вечерта и да я изпеча на другия ден за обяд?  newsm78
 mari_eta   Отново страхотна питка. Майсторка си!   chef Голям фен съм на всичко, което правиш  smile3525 Специално за питки се доверявам на твоите рецепти. Правила съм основната рецепта и тази с 700 гр брашно.
Пожелавам на всички прекрасни почивни дни!   bouquet

# 81
  • Русе/София
Здравейте дами!
Интересуваме има ли рецепта за питка, която мога да замеся вечерта и да я изпеча на другия ден за обяд?  newsm78

Всяка рецепта става.Омесваш си тестото,намазняваш съда,в който ще го държиш/може и торбичка/,и в хладилника.На другия ден го оставяш на стайна температура да се отпусне и действаш.

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 11:39 от 3xi

# 82
  • Варна
А оставя ли се да втаса преди да се прибере в хладилника,ако да-колко време?

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 16:46 от gali&presi

# 83
  • Русе/София
А оставя ли се да втаса преди са прибере в хладилника,ако да-колко време?
не,не се оставя.Омесваш тестото и прибираш.

# 84
  • Варна
Благодаря  Hug

# 85
  • сред люляците

Празнична погача от мен  Hug

# 86
 ilrai78 ,  красота си сътворила  bouquet
 mari_eta , хич не ти е лоша снимката, направо като жива  bouquet
Тутманик от снощи

# 87
Ето и моята питка от събота  Simple Smile

На външен вид не се получи много добре, но пък беше много вкусна. За първи път правих такова оформление и не прецених колко охлювчета ще ми бъдат нужни  Blush

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 14:31 от megan marinova

# 88
  • Банкя
Страхотни сте, коя от коя питка е по- хубава и по-засукана.
Аз отскоро започнх да правя питки с мая , защото ми се вижда ,че доста време отнема втасването  ..пък и после се яде много Joy Joy.Но момчетата ми пораснаха и се чудя как де ги изхраня.
та ето ръчния хляб на Селма , но в тортена форма.

# 89
   Много добре изглежда , tarlio ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт