Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 58 995
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
То, ако погледнем реално и Халит не е изключителен красавец. Оплешивяваш брадатко със сини очи. Ако не беше актьор, едва ли бихте му се възхитили, срещайки го на улицата. Той пленява по-скоро с артистичните си превъплъщения и добра актьорска игра, отколкото с външност.

Всичко бих дала да срещна този синеок брадатко поне на улицата!!! Two Hearts Two Hearts
Няма друг такъв мъж!!!  newsm74

# 301
Аз мразя мъже с бради, явно за това не мога да харесам Халит в тази роля, но явно така са се носили навремето, тъй че му е простено.В 1001 нощ ми харесва много повече.Но определено не е мой тип, просто ми е симпатичен.

# 302
Актьор ,който показва талант подкрепен с визия,а не обратното Crossing Arms
Уточнение-харизмата не е само външен вид и сини Очи,а излъчване Blush

# 303
 Просто запис

# 304
Моля,тези с "просото запис"-да не хабят постове.Сърдечно благодаря!

# 305
От тея с "просто запис":
Еееееее вие и без това една тема за ден два изписвате, та едно записче ли не може да преглътнете.

# 306
От тея с "просто запис":
Еееееее вие и без това една тема за ден два изписвате, та едно записче ли не може да преглътнете.
Е, всичко преглъщаме-ама пиши нещо все има нещичко за писане. Heart Eyes

# 307
ОК,  Mr. Green
Кажете моля, моя любимец Бали Бей (доколкото знам и не само мой) коя красавица ще задява в последващите епизоди? Беше много мило еврейското девойче дето се омъжи за него, но явно са й предложили участие в друга сапунка.  Wink

# 308
Е,видя ли написа-бравос Hug
За ББ за мен е ясно-Михримах.Ама още не съм си изяснила кой кого ще "сваля"-май тя него Joy

# 309
  • София
Колкото и да му харесва палтенцето на Михримах, ББ не вярвам да се залюби пак с представителка на Династията.  Laughing Веднъж вече си изпати от една такава любов. Или ще го изпратят да си иде по живо по здраво необвързан, или избранницата му ще е от простосмъртните...  newsm78

А аз само да ви информирам, че ако ме заняма във форума скоро, дестинацията, която съм си избрала е тази:  Joy

# 310
Мили съфорумки важно съобщение от "Тренди нюз".Очаквайте най-новото шоу "Бали бей търси съпруга от форума на бг-мама".Розите са готови, а ББ е в очакване !

Мястото на зааписване за кастинга при Трендафилка Шугарбейбова  тук:

# 311
  • София
Мили съфорумки важно съобщение от "Тренди нюз".Очаквайте най-новото шоу "Бали бей търси съпруга от форума на бг-мама".Розите са готови, а ББ е в очакване !

Мястото на зааписване за кастинга при Трендафилка Шугарбейбова

Joy Joy Joy
Записвам сееееее!  Laughing
Мотивационно писмо да прикрепям ли към CV -то?   newsm78

# 312
Тя, мотивацията е ясна Joy

# 313
  • somewhere near the sea
Ей, ненаситници, докато го нямаше Балибейчето, се редяхте за халвет, сега кОнкур им се прищял...

# 314

Втора, втора..... Joy  Пак Лидия ме изпревари.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт