Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 59 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Писмото от Шах за Ибрахим е дело на Хюррем. Може би това е нещото, което ще настрои сестрите едни срещу други?  Thinking

Благодаря на преводачките в ефир!!! Много сте коректни, момичета! Благодаря ви още веднъж!

Аз не мисля, че писмото е дело на Хюррем, писала го е Шах със сигурност Naughty
Въпроса не е Кой го е писал а Кога.
Аз мисля, че това е старо писмо, просто Хюррем сега го е намерила Laughing

# 586
  • Burgas
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ , МИЛИ ДАМИ !!!

по едно кафенце от мен и поздравления за празника !!!!

# 587
Честито и на теб!
Къде се изгуби, да не си била в траур за Ибо Laughing
Липсваше тук Laughing  bouquet

# 588
  • Пловдив
Честит празник на всички влюбени и загубени(като мен)Нека любовта винаги озарява дните ви

# 589
  • София
Честит ден на влюбените !Обичайте и бъдете обичани!
Тези рози са за всички Вас ,лично Бали бей ги достави ,като каза да ви предам ,че ви обича всичкиииииииии!

Иде ми да възкликна: "Оf Malkocoglu offfff"!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Какво щастие, какъв късмет имам! Св. Валентин да съвпадне със свещенния ми халвет в четвъртък!
Ще ми отнеме цял ден да се приготвя! Решила съм, дори сеното за коня на ББ да е във формата на сърце!
Тренди, не мога да си представя направо, за теб какво е приготвил Шугър Бейби! С мед и масло ще те маже, портите на Рая ще ти покаже!  Joy

Снощният епизод ми хареса! Поне това, което успях да гледам де. Мисля, че дори писмото да е дело на Хюрем, тя не лъже все пак. Смисъл, Шах и Ибрахим така или иначе са си мешали капите  Wink Добро отмъщение ще да е и напълно заслужено! Много долна беше постъпка от страна на Шах! А СС пък какво ще я прави като се върне от похода!!! Освен, ако не замислят някаква лъжа за очерняне на Хюрем междувременно.  ooooh!

# 590
  • Истанбул

Много ми е странно, че откакто Ибо го няма, Султана някак си не тъжи особено за него, да съжалява не забелязах newsm78, очаквах поне малко да ни покажат тъгуващият за приятеля си Сюлейман- ама йок.

Не е съвсем така.... В предходната и последните кадри от тази серия СС цитираше стихове за приятелството... Въобще, доколкото се знае, след смъртта на Паргалъ Ибрахим, СС много се променя, затваря се в себе си и пише философски стихове за приятелството и верността...

# 591
Исполнитель роли султана Сулеймана в сериале «Великолепный век» Халит Эргенч заявил, что дает «зеленый свет» рождению второго ребенка. Накануне Эргенч, как это часто бывает, прогуливался по стамбульскому району Акмеркез. Он попозировал фотографам и пообщался с журналистами.
Он рассказал, что его жена Бергюзар Корель, которая также актриса, сильно занята на съемках в сериале Karadayı, поэтому в ближайшее время паре не удастся завести второго ребенка. «В настоящее время мы оба работаем. Мы тоже хотим, чтобы у нашего сына Али появился братик или сестренка. Дай Бог, это случится!» – сказал актер.

Журналисты также спросили Эргенча, что он думает о популярности сериала «Великолепный век», например, в Сербии. «В некоторых странах сериал невероятно популярен. Например, в Греции. Мне приятно слышать об этих новостях», – сказал Эргенч.

# 592
# 593
Запис и от мен Simple Smile

# 594

Подкрепям Мистик! Hug Hug

Точно така е. Султанът явно силно страда от загубата не толкова на везира, колкото на приятеля от детството, на интелектуалеца, с когото може да разговаря на различни теми - философия, изкуство, история, литература; на сродната си душа, с когото може да споделя съкровените си чувства, да рецитира поезията на древните поети и който може да го разбере.
Той дори го сънува, привижда му се у други хора... Етюдът с бронята в снощния епизод също говори за това - дори и в оня момент да не му стана приятно, че Ибрахим си приписва власт, каквато не може да има, пак му беше мъчно за него. Sad Sad

Но султанът не можеше и да си затваря безкрайно очите пред предателствата на главния си везир - той всичко забелязваше, макар и да не го показваше, именно в името на приятелството. Забелязваше и ревността на Ибрахим към Хюрем, Бали Бей, Искендер бей, - всеки, опитал да се приближи малко или много до султана, биваше грубо изтласкван (или направо убиван) от везира. Нима султанът не беше наясно кой бе изпратил наемни убийци срещу Хюрем в онази гора? И защо точно Ибрахим унищожи единствения свидетел, убиеца?

И за да не изреждам многобройните случаи, само искам да повторя, че сценаристите доста последователно и правдоподобно се стараят да изграждат повече от образите във филма - особено тези на СС и Ибрахим. Доколкото това може да се направи в един популярен исторически сериал. Peace

# 595
  • Истанбул
jupetrov7,  newsm10

# 596
Момичета моля някоя да ме светне кой беше организирал отвличането на принцовете че ми е много любопитно  newsm78

# 597
Момичета моля някоя да ме светне кой беше организирал отвличането на принцовете че ми е много любопитно  newsm78

Не съм гледала серията, но според разказите на момичетата тук:
Шах отвлича принцовете, обаче Хюрем разбира от някъде затова, после Шах, за да се измъкне "ни боб яла...", казва на Хюрем, че ги е отвела за нейно добро, за да не възкачи някой от синовете си на престола, защото това щеше да бъде най-голямата грешка на Хасеки Simple Smile
Правилно ли съм разбрала? newsm78

# 598
Искам да ви питам как е правилно Мерием или Мирием

# 599
Честит празник на влюбените и виното Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт