Ахтопол 2013

• 101 963
  • 689
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Пловдив
Здравейте!
Да раздвижа темата с едни хубави проектни снимки на новия ресторант и басейн на Ескада бийч.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.563529233681318.1073741 … 399686&type=3
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.563528143681427.1073741 … 399686&type=3

И едно инфо да добавя: сега прочетох в нета, че плаж Липите тази година щял да е на концесия, т.е със спасители и ще се поддържа. Плажа не е в Ахтопол, но все пак доста почиващи в Ахтопол ходят да плажуват към Синеморец.

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 19:03 от ninand

# 77
  • В.Търново
Малко да побутнем темата,че някои хора продължават да подновяват стари теми и настъпва хаос във форума,според мен.Хората не четат ли правилата?!

# 78
Да, правилно, rosinauzunova  Hug ! Да споделя тогава- аз пак резервирах бунгало в компл. "Силистар". Останахме много доволни миналата година. Е, зависи от схващанията, аз не търся лукс, не е хотел. Но леглата са хубави, има хладилник и баня, детска площадка, барбекюта.. Хората са много отзивчиви и симпатични(собственик, управител)..А, има и кръчме, в което готвят съвсем прилично. И най- важно- до плажа е, какво му трябва повече на човек Grinning . Ходим на бунгала за да има къде да тича детето, докато ние подпийваме на верандата Mr. Green , на въздух. Кой знае, живи и здрави, някой ден ще порасне момчето, та няма да му е интересно така, ама има време дотогава Sunglasses .

# 79
  • В.Търново
http://silitur.com/gallery.html

За тези ли става въпрос?

# 80
# 81
  • София
Има ли някой с отзиви за бунгала Котвата - далече ли са от плажа и от града и какви са условията...?

# 82
А каква е цената за бунгалата на Силистар? Моля?!?

# 83
Има ли някой с отзиви за бунгала Котвата - далече ли са от плажа и от града и какви са условията...?
Аз, били сме там три години поред. Близо са до плажа, до града- не, но с кола е не повече от 5 минути. Хубаво сме си изкарвали, но ни е малко тясно.
Цената на бунгало Силистар е 12 лв. на човек на вечер.

# 84
Здравейте, на мен за Силистар са ми дали цена от 38 лв за август месец за бунгало с три легла. Колко близо са до плажа и има ли стълби или е полегато?

# 85
  • София, България
Тези бунгала Силистар изглеждат много добре. И на мен ще ми е интересно да разбера къде са точно. Бунгалата са ми пълна мъгла има много близо до центъра има и на 3-4 километра от града.

Много ме натъжи, че Липите е даден на концесия, беше райско, чисто кътче. Ето една снимка от там, от миналото лято. (да не говорим как ще разрият всичко, за да направят хубав път до плажа)
 Cry Плажът беше много по-чист от плажовете на концесия в Ахтопол и Синеморец, че и Силистар, както се вижда и на снимката де.

http://prikachi.com/images/269/6108269u.jpg

# 86
Elysana, бунгалата са над плажа. Има множко стълби(колкото 7-етажна сграда да речем) и една доста стръмна пътека с малко стъпала горе, надолу отъпкана земя. Мона Лиза, тези бунгала са в бунгалската част, преди Ахтопол, с кола е бързо, но пеш не бих тръгнала в никой случай.
Да кажа пак- никой да не очаква лукс, не и на тези цени. За луксозно бунгало цените са двойни.

# 87
  • София
Аз, били сме там три години поред. Близо са до плажа, до града- не, но с кола е не повече от 5 минути. Хубаво сме си изкарвали, но ни е малко тясно.
Цената на бунгало Силистар е 12 лв. на човек на вечер.
Благодаря! А какво имаш предвид, че ви е било тясно - малки са бунгалата или вие сте били повече хора? newsm78

# 88
  • София
редактирано

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 22:37 от Freya_na

# 89
Ами, не ходете в Ахтопол, така тамън на безстрашните му фенове, ще ни е по- спокоен и непретъпкан плажът Sunglasses .

Общи условия

Активация на акаунт