Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 183

• 28 990
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив

Приготовления за сън...Втора вечер заедно и сами....
...............
Какви коментари му ударихме при онлайна...дори и това, че Керим си мие правилно зъбите...

# 691
  • Пловдив

К: "Може ли да вляза?"
Ф: "Влез."
.............
Приемам, че не буквално иска толкова разрешение, а дали вече тя се е приготвила за сън...

# 692
# 693
  • Пловдив

Преобличането на Керим....Сладур, секси изглежда....дори когато е притеснен...

# 694
  • Пловдив

К: "Фатмагюл."
Ф: "Да?"
К: "Имаме много време пред себе си. Всичкото време. Снощната вечер, беше много трудна и за двама ни. И двамата преминахме през нещо много трудно. Но няма да е винаги така."

# 695
  • Разград

# 696
  • Пловдив

К: "Имам предвид, в бъдеще...Не трябва да е, все едно сме били на изпит. Все едно, е трябвало да преодолеем някаква трудност. Не искам да го приемам като стъпка към нашето...лечение. Не искам да е по принуда, Фатмагюл... Трябва да е истинско и с желание.4
Ф: "Да..."
К: "Снощи беше рано и за двама ни. Но...Имаме много време пред нас. Няма да те принуждавам да
правиш нещо, което не искаш."
Ф: "Знам."
К: "Няма да искам от теб, да правим това отново. Не се тревожи. Ще чакам подходящият момент. Знам, че с времето всичко ще е наред. Не защото сме задължени...А защото го искаме. Да бъде естествено. Искам само едно нещо от теб. Не искам да се отдалечим един от друг. Искам да те усещам до мен, докато спим...Да усещам ароматът ти...да докосвам косата ти...да усещам дъхът ти...и да отварям очите си с теб. Това е всичко което искам. Приятни сънища.4
Ф: "Приятни сънища."

# 697
  • Пловдив

Утро...
..............
К: "Ще отида до ъгъла да купя хляб и вестник........След закуска ще отида до работилницата. Колегите от старата работа, ще ми пратят няколко мъже. Ако ги харесам, ще работят за мен."
Ф: "Аз ще бъда тук днес, ще уча."
..............
Керим излиза...а Фатмагюл влиза в банята докато го няма....

# 698
  • Пловдив

В магазинчето Керим пазарува, но чува и подмятанията зад гърба си. Вестникът...разбира, че Мустафа е мъртъв.....
"Тъжен край за бившият годеник"
..............
Звъни на Кадир и разбира истината. Тръгва за "Кухнята на розата."

# 699
  • София

Изписали са Хаджер и бебето... Сердар погребва Мустафа, говори с Хаджер...
Х: Никого ли няма? Сам ли се оправяш?
Сердар обяснява... Има далечни роднини, но след всичко станало си затворили очите... Сложил обява в кметството... но всички си имат работа...
С: Съвестта ме гризе, бе булка, наистина. Аз помогнах да го заловят. Ако не го бях предал, пак щеше да излезе всичко, но много се измъчвам, че аз съм причината. Допусна много грешки, но ми беше най-добрият приятел. Жалко, много жалко.
Хаджер продължава да хлипа…
Сами: Мустафа стана жертва на собствения си избор. Нито ти, нито някой друг имате вина.

Марианка,   момичета !  

Днес постването беше чооок зоор  ooooh! Дали моето РС  newsm78  дали нета   newsm78 дали мамата  newsm78

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 11:51 от Dilemi

# 700
  • Пловдив

Разбира как се е случило....Фатмагюл разбира и тя....Пощальонът носи последното писмо от Мустафа...Керим го взима, преборвайки любопитната Мукадес.... и с тревога се прибира.

# 701
  • Пловдив

К: "Фатмагюл. Нека Господ да прости греховете му."
...............
Подава и писмото....Фатмагюл чете...

...............
Дилеми, момичета....
txtloves

# 702
Здравейте, не спите, ядете виртуално, само духовен живот...Вече се върти 75 епизод.
Много се смях тая сутрин. Онзи младеж извън контрол е неуловим, но мен сте ме разконспирирали. И сега какво? Тема, корица, Ди...ва, никаква свобода на мисълта и словото. Но любовта иска жертви. Много ми хареса клипа. Аз знам, че тук има различни мнения за Мелиса Сьозен, но аз много я харесах като Нарин. Както при оценката на което и да е изпълнение и тук,  зависи какво разбиране влага зрителят в образа и какво очаква.  
Това с конспирацията е повод да споделя мнението си за “изчезването” на нашия герой. И това е нещо, което за първи път ми влиза във вниманието. Не знам други актьори как действат. Но в конкретния случай много харесвам това. Разбира се, ако мотивите са творчески, както бяха описани в едно интервю или там каквото беше. Така освобождава себе си от старата и се подготвя за новата роля, почива емоционално, прави някакви други неща, важни за развитието или просто за личния му живот. И едновременно отделя създадените образи един от друг. Ако е по тези причини, още повече харесвам ЕА. Разбира се, както във всяка професия и тук всичко зависи от човека и аз правя тези разсъждания, изхождайки от себе си. И аз като зрител, слушател имам нужда от пауза между две неща по същите причини. Познавам хора, които нямат нужда от такава пауза. Човек трябва да бъде себе си и като актьор, и като зрител Това се усеща от публиката и се цени. Но днес разбира се всичко това е много манипулирано от целия поток от хора, новини и “новини”, събития...Хората свикнаха, че ако нещо не е показано по телевизията, значи не се е случило. И артистите се изцеждат в непрекъснато присъствие, лицата се изхабяват физически и в преносен смисъл. Защо трябва един актьор да е в непрекъсната връзка с феновете си. Нали всичко, което прави е за тях и това  е изграденият от него образ. Не съм гледала други сериали, но сега чета и виждам как едни и същи артисти непрекъснато са на екрана. Някъде бях чела, че ЕА не е очаквал кариера в телевизията и си го обяснявам по същата причина. Не знам дали е така, но той изглежда взима много навътре всичко и после така отдълбоко го връща. Затова му трябва и по-дълга пауза. Така паузата е част от творческия процес. Затова и го харесваме. Но пък други хора не го харесват. Може да им е твърде драматично. Зрител и актьор трябва да се харесат. Аз повече го възприемам като театрален актьор, отколкото телевизионен. Но най-много ми харесва това, че е избрал тези две роли за себе си. Харесвам очакването сега. И то ми прилича на очакване завесата да се вдигне.  

# 703
  • Пловдив

Engin Akyurek Kendine Iyi Bak

Ето и клипчето направено от мен за 75 епизод....Страхотни са ни сладурите....

# 704
  • София
Ваня@ или за по-удобно само Ваня  newsm51

Със своите разсъждения внасяш една мъдрост и успокоение,  newsm53 от което ние като емоционални  фенове понякога, даже много често, имаме нужда!   smile3503
Още веднъж и аз те приветствам с "Добре дошла" при нас!  
love001

Общи условия

Активация на акаунт