Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 183

• 28 993
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
...
Защо трябва един актьор да е в непрекъсната връзка с феновете си. Нали всичко, което прави е за тях и това  е изграденият от него образ. Не съм гледала други сериали, но сега чета и виждам как едни и същи артисти непрекъснато са на екрана. Някъде бях чела, че ЕА не е очаквал кариера в телевизията и си го обяснявам по същата причина. Не знам дали е така, но той изглежда взима много навътре всичко и после така отдълбоко го връща. Затова му трябва и по-дълга пауза. Така паузата е част от творческия процес. Затова и го харесваме. Но пък други хора не го харесват. Може да им е твърде драматично. Зрител и актьор трябва да се харесат. Аз повече го възприемам като театрален актьор, отколкото телевизионен. Но най-много ми харесва това, че е избрал тези две роли за себе си. Харесвам очакването сега. И то ми прилича на очакване завесата да се вдигне.  

Присъединяваме се към тези думи.   Hug

# 706
Не ми се връща назад да видя кой беше постнал "новината-изненада". Не е новина - спрягат фенския сценарий, доколкото разбирам.

Скрит текст:
Akyürek Питърс е написал сценария за феновете на невидимия екрани за дълго време.

Какво Fatmagül'ün миналия сезон след серия от престъпления, които се извършват в масив Енгин Akyürek нов сценарий за феновете беше изненада. Fans "Посока на вятъра", пише наречен сценарий. Дори взе родово. Akyürek и Tuvana Türkay'a Питърс даде водеща роля. Директория на интернет само излъчват сценарий. Въпреки това, махна с ръка на изображението.

За да преведе всички думи, не трябва да има сливания, каквито са се получили в бележката. Просто наслагах паузите, където и нужно и се получи този превод.

Точно над бележката - отново обсъждане на Берен и чая:

Скрит текст:
Днес, новинарско списание падна като бомба в дневния ред!

Кенан Източна, разделени за дълго време, заедно с Берен Саат твърди. Наскоро се дължи на отлагането на ангажираност Кенан твърди, че те оставят с Берен Саат отговори.

Според твърдението на известния калай тиган алея Кенан Саат Берен студени ветрове. Кенан Източна, Берен Саат иска да напусне в посока на ангажираност окачване по новините, дойде отговорът. Кенан се показва, когато пазарувате İstinyePark, бях шокиран да чуя новините. Кой получи подарък за известната си майка калай тиган алея, Берен Саат, бях шокиран да чуе новината, че си тръгват с "дай боже. Ние сме много доволни, най-удобно. Бог освен от нас ", той открито изрази любовта си красив калай тиган алея," Поръчка на красивия бог желание ще направи по-късна дата. ", Каза той.

# 707
Здравейте момичета! Мариана,Дилеми,благодаря за преговора,подкрепен с много гифчета-моята слабост.Така искам да се науча и аз.В тази серия особено ми хареса,че Керим не премълча проблема и с голям финес го сподели с Фатмагюл.Явно вече са разбрали,че ако не говорят нещата се задълбочават и всичко трябва да се изясни на момента.
Изчетох с голям интерес всичко написано от Ваня. Това е един изключително интелигентен и професионален прочит на нашите любими филми. Сега видях много от детайлите в друга светлина. Във връзка с превода на БТВ в тази серия - грешките са очевидни. Керим казва "не искам да го приемаме като стъпка към нашето лечение", а при дублажа казаха "да го приемем като стъпка към нашето лечение". По отношение поведението на Енгин и това,че строго пази личното си пространство, се радвам,че имам още един съмишленик.
Много мразя фрази,като той е длъжен на феновете си.Според мен неговото задължение е да ни благославя с изключителния  си талант и да ни дарява с нови роли, а ние ще го обичаме  и ще му се възхищаваме все повече.

# 708
Здравейте отново, благодаря ви,Дилеми и Марияна! Каквото и да правя, колкото и да съм заета, надниквам при вас да не изпусна нещо.  Simple Smile

Някак си успявам и да спя, и ям, и да работя, и семейството да си гледам. С Енгин Акюрек в главата.  Simple Smile

Ваня, не е нужно да те разконспирираме, то всичко е ясно от самата теб. Каза си името, фамилията, професията. Пишеш умно, интересно, без грешки, че и добре форматирано. Показваш знания и опит. Звучиш много умерено и обективно. Какво повече?  Hug

Намерих за какво да поспоря с теб.  Grinning
Цитат
Харесвам очакването сега. И то ми прилича на очакване завесата да се вдигне. 

Предполагам, не си чакала дълго. Ние последните сигурни новини ги имаме от юли миналата година, почивката в Каш. Оттогава - само слухове и предположения, които ту възникват, ту биват опровергавани. Изнервящо е и смея да твърдя, непрофесионално.

Имала съм интересни разговори с хора на изкуството за публиката и контакта с нея. За различните професии е различно, но винаги важно.
Един артист колкото и да иска да живее обикновен живот, не може, вингаи е в полезрението на хората - съседи, минувачи, фенове. На някои това им харесва, на други - не. Но във всички случаи имат съоветното поведение. Ако търсят уединение и дистанция, наемат охрана, изолират си домовете, говорят чрез медии или мениджъри.

Аз Енгин го харесвам и уважавам заради скромността и дискретността. Но не мога да приема неведението, в което оставя публиката си месеци наред. Дори когато се злоупотребява с името му (рекламата за 20 минути) той все мълчи.
Да живее както си иска, но да намери някой младеж да му поддържа сайта, или реален мениджър, пиар. Да упълномощи някого да говори от негово име какво, къде, кога. От тях да сме сигурни, че ако чуем ЕДНА ДУМА НА ТРИ МЕСЕЦА - истина е. ИСТИНА!

Само това искам, да свърши този хаос и мъчение. Защото когато чакаме завесата, ние сме сигурни, че тя ще се вдигне в следващите минути. Но за Енгин Акюрек нищо не знаем, той просто изчезна.

# 709
Ето ви нещо красиво,да не го забравяте,което ми се струва невъзможно:

# 710
Погледнете колко е красиво:

# 711
Красиво е, Миле. Simple Smile

# 712
  • София
Интересен нов клип... Но с гласа на Мерилин Монро  newsm78 newsm78 newsm78  
Не, Naughty не подхожда на Булута
Crossing Arms

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 13:41 от Dilemi

# 713
  • Пловдив
АНКЕТА - 2012 Номинации Актьор

http://habermedyam.com/2012-en-iyi-erkek-oyuncu-adaylari/ - ДА ГЛАСУВАМЕ, НОВО Е....

Гласува се веднъж, но ако искаме да видим резултата под vote, натискаш View Results[/color.

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 13:50 от mariana51

# 714
Речено - сторено. Simple Smile Не е от фалшивите - само по веднъж може. Simple Smile)

# 715
Мамата и при мен забуксува.

# 716
milkaradeva, това не е нещо за спор, защото не е мой и твой избор. Опитвам се да се ориентирам и да си обясня нещо, за което изборът прави друг. А пък и нямаме информация, догаждаме се. Той може утре да не иска изобщо повече да е актьор и да прави друго в живота си. Какво да направим. Това, че другите актьори правели друго - също - тяхно право.  Нали точно Керим ни показва, че не трябва да се следват шаблоните. Има хора, които следват собствените си идеи. Ще видим. Не вярвам актьор, който играе така, да може без да играе. Ще се вдигне завесата, но различно.
Извинявам се, това е отговор към Валя! milkaradeva е сложила само един красавец.

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 14:48 от vanja@

# 717
Здравейте момичета!
Влизам специално да поздравя Ваня! Много интересно четиво! Поздравявам те за труда ти! Оставила съм си и десерт - четивото за облака!  smile3501
Ваня и  Марица не бяха с нас на онлайн гледането и може би по-добре, голяма част от нас /в т.ч и аз/ губихме разсъдъка си от емоции  #Silly

Пожелавам на всички хубав ден и много поводи за усмивки!

# 718
  • Пловдив

http://habermedyam.com/2012-en-iyi-erkek-oyuncu-adaylari/

Вече сме на 1 място. Когато я пуснахме, бяхме четвърти...Е, не сме ли ултраски. Фенове от класа...

# 719
  • София
Нианта,  wavey радвам се да те видя!
Още помня твоите постове в очакване на финала на КВФ!   newsm10 Идвай по-често!
  love001

Общи условия

Активация на акаунт