Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 183

• 29 004
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Dilemi,благодаря сладка не съм знаела,че може да се коригира,нали сега тепърва се уча на тайните на компютърните технологии.А, и като сме захванали темата за компите моят син се опитва да ме научи как се свалят снимки,но не му се получиха,затова най-сърдечно ви моли да обясните още веднъж,за да може след това той да обясни на глупавата си майка. Hug Heart Eyes

# 76

Здравейте весели сватбарки !

Знаете и кога да "скочите" в нова тема !

Както казват - На късмет да ни е !

Освен преговорът на една от най-хубавите и вълнуващи серии, имаме две / аз бих казала и три, но за третата да не бъда толкова "гадна" / новини.

Първа - втори трейлър на "Тайната на медальона" - играе/не играе - аз този филм искам да го гледам. Но вътрешното ми "шесто" чувство казва - нашето момче ИГРАЕ !!!

Втора - започнали са сценария на "Джевдет бей" - прекрасно. И за да го почнат - значи са си "стиснали ръцете" с актьора за главната роля. И понеже романа е трудно смилаем за масовия зрител - значи  им трябва човек , който ще се справи на 100% с представянето и най-важното с "разбирането" на образа  - и сега-засега този единствен човек е Енгин. Вътрешното ми "шесто" чувство отново ми казва - нашето момче  ЩЕ ИГРАЕ !!!

Третата новина - без коментар - ако е вярна. Но - това вече вреди. Прекалената показност не е хубав начин да си на върха / т.е на върха си - но на каква цена /.

Пак се увлякох да пиша - а преговорните ми коментари - чакат.

Милка, Елинор, Мариянка, Марица, Ками, Велияна, Валя, Дилеми - наздраве момичета !
Да си хапнем и по парченце торта - за да е сладък живота на новото семейство !

# 77
клип на Марта   за настроение

# 78
Хайде момичета да свикваме с новата партньорка на Енгин от сега.

# 79
Мартичка,дано предчувствията ти се сбъднат!!Евентуалната партньорка е супер-много фина и изтънчена дама-и най-важното доста висока,че Енгин няма да трябва да се свива и прегъва! Joy
Малко смущаващи са сценаристките,но то май в момента въпреки всичко по-добри от тях няма.Явно са започнали усилена работа,че нещо Кузей са го занемарили и от Канал Д са го изместили от 8 часа в 22 часа.
Мартичка,благодаря и за почерпката-винаги е приятно да си хапне човек сватбена торта!  cook

# 80
Dilemi,благодаря сладка не съм знаела,че може да се коригира,нали сега тепърва се уча на тайните на компютърните технологии.А, и като сме захванали темата за компите моят син се опитва да ме научи как се свалят снимки,но не му се получиха,затова най-сърдечно ви моли да обясните още веднъж,за да може след това той да обясни на глупавата си майка. Hug Heart Eyes

Отиваш на изображението, десен бутон на мишката, от менюто избираш "сейв имидж ас" или "запази изображението като" и избираш мястото в РС, където ще го пазиш.

# 81
Марта, аз се зарекох, че няма да бабувам на Енисе, ама вече ме подпукаха с колажи на тема "първи уроци на малката принцеса". Simple Smile))

# 82

Денят на сватбата - мечтан и търпеливо, трепетно очакван е вече факт.

Преди малко повече от година Керим зададе един въпрос на Фатмагюл.

"Фатмагюл ще се омъжиш ли за мен?"

На днешният слънчев и красив ден ще получи своя отговор и то пред всички - пред семейството и пред близките приятели.

# 83
Велянка, на бг ФБК е публикувано:

Скрит текст:

Пълният текст на публикацията, която Валя сподели вчера:
"Sebnem Ferah казва "Понякога трябва да започнем отначало,вие трябва да рестартирате живота" в нейната невероятна песен.От време на време ние всички искаме да започнем отначало.Ние искаме да започнем на чисто.Ние искаме да започнем нов живот за да забравим болките, неуспехите грешките,несправедливостите или предателствата. Живот в който да не се повтарят същите грешки и ние искаме да имаме нов шанс. Много от нас нямат куража да започнат отново и продължават със същия начин на живот.Така или иначе не е много лесно да започнем отначало,защото този живот не ни принадлежи през по- голяма част от времето;ние имаме нашите фамилии,приятели и отговорности,които ни пречат да започнем отначало.
Обаче, актьорите и актрисите са много щастливи по този въпрос;тяхната всяка нова роля е нов живот.Винаги има поука или опит,печалба от всяка роля.Както Yuksel Aytug каза "Истинският актьор е облечен в ролята си ,като втора кожа и прави така,че ти да повярваш,че тий е тази личност",защото той вярва и живее живота на героя,който играе и те кара да изживееш тази личност.От друга страна това е много опасна ситуация.Не сме ли свидетели на токова много такива? Някои актьори приемат тяхната роля толкова много,че те носят героя в техният действителен живот и ние ги виждаме ,като героя,който те представят.Те започват да живеят, да се фукат,да действат,като героя си. Тяхната действителна личност е забравена от зрителите и от самите тях.Има само герои,които те играят.По- късно те винаги играят подобен герой,те стават обикновени и те са обречени на неуспех в техните следващи роли.Тази роля просто засяда върху тях.
Както за истинският актьор; той се увива в идентичността на героя на снимачната площадка,но той знае да бъде себе си,когато е извън нея.Той сваля тази роля,с която е облечен като втора кожа и я закача на стената.Сега той е себе си.Не е ли това здравословният начин да бъдеш актьор?Защото той трябва да бъде себе си,когато филмът или сериалът свиршат,а не героят който играе.Когато филмът или сериалът свършат той започва отначало.Той се появява и трябва да се появи ,като нов човек.Само тогава той може да ни накара да повярваме в героя,който той олицетворява.
Затова ние не дрънкаме,когато казваме,че Енгин Акюрек е истински актьор,защото Kadir не прилича на Cevat, а Cevat е различен от Nizipli Halim, Nizipli Halim не е като Mustafa Bulut и Mustafa Bulut не е като ,въобще.Всеки от тях живее в различен свят.Вие не можете да намерите следи от друг в който и да е от тях.Това не е съвпадение изобщо.Енгин Акюрек прави това съзнателно и доброволно.Ако сте обърнали внимание вие виждате,че когато сериала свърши и ролята е свършила и всеки път Енгин Акюрек се появява много различно от героя ,който е представил.Когато Mustafa Bulut свърши,неговите мустаци изчезнаха.Когато той играеше Mustafa Bulut и когат серала свърши той не вървеше по улуците ,като Mustafa Bulut;той все още е спокойния и скромен Енгин Акюрек.Когато Kerim Ilgaz свърши,Енгин Акюрек се появи с брада и дълга коса вързана на опашка ,вместо неговото чисто лице на млад мъж,защото той иска да започне отначало във всяка нова роля.Той не иска в неговата нова роля да има следи от предишните;той иска да бъде напълно различен,оригинален и специален,той иска неговият герой да получи това,което заслужава.Той не иска да се откроява или да му се обръща внимание.Той иска да бъде човек като нас в неговия личен живот и като актьор в неговата работа;истински актьор.Това е знак на уважение към себе си ,към зрителите и към сценаристите.
Следователно ние виждаме Енгин Акюрек с рошава коса и брада,когато сериалът свърши,много различно за Kerim Ilgaz.Той започва отначало,той е освободен от личността на Kerim Ilgaz.Той е в период на създаване на нов герой,който ние всички ще го обичаме, макар че сега ни липсва,това е едно от решенията в това дълго чакане.Той ни дава време да сменим нашите възприятия и да се отървем от ефектите на предишният герой. Може би ние намираме този нов имидж да изглежда странно и мислите ли ,че нашето възприятие би имало по-вече шанс,ако той изглежда различно?Например бихме могли да кажем,че вместо да променят стилът на Керим (бръснене ,коса) и той се появи в шикозен стил,нашите възприятия биха могли да се сменят мног лесно?Може би ние ще харесаме по-вече този стил,фактически ,това действително няма значение;ние обичаме Енгин Акюрек ТАКА КАКТО ТОЙ Е и ние бавно ще свикваме с неговият нов външен вид.Той отново успешно се променя в нашите възприятия и ни подготвя за нов живот.Ние дори не го осъзнаваме.Той ще ни покаже нов свят и започва на чисто.Той ще се появи ,като нова личност в нов живот."

Колаж с интересна идея...

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 16:01 от marytza

# 84
Маричка,много ти благодаря,но това за което аз питах е някаква публикация от онзи журналист Мехмет,известен с недоброто си чувство към Енгин.Той пише нещо за Джевдет бей,а после нещо за филма Караолан-но Гуглето превежда като първият човек-не можах да разбера дали съжалява,че Енгин не участва,или напротив.Говори нещо за бюджети на филми,абе с две думи нищо не разбрах.

# 85
# 86
  • Пловдив
http://gecce.com/yazarlar/polemik/engin-akyurek-cansu-dere-birli … m_medium=facebook

Марианка,момичета,помогнете с превода-този Мехмет пак ли има някакъв проблем с Енгин?

Eто аз как разбрах превода:
"Енгин Акиюрек и Джансу Дере заедно!
Е.А.,  който взриви като бомба феновете си през 2012 г., ще сбъдне мечтите им.
Едже... и Мелек, започнаха да пишат сценария на "ДБ и синове" по романа на Орхан Памук, който ще започне есента на 2013 г.
Както бях писал в статията от 27 октомври 2012 г., на екрана ще излезе нова двойка Е.А. и Д.Д."
.................
Другото за пари и бюджети - пак нещо се фантазира и иска мнението на феновете да си помечтаят - някакви размествания на филми и роли, ако би било така или онака.....Тоя Мехмет, май наистина много се вълнува от момчето ни....По метода на налучкването, може и да познае...

# 87
Хайде момичета да свикваме с новата партньорка на Енгин от сега.

newsm12 Зор ще ѝ свикна. Във "Великолепния век" профуча като една гадна персийска наложница - Фирузе - едвам я изтраяхме 10 серии... newsm53

# 88

".... ти постави целият ми живот пред мен ... всичко което исках да забравя... 
БЯЛОТО ... ми напомня колко съм омърсена ...."

"НЕ...погледни ме, моля те ... позволи НИ да започнем от начало ... и да имаме хубави спомени в съзнанието си ... Един ден ти определено трябва да облечеш тази рокля...за да можеш за загърбиш всичко. Ако го искаш ... ако ми помогнеш ... НИЕ заедно ще загърбим спомените, които карат раните ни да кървят"

"Искам, много го искам..."

Керим  с цялото си сърце, душа и поведение показа на Фатмагюл, колко е чиста   и сега когато дойде момента тя облече своята снежнобяла булчинска рокля.

На днешният ден Фатмагюл с усмивка приемаше комплиментите на гостите за собственоръчно ушитата си сватбена рокля, факт с който Керим гордо се беше похвалил на колегите си / респективно на техните семейства /

# 89
Момичета, преговора ми днес е малко "разхвърлян" между другите вече актуални теми - но пиша в момента, че снощи имах друга "неотложна" работа и не можах да се подготвя.

Така, че малко ни в клин, ни в ръкав  ще бъде днешното ми коментиране.

Общи условия

Активация на акаунт