Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 183

• 29 010
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив

Момичета, преговора ми днес е малко "разхвърлян" между другите вече актуални теми - но пиша в момента, че снощи имах друга "неотложна" работа и не можах да се подготвя.

Така, че малко ни в клин, ни в ръкав  ще бъде днешното ми коментиране.

Стигаааааа, супер си е...

# 91
Момичета, преговора ми днес е малко "разхвърлян" между другите вече актуални теми - но пиша в момента, че снощи имах друга "неотложна" работа и не можах да се подготвя.

Така, че малко ни в клин, ни в ръкав  ще бъде днешното ми коментиране.

Много си е на място всяка думичка, слязла от благословената ти клавиатура!  love001

# 92

Понякога букет обикновени бели маргаритки е много по-ценен и по-скъп от букет прекрасни червени рози.

Или когато нещо хубаво се е случило и споменът за него е прекрасен. Когато си осъзнал какво всъщност е, и какво си  ти - за човекът до  теб.

На днешният ден букетът на младоженката е бели маргаритки - нежни, чисти и невинни / като нея самата /.

# 93
Енгин Керим се чуди с кого да се справя по-напред - с Меемет, с фенове, или да вдигне очи нагоре и да моли Аллах да се справя. Simple Smile))

# 94
Мамата48,аз съм я гледала в 'ЕЗЕЛ' и там много ми хареса.Има излъчване на дама от класа,а и играе добре.Мисля,че ще се получат нещата добре м/у нея и Енгин.(извиняваите,че се отклоняваме от темата).За настроение и спокоини и релаксиращи почивни дни. Heart Eyes Hug

# 95
Ще се справи Маричка,не бой се!Той този Мехмет вече е прочетена от нас книга-странни чувства питае той към нашето момче,ама...Интересно ми е каква ли визия ще му докарат на Енгин в Джевдет бей-като гледам илюстрациите в книгата са облечени по европейски,но ще видим.
Мартичка,преговорът си ти е съвсем добре-толкова са хубави и щастливи всички в тази серия(с две три изключения).Някой беше написал,че тук специално и Берен е много освободена и като че ли наистина е на собствената си сватба.

# 96
Тази Берен... кво прави с тия нейни гаджета, не знам... да му се не види!

# 97
Може би визията,която има напоследък да е точно подготовка за тази роля,ама на мен и така ми харесва,защото знам,че това си е нашето момче.Аз само не разбрах от септември започват да снимат филма или ще започнат да излъчват готови серии.Защото ако снимането е от септември той бая дълга почивка ще си направи.

# 98

Повторният брачен ритуал - казването на "ДА" пред свидетелите, подписите в сватбеният албум, подменянето на брачното свидетелство - затварят завинаги страницата "минало" в техният живот.

Все се питахме даде ли ПРОШКА Фатмагюл на Керим.

Ето това е още една показана прошка.

Всъщност Фатмагюл показваше своята прошка така, както Керим показваше любовта си.

От днешният ден те вече са  семейство в истинският смисъл на това значение.

Семейство създадено с любов и уважение един към друг.

# 99
Ками,в илюстрациите към книгата всички са облечени както се казва "а ла франга",с костюми,вратовръзки,добре вчесани.Те всъщност са европейски възпитаници тримата приятели-Рефик и другите му двама приятели.Така че едва ли тази му визия ще бъде в сериала,може би просто наистина си почива и се отърсва от старата роля.А дали чак септември ще почнат снимките-кой ти казва-ние даже не сме сигурни,че този сериал ще го има.

# 100
Поздравявам ви с моята любима песен.За прекрасния преговор и за всички невероятни неща които правите в темата.Марианка,Dilemi,Марта,Маричка,valentinaP,Вели,Ели,Diva(която се губи от няколко дни,дали не е оцелила храста зад който се крие Енгин) и всички четящи и пишещи. newsm51

# 101
  • София
Dilemi,благодаря сладка не съм знаела,че може да се коригира,нали сега тепърва се уча на тайните на компютърните технологии.А, и като сме захванали темата за компите моят син се опитва да ме научи как се свалят снимки,но не му се получиха,затова най-сърдечно ви моли да обясните още веднъж,за да може след това той да обясни на глупавата си майка. Hug Heart Eyes

Ками, Laughing това което е писала Маричка  Laughing е вярно,  Naughty 
Скрит текст:
но така снимките можеш да си ги гледаш само ти.  ooooh!  Ако искаш да ги споделяш, т.е. да ги показваш на някой друг в нета, трябва да копираш адреса на снимката.  Това е  мястото, където се съхранява снимката. Там тя е обявена за общо ползване. Това е т.н. пътека или линк. Отиваш на снимката,  кликваш с  десен бутон на мишката и избираш "Copy Image URL" / това е пътеката/ , копираш пътеката в определена папка на твоя компютър ако искаш да съхраняваш снимката за следващо ползване, след това за да знаеш, коя е снимката натискаш "Copy Image" - това е самата снимка. Ако не искаш да съхраняваш снимката, направо постваш адреса, като предварително го "вмъкнеш" в средни скоби. Това е 2-та иконка вляво, до иконката, с която постваш клипчета.  Peace  Ако нещо не си разбрала, пиши!   Hug

# 102
Вели те за сериала ще му понамалят брадата и ще го порешат за да му придадат европейски вид.Пък ако не знаят как да ни викнат нас ние ще им покажем.

# 103
Ками,точно тъй-даже няма да искаме пари,за да проработи машинката като този бръснар в сватбения ден! Joy Joy
Интересно дали би се съгласил да се остриже 0 номер,ако се налага за роля?

# 104
Сватбените ритуали - снимките, разрязването на тортата, танците -  всичко е спазено.
Прави се с трепет и желание.

Танцът татко Фахретин, Керим и Фатмагюл.
Явно символизира нещо много ценно и важно за новото семейство.
Бащата предава мъдростта, опита  и символа "семейство" на сина.
Дава му /одобрил е избора на сина си / другата "половинка" от семейството - жената, за да могат да станат от тази нощ едно цяло. Да станат семейство.
Погледите на "двете половинки" са щастливи и изпълнени с трепетно очакване на "чудото".

Танцът в който участва младоженецът и всички жени танцуват в кръг около него.
По смутено-радостните им усмивки това сигурно пак насочва за тайнството на предстоящата нощ.

Общи условия

Активация на акаунт