Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 183

• 29 012
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Dilemi,ще чакам чавето да се прибере и той да го направи за да е сигурно. Hug newsm51

# 106
Вели,мисля,че да.Макар че ще е жалко за хубавата му коса.Представяш ли си го с гола глава и клепнали ушета щото аз да и ме ибива на смях.На мама сладкия клепчо.

# 107
Ками, Joy Joy Joy
Тя Маричка може да ти го направи с фотошопа да е без коса ако иска.Иначе ушетата вече не са така клепнали,де.Пък и да са-нали си е нашето гардже-ние си го харесваме.

# 108
# 109
Хич не разчитайте, че ще го стрижа 0 номер! Simple Smile)) Как ви даде сърце да предположите, че ще офъкам тая прекрасна грива! Simple Smile))

# 110
Маричка,ама то в името на изкуството,джанъм!Човекът каза,че бели джинси ще облече ако трябва,ти сега за една коса се заинати. Joy Joy

# 111
Маричка,ама то в името на изкуството,джанъм!Човекът каза,че бели джинси ще облече ако трябва,ти сега за една коса се заинати. Joy Joy

Джинсите да ги слага... маркови ще са. Simple Smile) Къдриците не давам!  Simple Smile)))

# 112
Маричка,ти само набърже го офъкай душа,ние с Вели набърже ще му фърлим по едно око(ако трябва с другото ще мижим) и ако не ни хареса пак ще си му сложиш косата.Ама ако е без коса още повече ще му изпъкват очите.С коса,без коса ние пак ще си го харесваме,но понякога изкуството иска жертви.

# 113
Е добре,то и аз не го ща с гола глава!
Между другото това вярно ли е,че Берен се е разделила със севгилито?

# 114
Маричка,ти само набърже го офъкай душа,ние с Вели набърже ще му фърлим по едно око(ако трябва с другото ще мижим) и ако не ни хареса пак ще си му сложиш косата.Ама ако е без коса още повече ще му изпъкват очите.С коса,без коса ние пак ще си го харесваме,но понякога изкуството иска жертви.

Никви такиви! Ку щете очи - сякакви ракурси ви ги подавам. Косата не давам! Simple Smile))))))

# 115

Хапването на тортата - всеки дава на другия "сладостта" / на брака/

Сбогуване със семейството и към ДОМА.

Това е - те създадоха своето семейство и  своя дом.
Дадоха всичко от себе си.

Сега е ред на любовта  да им разкрие една от най- красивите си тайни - най-извечната - тази на единението.

# 116

Докато напиша това което си бях наумила за "кажа" днес - изтървах посоката на разговора. Ще се върна да ви прочета и да вляза в час с актуалните и дебатирани теми.

# 117
Мисля,че на Берен и беше крайно време да разбере,че този гном не е за нея.На нея и трябва такъв исполин като нашето севгили,а не тя като обуе високи токчета той да и е до пъпа.Метър и дсайсет с дигнати ръце.

# 118
# 119
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Тук съм. Не съм ви изпускала от поглед!!!
Благодаря на всички ви за всичко!!!
Може би по-късно ще пиша.
Сега само за преговора!
Марта ме върна към този момент!!!

Общи условия

Активация на акаунт