Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 183

• 29 017
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • AMS
И накрая пак ще сложа това, което ме остави без дъх

# 122
# 123
# 124
Моля ви да направите превода, който разбира, на публикацията за Берен и Кенан. Какво разбрахте от Гугъл, аз нищо да не е пак реклама

# 125
  • AMS
Ето скалата към момента

http://www.internetteyim.net/?category=oyuncular

ПП: Engin Akyürek var ama Cansu Dere yok!..
http://www.magazinses.com/haber/1596/engin-akyurek-var-ama-cansu-dere-yok.html

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 18:29 от di...va

# 126
Аз май разбрах,че Джансу-то няма да я бъде в "Джевдет...,а?

# 127
То не се знае и Джевдет бей дали ще има-като гледам в туитъра на Едже няма нито дума.

# 128
Mисля,че е крайно време Енгин да излиза иззад храста дето се е скрил и да каже на уважаемата публика става ли нещо или не става,защото това мълчание(сякаш е дал обет за мълчание) вече ни идва в повечко.

# 129
Mисля,че е крайно време Енгин да излиза иззад храста дето се е скрил и да каже на уважаемата публика става ли нещо или не става,защото това мълчание(сякаш е дал обет за мълчание) вече ни идва в повечко.

Ками  newsm10 дано те послуша Енгин, ама голям инат излезе!

Марта, Дива, поехте щафетата от силната сутрешна смяна  Grinning радвам се да ви видя, чета и слушам.  newsm51 newsm51

Поздрав за всички приятелки с един нов клип, да чуем гласа Керимов  Grinning

# 130
Комшиите май най-обичат да играят на "тука има, тука - нема"... Simple Smile))

Спааааам Simple Smile)

Скрит текст:

# 131
На мен ми се струва,че Меемет Бей пак ни хвърли на джанката или защото няма други новини та пак подхвана Енгин.

# 132
Момичетата от темата за Кузей казват,че напоследък са зачестили срещите на Къванч с Керем Чатай,и като се знае колко много двете бели патици,пардон птици обичат Къванч,като нищо ще го вземат да играе в Джевдет бей.

# 133
Направих ви едно колажче за охлаждане на страстите. Simple Smile

# 134
  • София
Момичетата от темата за Кузей казват,че напоследък са зачестили срещите на Къванч с Керем Чатай,и като се знае колко много двете бели патици,пардон птици обичат Къванч,като нищо ще го вземат да играе в Джевдет бей.

Новина от 29.01.2013  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
The reporters saw kivanc while he was leaving the resturant after eating dinner with Kerem Catay owner of Ay Yapım company at previous evening, he said that he is excited,for The new film, "butterfly dream",, counting the days for the openning day,, and he hopes that it would be appreciated and liked by the audiance.

Общи условия

Активация на акаунт