Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 183

• 29 020
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Маричка,благодаря-аз определено имах нужда.Да ти кажа доста се ядосах на някои девойки от Кузей,защото те цял ден ближат рани от това,че сериалът им за да не го спрат поради нисък рейтинг го преместиха по нощите,но не проявяват капка критичност към идола си(когото аз също харесвам между другото).За тях всички са безлични,некадърни,неталантливи,само Къванч на бял кон перфектен.Горкото момче се измъчило с тези некадърници около себе си-но не това ме подразни.Намесиха пак нашето момче-не бил подходящ партньор за Берен-само че с този "неподходящ" партньор тя беше две години неизменно на първо място в рейтингите с 35-38% гледаемост,докато перфектният Къванч драпа година и половина във втората частна таблиците на рейтингите.Еми малко обективност трябва да има-трябва да се признава,когато дори и твоят талантлив любимец е претърпял провал.

# 136
  • Разград

# 137
Дилеми,той този филм го снима миналото лято-за някакъв турски поет,починал от туберкулоза.

# 138
Маричка,благодаря-аз определено имах нужда.Да ти кажа доста се ядосах на някои девойки от Кузей,защото те цял ден ближат рани от това,че сериалът им за да не го спрат поради нисък рейтинг го преместиха по нощите,но не проявяват капка критичност към идола си(когото аз също харесвам между другото).За тях всички са безлични,некадърни,неталантливи,само Къванч на бял кон перфектен.Горкото момче се измъчило с тези некадърници около себе си-но не това ме подразни.Намесиха пак нашето момче-не бил подходящ партньор за Берен-само че с този "неподходящ" партньор тя беше две години неизменно на първо място в рейтингите с 35-38% гледаемост,докато перфектният Къванч драпа година и половина във втората частна таблиците на рейтингите.Еми малко обективност трябва да има-трябва да се признава,когато дори и твоят талантлив любимец е претърпял провал.

В един филм имаше такава реплика: "ако човек е идиот, това е за дълго.". Simple Smile)) Аз мога да добавя - на гърбавия гърбицата няма да изправиш. Simple Smile Дреме ти. Simple Smile Кой каквото ще да си пише. Аз съм обявила пристрастията си и от тях не отстъпвам. ТолкУз. Да си чешат езиците както щат.

# 139
Маричка,когато става въпрос за Енгин-аз не мога да оставам безучасна.Sorry!

# 140
  • София

В един филм имаше такава реплика: "ако човек е идиот, това е за дълго.". Simple Smile)) Аз мога да добавя - на гърбавия гърбицата няма да изправиш. Simple Smile Дреме ти. Simple Smile Кой каквото ще да си пише. Аз съм обявила пристрастията си и от тях не отстъпвам. ТолкУз. Да си чешат езиците както щат.

newsm10

# 141
  • Пловдив

Момичета, вие на Меемет ли няма да вярвате....що....Ами Меееметчо обича да си прави статии на чужд гръб. Едже и Мелек бяха писали, че е рано за актьорски състав...Но Меееметчо хвърля боб....начесто и звездите му говорят.
А за това дали имат срещи с Къванч, то се вижда - може да го гледат и в полунощ....Енгин си знае работата - продуцентски къщи бол....
А Къванч чака премиерата си на един игрален филм на фестивал в лос  Анжелис от 28 февруари. Заедно с Мерт от "Отмъщението" - партньорът на Берен.

Ето линка:
http://gecce.com/magazin/haber/kelebegin-ruyasi-los-angelesta

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 20:31 от mariana51

# 142
Маричка,когато става въпрос за Енгин-аз не мога да оставам безучасна.Sorry!

Аз не съм безучастна. Simple Smile)) Отношението си показвам нон-стоп. Simple Smile)) В другите теми, обаче, не надничам - едно, че не ме интересуват фаворитите им, друго, че "ако не искаш да чуеш нещо неприятно, не подслушвай". Не, че ти подслушваш - интересуваш се, ама не си заслужава да се ядосваш на чуждите пристрастия. Simple Smile

# 143
Да,аз попрочитам темите за актьорите,които ме интересуват,а Къванч е един от тях- Кузей пробвах да гледам,не ми допадна и се отказах.Но фаворитът си ми е един и той си е Енгин! newsm53

# 144
                                                       I WANT YOU

# 145
Здравейте,момичета! wavey wavey wavey
Днес едвам излязох от тръстиката и седнах да ви чета.Браво на вас!  bouquet
Всичко сте преговорили,много клипчета,докато ги изгледах #Crazy
колажи ,коментари ... Thinking Thinking
Марианка, Дилеми, Марта, Марица, Валя, Велияна, Kami ,Di..va
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Аз бях си написала за серията ,но компютъра нещо му стана,отказа ,и след
рестарта всичко беше изтрито....и няма да го пиша отново....затова да
се забавляваме. newsm53 newsm53 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Нали бяхме на сватба,нека потанцуваме!Поздрав за всички! dancing dancing dancing

# 146
Енгин Керим се чуди с кого да се справя по-напред - с Меемет, с фенове, или да вдигне очи нагоре и да моли Аллах да се справя. Simple Smile))

Маричке  Hug направо свят ми се зави... #Crazy
насам-натам...насам-натам.... Joy Joy Joy Joy Joy
А Енгин да се заема с нова роля,да не се чуди,да не мисли за
тоя Меемет....и за други такива.... Simple Smile Simple Smile Joy Joy Joy

# 147
Mисля,че е крайно време Енгин да излиза иззад храста дето се е скрил и да каже на уважаемата публика става ли нещо или не става,защото това мълчание(сякаш е дал обет за мълчание) вече ни идва в повечко.

Kami  newsm10 newsm10 newsm10 smile3525

# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт