Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 913
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Mirama английските пак са по-евтини като гледам (знам, за съжаление намаленията минаха, а ние щяхме зимата да пътуваме до Манчестър за да пазаруваме "на живо", но не заминахме  ни изгоряха билетите...)
Препоръчай някои (небългарски), моля.

kamito24
Кураж, не се плаши, всичко ще е наред, моя приятелка наскоро й се случи същото, въпреки последние 5 месеца лежане, и двечките се родиха супер - живи и здрави, мънички, но това не е драма   Hug
Още мъничко, приеми моите стиснати палци за бебките и за теб  Praynig

# 571
 kamito24, стискаме палци да се задържат още 2-3седмици. )))) не се притеснявай, лежи повече и си мисли за хубави неща )

beginner_mamma, ами аз основно от ибей пазарувам, но иначе виж Теско, Маркс и Спенсър, Маталан

# 572
  • Пловдив
Монче, не е задъжителен, но понеже хемоглобина при мен е с доста ниски стойности почти от самото начало, та имаше съмнения.

Шаварче, аз и този път съм се насочила към Селена.

Ей, днешният ден е просто кошмарен... хванах градския транспорт и отидох до поликлиниката на другия край на града (костваше ми 30 минути на спирката и още 1 час - път)... Отидох на регистратурата и...О чудо - лекарката била в отпуск до петък #Crazy #2gunfire
Откачих... толкова ли не можаха да ми кажат по телефона като им звънях сутринта?!?
...на връщане нямах нерви да чакам автобуса и си хванах такси, което за късмет спука гума #2gunfire
Прибрах се вкъщи и ми звънна ММ - утре оставал след работа, а в сряда ще е редовна смяна... В пътък отново е наряд...абе... ще убия някой...

та така - сега мисля да си пусна сериалчето и до като не стане време да взимам дреб от ясли, няма да отговарям на обаждания и няма да излизам никъде, че вече не знам какво да очаквам #2gunfire

# 573
  • София
Нямам впечатления от лекари и гледане на бебета в Токуда, бях само на посещение на приятелка, много лъскаво ми се видя.  Laughing
Аз ще съм в Тина Киркова, с избор на екип при д-р Арабаджикова. Още не съм говорила с нея, де.  Laughing Но си свикнах с нея, тя си ме познава вече добре и така съм решила, ще видим тя какво ще каже малко по-нататък. Нагласила съм се за по-естествено раждане, защото милото не ще водно, ще видим какво ще се случи.

Ео, и аз ще съм при д-р Арабаджикова  Grinning тя следи бременността ми от 5 г.с. и й имам огромно доверие Simple Smile

# 574
аз съм почти от Пловдив (по документи се водя там все още, но иначе живея в София), но за раждането съм се спряла на водното раждане в хирургиите на Пещерско шосе. По този повод - някой знае ли кога има дни на отворените врати там? Опитах да намеря информация в нет-а, но има само за януари или за миналата година Sad

kamito24,  и аз стискам палци да се задържат още 2-3седмици  Hug

# 575
И аз да се оплача. Вече втора нощ имам контракции -  продължителни по 1-2-3 мин, чести през 10-15-20 мин и много болезнени. През деня съм добре, ама се тревожим много, че голямата кака баш по това време 34 гс се роди.

Обадих се днес на АГ -то. Каза, че било нормално 33 г.с да имам нощни контракции, да продължавам да си пия Магнерота - 3 по 2, ношпа 3 по 1, и боскулизин. Не искаше да ходя да ме гледа на ехо.

Вие имате ли "нощни контракции"? За пръв път чувам, че има дневни и нощни.. Simple Smile

# 576
  • София
kamito24, стиснати палчета и от мен  Peace всичко ще е наред- само положителни мисли и никакво натоварване  Peace

# 577
  • София
И аз да се оплача. Вече втора нощ имам контракции -  продължителни по 1-2-3 мин, чести през 10-15-20 мин и много болезнени. През деня съм добре, ама се тревожим много, че голямата кака баш по това време 34 гс се роди.

Обадих се днес на АГ -то. Каза, че било нормално 33 г.с да имам нощни контракции, да продължавам да си пия Магнерота - 3 по 2, ношпа 3 по 1, и боскулизин. Не искаше да ходя да ме гледа на ехо.

Вие имате ли "нощни контракции"? За пръв път чувам, че има дневни и нощни.. Simple Smile

За първи път чувам. При мен се появяват като се преуморя - походя пеша малко повече и ми се стяга корема. Но не са ми толкова чести. Според мен ако изпитваш притеснение по добре отиди да те видят в някоя болница.

# 578
Аз съм с контракции от 2 седмици насам.....една нощ съм усетила да имам нощни. но определено не са болезнени...но все пак аз съм още в 30 г.с.

# 579
Аз мисля тази седмица да се метна до Илиенци, нали там има магазин на Вис Виталис?
Мисля, че бях гледала ританки за по 2-3лв, и бодита по 3-4лв, преди време, същите, като в другите магазини, само че на по-високи цени.
Харесала съм и комплект за изписване, има 2 цени 75 и 95лв, ако го намеря на по-ниска цена, ще е чудно.
В нашият квартал има доста двойки близнаци/ 4бр/, всички са момичета. Скоро се замислих, че в повечето случаи са момичета, интересно на какво се дължи закономерността.

# 580
slonbalon ами аз имам само нощни засега...

ani27 аз в събота бях във вис виталис, чудни цени на бг производители, харесахме комплект за изписване - 34 лв.

Но знам само този на Симеоновско шосе, до комплекс Maxi, срещу Фантастикото.

# 581
И аз да се оплача. Вече втора нощ имам контракции -  продължителни по 1-2-3 мин, чести през 10-15-20 мин и много болезнени. През деня съм добре, ама се тревожим много, че голямата кака баш по това време 34 гс се роди.

Не съм чувала за нощни контракции. А предвид болката, бих потърсила второ мнение.

# 582
Смятам във Вита да раждам, при д-р Богословова. На 12 март ще ходя на отворени врати да видя как е.
Mamushker, да не си при същата лекарка?

Контракции почти нямам - рядко вечер имам леко стягане на корема - толкова леко, че се чудя дали не си въобразявам.
Ками, с лежане и аз мисля, че ще изкараш и повече от две седмици - така зълва ми лежа от 6тия месец и си изкара до термин.

П.С. Бебката онези дни я усещах на странин места, много странично, направо на кръста. От два дена усещам движения много високо, под гърдите - дано се е наместила правилно с главата надолу.

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 15:01 от Alexiana

# 583
Смятам във Вита да раждам, при д-р Богословова. На 12 март ще ходя на отворени врати да видя как е.
Mamushker, да не си при същата лекарка?

Да  Simple Smile За отворените врати във Вита и аз искам да отида, ама като си гледам контракциите може и да се е излюпила дребната дотогава.

Контракции имам и през деня като се преуморя, но към 18:00 вечер ми започват вечерните почти всяка вечер напоследък. Не са болезнени обаче и са по 20-30 секунди макс.

# 584
Mamushker, а тя ли ти следи бременността?
Аз ходя при нея на консултации - доволна съм, но не е имало и някакви проблеми.
По всяка вероятносте ще си преди мен, като ти гледам лентичката - ще разказваш после как е минало Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт