Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 30 008
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Леле колко мн сте изписали ,аз  излязох само за няколко часа ,разходих се до Вис виталис днес ,живеем наблизо до него(на Симеоновско -вис виталис),спрямо  цените  ми се видяха скъпички,нз,особено на одеялцата ,от порядъка на 37 лв и нагоре ,спрямо бодитата си купих 2 бр. по 5.95 лв едното но те са за отдолу,акомплектите за изписване аз харесах някакав от 59 лв ,ама... ще поразгледам преди да купя  ,а иначе на Илиенци в Вис виталис не съм ходила но предполагам че са с едни цени.Утре съм на преглед ,но иначе и аз имам чувството че бебето е по ниско долу ,осещам го понякога как мърда ниско и чак ме наболява като го прави,

# 586
Тя си ми води консултациите и съм много доволна. Предният път само раждах при нея,  а ЖК си бях по ЗК и ходех в Шейново. Хич не бях доволна от ЖК тогава. Иначе аз при нея си ходя оттогава и не мога да се оплача. Проблеми имах повече с предната бременност (в смисъл, че и в болница лежах за задържане в 7 месец). Сега е ниско бебка, и болежките ми са повече (според мен, за ММ сега било песен  ooooh!), контракции. То и възрастта в един момент има вече значение  Wink.
Абе да го добутаме до средата на март поне  Praynig.

# 587
Alexiana, Mamushker аз също съм във Вита, но при Д-р Чорбова. За Д-р Богословова съм чувала само суперлативи, моя много близка приятелка беше при нея. Въобще за болницата като цяло нищо лошо не съм чула/прочела.
Alexiana аз също ще ходя на 12-ти Март, но не съм се записала още. Моя бебо също ме рита отстрани вдясно почти до кръста, много назад и от няколко дни ме центрира в пъпа. Не мога да си представя каква позиция е заел, но всеки път е в много странни йогийски пози  Wink

# 588
Шаварче-аз ще раждам в Селена.
Скапах се днес,водих малката на лекар,дадоха антибиотик,но аз реших да не го давам засега,и някаккво по-силно сиропче за отхрачване Crazyаман от сополи и кашлици #Cussing out #2gunfireпосле готвих,работих,сега отиваме на логопед-последен час да вземем и се прибирам да изпрартя мъжо на работа.До после.

# 589
Kamito24 много търпение, позитивни мисли и не се притеснявай. Ставай само до wc и за ядене. В събота като бях за болничен в Селена и ми мериха тоновете, ти знаеш как става на близнаци този път само 40 мин.,приеха по спешност момиче с термин 14.04 и се роди живи и здрави бебета и всичко беше ок. Стискам ти палци.

# 590
Kamito24 много търпение, позитивни мисли и не се притеснявай. Ставай само до wc и за ядене. В събота като бях за болничен в Селена и ми мериха тоновете, ти знаеш как става на близнаци този път само 40 мин.,приеха по спешност момиче с термин 14.04 и се роди живи и здрави бебета и всичко беше ок. Стискам ти палци.
Анна ти къде мислиш да раждаш?оле браво на момичето,че са добре,но най важното е да пораснат бебоците  Hugаз съм в Селена там ще раждам.

# 591
Kamito24 В Селена ще раждам или на 28.03 или 03.04 ще уточним на 06.03 когато съм на ЖК при Даскалов. Той ще ме изражда. Теб Ставрев ли?

# 592
Kamito24 В Селена ще раждам или на 28.03 или 03.04 ще уточним на 06.03 когато съм на ЖК при Даскалов. Той ще ме изражда. Теб Ставрев ли?
да аз съм при Ставрев,ами миличка стискам ти на теб палчета,и ще поддържаме връзка. Hug

# 593
А за това страничното ритане и аз щях да питам - явно е нормално, ама наистина много е странно само се чудя какво прави чак там  newsm62

kamito24 стискам палчета всичко да е ОК

# 594
Мами стискайте!  Hug Hug само положително мислене!

Аз ще раждам в Хирургиите Пловдив, но ако бях избрала на частно, щях да избера водно раждане пак там, само 300лв е и пак хората са специалисти. Peace

Ани27
Бях пуснала  в предни постове линк към филм "Къде изчезват мъжете", Там се говори предимно за пластмасата, но други изследвания са иза храната. толкова боклуци ядем, а те започват да отделят много женски хормони. Пък да не говорим,че в България мъже на средна възраст 30-40 години (най-силният им период) са ниски, дебели с кореми и плешиви, мясат на чичковци. Ужасна тенденция.  ooooh!

Леле, колко са скъпи дрешките тук, аз дори не съм обикаляла, веднъж в Джъмбо само и бях мн разочарована. А аз от 3 седмици се опитвам да продам маркови бодита(нови) за по 3лв бройката. Ама имат коледен мотив. ще изчакам април да забременеят коледните мами и тогава ще ги пробутам.  Laughing комплект за изписване ще си направя сама от нещата, които имам + една пелена, просто 50лв минимум ми се вижда доста скъпо. Пък и то хайвана така е увит, че няма мн м да се забелязва "прекрасния " десен на дрешките.
Хубава вечер мами. Усмихваййте се!  bouquet

# 595
Пък и то хайвана така е увит, че няма мн м да се забелязва "прекрасния " десен на дрешките.

Точно - на сина ми прекрасният комплект го видяхме само аз и таткато, бабите и акушерката. Татито дори не отрази прекрасността на дрешките. Вземете си нещо, кето ще облечете на детето поне още 1-2 пъти. За повече едва ли - те така бързо ги израстват. Докато ги изпереш, да изсъхнат та да ги облечеш пак и те умаляли. hahaha Mr. Green

# 596
мамчета, много сте бързи в писането, не мога да смогна да ви изчета
взех си вече и аз 45-дневния.   newsm32 бебчо е с главата надолу, даже отговаря на 35г.с., чухме и тоновете всичко е ок. сега и аз като kamito24 ще съм само на лежане, защото имам едни изпити на 16 март и да не объркаме плановете  fingerscrossed

мечо много ви е хубаво легълцето. обиколник ще имаш ли, аз мисля да взема, защото и нашата е с дървени пръчки, даже от всичките страни и ме е страх да не се удря  newsm78

kamito24 стискай, само лежане и това е. за да поотраснат още малко бебчетата  twin_neutral

# 597
Здравей коремчета, как сте Simple Smile бая сте поизписали днес Simple Smile
Ние днес ходихме извънредно на ЖК, че снощи се постреснах малко от болежки и ритания на бебо, но нищо ни няма добре сме, отговаря си точно на 33г.с. и 6 дни, друго не сме гледали, че утре съм официално на ЖК и трябва да ми напишат 45 дневния болничен, който трябва да е с дата 15.02, ама що не ми го написаха днес не знам. Бебето е все още седалищно разположено и не знам дали ще има място, ако реши да се обръща...., което означава, че....май ще се ражда секцио, но ще видим ...

# 598
emetoem и моя бебчо беше седалищно до миналата седмица, но някак се е обърнал  Grinning а пък и на мен ми е странно това ритане вдясно и ляво под ребрата и все си мислех, че е напречно

# 599
Здравейте! Много бързо се е изписала темата аз не сварвам да я изчета. И аз съм от мамите, ходили днес на извънредна ЖК. Само че моят проблем беше, че бебка както си е активна всеки ден, рита доста силно и от оняден вечерта до днес сутринта не я бях усещала изобщо. Вчера не се усетих, помислих си, че просто спи, но днес се светнах, че изобщо не ме е и поритвала. Обадих се на ММ да ме закара, за да не тревожа никой друг. Моят доктор не можа да ме приеме, защото беше зает и се наложи да ходим при друг, но слава Богу всичко си беше наред, доки вика, че може би е ритала докато съм спала и затова не съм я усещала през деня. И моята мързеланка е все още седалищно, но се надявам да се обърне. Praynig  На всички мами пожелавам успех и всичко да върви по мед и малко, трябва да остискаме още малко, почти не остана

Общи условия

Активация на акаунт