Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 929
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да ви уведомя и тук тези, които не сте в групата ни в Фейсбуук.

Момичета,
С мои приятели ще правим поръчка от http://www.sportsdirect.com/ има много хубави неща, както за нас, така и за малки дечица. Ако някой нещо хареса може да ми пише и ще го добавя към нашата поръчка. Доставката до България е 14.99 паунда, която след това я разделяме на хората които сме поръчали и може да дойде около 5 - 10 лв. според броя на хората, които сме. Ще поръчваме към края на седмицата и горе долу след около 7 дни пристига в България.

Ако някой нещо хареса и иска да се включи нека да ми пише на лични.

# 601
kamito, стискам палци и за теб, и за другите, които сте по-напред в седмиците, да влезете в 9ти месец, още малко седмици остават и до термини  Hug
повече вода, почивка за теб, само до тоалетната ставай дето се вика, до банята.
пък и до 36та седмица малко остава на някои Wink

дано всички сте добре, мен нещо ме сви стомаха горе, ама и бебо където рита чат-пат, пих си магнезия и се успокоих, не беше контракция, ама много кофти, почти като киселини, пих айрян и сега съм ок. ох, пих преди това едно домашно прясно мляко, дано не е от него нещо,
Скрит текст:
ама май ми се повдигна леко от него
и още други притеснения ама като видях ММ да се прибира и ми олекна  Heart Eyes

Алекс, много благодаря за линк, и благородно, и приятно, и ние като поръчваме се комбинираме, но тая година отникъде не сме. ако харесаме нещо, ще пиша на лични.

# 602
Да се запиша и аз, въпреки  че то много не остана...
От Пловдив съм, втора бременност, термина ми е на 11 април и чакам още една принцеса да запълни дните и домът ми  Hug

# 603
Нямам вече търпение да видиме дали се е обърнал бебко. При нас д-рката ни каза, че до 9.03., ако не се е обърнал отиваме на секцио. Дано да се обърне, че не ми се иска операция, но каквото дойде само да сме живи и здрави. Лека и спокойна нощ на всички.

# 604
Да се запиша и аз, въпреки  че то много не остана...
От Пловдив съм, втора бременност, термина ми е на 11 април и чакам още една принцеса да запълни дните и домът ми  Hug
добре дошла и леко раждане, дето се вика  Hug и ти стискай докрая

v3ss1, дано и при теб се обърне, то има време да се премята още и място.
прави упражнения, легни на лакти на пода и колене и се придърпвай леко напред без напрежение да докоснеш земя с брадичка почти или постой така наД..на.
или качи краката на дивана, спалнята и пак на лакти стой на земята.
късмет!

# 605
Хайде, добро утро Wink да открием деня!
Камито 24, почивай си, сега ти се е паднало, защото после с две бебета, няма да имаш лично време, приеми така настоящата ситуация, като време за теб, гледай някой филм, прочети книга......
Не знам как ви се струва, че в къщи няма какво да правите, аз винаги имам задачи и често не ми остава време, ето от кога се каня да гледам "Ана Каренина" и колко книги съм започнала и натрупала на нощното шкафче...........и все не стигам до тях.
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, не съм в групата във фейса, но ако харесам нещо, мога ли да се включа? Фейса го ползвам рядко, и обичам анонимността. Снощи гледах поредното филмче за създадетят му.
 Шаварче, не съм гледала линка, но знам, че ядем боклуци, за съжаление. В къщи се опитваме да се храним здравословно, до колкото е възможно. Да не я подхващам тази тема, после покрай захранването на бебетата ще има доста обсъждане. Моят син и до сега не яде чипс, зайо-байо, шоколад/ бабите и дядовците го научиха, но знае, че не се яде всеки ден/, пасти , вафли, купешки сокове............и т.н. правя домашни сладкории и така. Кола, въобще газирано не е опитвал, нищо, че е почти на 5г. Макдоналдс и Кентъки въобще не знае какво са. Мъжът ми смята, че това са пълни отрови, защото не се знае какво ти готвят и предлагат, за това и рядко се храним на вън, предпочитаме сигурното домашно приготвено. И без това и синковеца и ММ са със чувствителни стомаси.
Баткото ме риташе все в ребрата, направо ме беше насинил, но момата се е разположила по-към лявата страна, за това и спя само на дясно, обърна ли се на ляво и явно не и е комфортно и ме започва с ритниците.
Снощи видях каква синина съм си направила, като паднах на пода от схващането на прасеца, но последният толкова ме болеше, че дори не съм усетила болката и удара при самото падане. ММ се притесни да не съм контузила бебето, но мисля всичко е ок, отстрани е.
Във Вита съм ходила предишната бременност на преглед, след четени положителни отзиви в нета, мислех там да раждам, но някак си не ме грабнаха при първият преглед, не помня името на лекарката и т.н. просто така ми дойде от вътре, аз вземам много решения на принципа на интуицията Sunglasses. С баткото обиколих доста болници и лекари Rolling Eyes докато си избера.
Мирама изкара до 9 месец, където от седмия се кани да ражда Wink, всички ще изкарате до 36 седмица, просто спокойно, настройте се положително и си мислете хубави неща.
Още неща шях да пиша, но с тази бременност много, много забравям newsm78...........

# 606
Добро утро и от мен.
Ох, и аз забравям, направо ми е смешно, добре, че по всички сайтове за бременността по седмици пише, че е нормално - постоянно карам без документи за колата, а днес и без пари в портфейла.
Но важното е да не губим чувството за хумор  Laughing

unfaitful76 Добре дошла  Hug

# 607
Добро утро!
Ани, какви са тези постове по никое време, вие не спите ли?  Laughing
Днес отивам за болничен  Crazy Имам 14 дни от лекарката и после ми пуска 45-дневния болничен.
Толкова задачи имам за днес, че на работа ще ми е по-леко!
Трябва да разходя кучето, да мина през магазина, да пусна прахосмукачка, парцал, да гладя ризи, да отида до лекарката... Обещала съм да правя бисквитена торта, като си остана вкъщи, т.е. уж и това за днес.
Но всичко лека-полека. Вече пуснах една миялна, направих си леко кафенце с "полезен и диетичен" шоколадов кейк, заедно със сурови бадеми. Купила съм семена от чия, по-късно ще ги пробвам.
За бебока имам още да купувам дребни неща и си чакам поръчаните кош за кола и количка.
И аз тези седмици ще го карам кротко, да си стигна първо до 34та седмица, после до 36та и да съм спокойна  Laughing
Сигурно вече повечето са излезнали по майчинство Simple Smile
Усмихнат и успешен ден на всички!

# 608
  • Sofia, Bulgaria
добро утро  preggo
леле колко много сте изписали,аз ви по изпуснах бях леко болничка но сега всичко е наред,стискайте ми палци днес съм на късния преглед за ФМ надявам се да се върна  с добри резултати Praynig. и ще ви изчета  Hug

# 609
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile Много сте изписали за 3 дни, вчера си видях бебка, 1600гр отговаря си точно на седмиците - 30та и няколко дни, всичко е  наред Simple Smile Имам си и снимка на бузаната, в близък план  Heart Eyes

Хубав ден на всички, после ще ви прочета  Hug

# 610
Добро утро, барбарончета!
Не смея да се похваля, че от 3 дни спя нормално без болки вечер. Бебчо е станал активен и то основно през деня и съм спокойна, че го чувствам. Пу-пу дано по-дълго да продължи, че с това безсъние ставам много заядлива и изнервена. Противно на всички поверия тези дни съм се захванала с шеф и кройка. Сътворих спален комплект с олекотена завивка, днес ще търся платове за спално чувалче и искам да се пробвам да претапицирам един бебешки шезлонг, който ни подариха, но е малко износен.
Ани27, ако прегледа ти във Вита е бил при Чорбова нищо чудно, че си останала с такива впечатления. Тя е доста сдържана и резервирана в началото, и изглежда леко надменна. Но после като се опознаете коренно се променя. За мен не е проблем, защото съм същия типаж темерут Simple Smile
Хубав ден на всички без киселини, контракции, дърпания и тревоги!

# 611
Добро утро и от мен. ))

Какъв мързел ме е налегнал, не е истина....)
Вчера бях при лекарката да видим бебока, всичко му е ок, главичката е още високо, 2600гр., околоплодни води предостатъчно, плацента 1ва степен, абе всичко е идеално.)
Сега се опитва да ми пробута идеята да чакаме до към 20ти март за секциото, ама на мен хич не ми се иска, а и мъжа ми вече си писа отпуска от 10ти до 20ти. )
В неделя ще ходя в болницата за запис на тонове и тогава ще решаваме окончателно...)

# 612
Здравейте и от мен Simple Smile
Вчера си взех изследванията и хемоглобина ми е доста нисък 102 Sad Днес ходих рано сутринта да ми вземат кръв за серумно желязо, но сестрата беше толкова груба, че ми спука вена и сега цялата ми ръка е синя и ме боли  #2gunfire , Като взема и него док ще ми назначи лечение. Пффф, много мразя да пия хапчета, защото ги забравям.

# 613
Пффф, много мразя да пия хапчета, защото ги забравям.

Ох, като прочетох това и се сетих, че не съм си пила хапчетата за бъбреците тая сутрин  Crazy Благодаря за напомнянето  Blush

# 614
Болна съм  Tired. Зарази ме детето и това си е. Едва гледам , гърлото ме боли, кашлям много и главата ме боли. Дано поне Т не вдигна. Лекувам се с вит С, чай и бонбонки смуча, за да не кашлям.
Детето поне няма вече Т, но пък кашля много. По-неприятното е, че и ММ почна да кашля.  ooooh! Tired Завъдихме го този вирус явно.

Днес съм и на преглед. Как ще се замъкна незнам.
Отивам да полегна. Даже не мога да ви изчета.

Общи условия

Активация на акаунт