Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 888
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Вчера ходих на лекар взех си и аз болничния по майчинство ,днес ще ходя да се видя колеги и да го дам в работата.За бебчето ми вече е 2269 кг ,колко мн ми е пораснал ,отговаря си на седмиците ,точно в 34 сме ,кръвта ми вече е наред ,от движенията на бебчето мн често ме боли и ми се стяга само от едната страна,та ми изписа магнезии,ще го пия до 4 март,и после ще правим само записи на тонове.Вашите лекари как Ви насочиха за болницата ,моята казва, че не е необходимо да ходя да се записвам предварително в конкретна болница ,а директно като дойде момента отивам с документите .(аз не искам да избирам екип-само оточнениние).

# 676
Ами да, ако няма да избираш екип, няма какво да се записваш Simple Smile
Отиваш си с документите, като стане време Simple Smile

# 677
Привет!
Взех си болничния за бременност и раждане. Не знам защо на ЖК ме водят с термин 5ти април, но няма значение..

Херпеса си го мазах с крем Здраве, сравнително бързо мина Peace

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 12:54 от barbaletka

# 678
Здравейте момичета:) Аз съм януарска мама, но ми останаха неизползвани неотворен пакет  PAMPERS PREMIUM CARE 100 % памук 78 броя в пакет  1ца размер от 2 до 5 кг ( made in Germany пише на пакета).Ако има мама от Пловдив - цената е 25 лв с безплатна доставка А ако имате интерес от други градове- добавете и доставката към цената:) 0898413982

# 679
Момичета, вчера да се похваля и аз бях на преглед в новата клиника на д-р Стаменов. Беше изключително, защото са направили така, че лекарят не върти монитора, за да може и аз да видя беба, а над теб има втори монитор, който си гледаш спокойно, докато лежиш, наистина голямо удобство. Но въпреки целия лукс, все пак не бих заменила д-р Дяволов от Майчин дом, който  ми вдъхва такова доверие, когато срава въпрос за секциото, което ми предстой, иначе за проследяване на бременността съм много доволна на клиниката на д-р Стаменов, да не говорим, че и благодарение на него чакаме нашата беба:) Всичко е наред с нея, малко е едричка 1962гр. в 31 седмица, но сигурно се е метнала на мама и тате:) Притеснителна е само ниската плацента, но аз ще бъда сексио, така че няма разлика. Изненадах се от твърдението на някои от вас за шишетата на Avent, защото всички досега ми препоръчват именно тях, наистина ли не са полезни за бебчовците? Усмихнат ден на всички Hug Hug Hug

# 680
  • Варна
Здравейте,

Да се включа преди да свърши темата Simple Smile

Мирама, честито за 9тия месец, туко виж си изкарала до 21ви март:)
Kamito - мързел,излежаване и спокойствие, всеки ден е един + за госпожиците и съм сигурна, че ще устискаш поне до 36-37г.с
На болните бързо оздравяване!

Аз следобед съм на среща с бебо. Притесняваме, че както супер ми тежеше точно над срамната кост преди 2 седмици и акушерката каза, че му напипвала главата, така от седмица изведнъж ми олекна и силно ме съмнява да не се е обърнал.
На една приятелка й бяха казали, че ако до 34-35г.с седмица не се нагласи с главата надолу, после шансовете са малки за обръщане  Thinking

Имам питане - каква ваничка сте взели или препоръчвате. Аз ще къпя бебето основно сама, защото мъжо като почне сезонната работа си идва чак към 23ч. И се чудя дали анатомична е по-добрия вариант или обикновена с шезлонг в нея?

# 681
the_witch мерси за линкчето Simple Smile свърши ми работа,сега се обработвал документа ooooh!
ani27 за имунитета знам,ама то на мен и от студ,притеснение или не добре измит плод,веднага цъфвам с тази гадинка #Crazy Иначе плодове ям,витамините си пия,пазя се,ама...
Аз си изкарах кода някъде средата на декемвриИимаше 4-5 души пред мен,но бързо минават,та не се е наложило да чакаме много Wink
Мечрси за отговорите,спрямо болничните момичета  bouquet
При всеки човек е различно, на мен никога не са ми излизали херпеси, но мъжът ми доста страда от тях.
Аз имам проблем с кожата на едната длан, много изсъхва, излизат ми гъбички по ноктите и сега и  1 кокоши трън се пробва. Принципно рядко боледувам /дори варицелата  я изкарах на 27г. почти на крак, докато разбера, че е шарка............. бях си екстра/, но по ръцете все ми излиза по нещо, а гледам да ползвам ръкавици, но.......

# 682
Аз лично съм заложила на Чико-стъкло,за сега 2 шишета от 250,залъгалките също са на Чико-каучукови.А за авента,предполагам заради Бисфенол ,който има в пласмасата,но сега уж са BFree?!
Иначе към помпата имам едно авентско шишенце,но не мисля да взимам още от тях,поне за сега
yara аз съм за обикновенна ваничка със шезлонг PeaceНие така взехме

# 683
yara, не знам за ваничката, но си помисли за стойка, или къде ще ти е най-удобно да къпеш бебока и после изхвърляш (източваш) водата.
Аз Калина я къпех в обикновен леген, защото ваната която бяхме купили и беше огромна просто. )
Сега съм взела от "кофите", чакам я да пристигне по-точно. Но малко хора тук се навиват за такава покупка. )))

# 684
  • София
Моята ваничка е такава

много ми е била удобна, слагах хавлиена кърпа и не се е хлъзгала, съвсем спокойно можеш да си я къпеш сама.

Бях я купила от кауфланд за 20лв

# 685
Момичета, моят болничен за Януари ми го изплатиха на 4-ти февруари.

Мирама, можеш ли да споделиш линк, какво имаш предвид под "кофите"? newsm78
Благодаря ти!   bouquet

# 686
Ваната е единственото нещо, което не съм избрала, ние ще се къпем в кухнята, защото банята ни е малка за вана и 2ма човека вътре, мисля да си слагам ваната на масата, обаче се чудя каква да взема, искам да е корито - не анатомична, но за вътре, гледах тези стойките, те са пластмасови, пак трябва да слагаш пелена или нещо по-меко отгоре, има едни от дунапрен, струва ми се, че ще съхнат трудно и ще се развият бактерии, има и едни хавлиени на 2 куки - тях пък мъжа ми не ги харесва и на края не знам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 687
  • Варна
А самите шезлонги хлъзгат ли се като се поставят във ваната?

Аз харесах тези, но не знам колко са удобни, а и тази гума дали не се скапва с времето и да задържа мръсотия?
http://www.novobebe.com/ok-baby-onda-evolution-anatomichna-vanic … ilava-bg-728.html

# 688
yara то много време за скапва няма,защото анатомичните ванички са до 1 годинка,а има и за до 6 месеца.Иначе и ние си взехме шезлонг с хавлийка-обикновенн.Консултантката каза,че били най-продавани и за предпочитане.Първо се бяхме спряли на този http://shop.yanbibiyan.net/vani/podlojka-za-vanichka-buddy:633 с обикновенно коритце,но отпадна Wink

# 689
Здравейте и от мен, аз днес по предписание ще си полежавам в леглото. Поне до следобеда, че ще ме хване съклета . Иначе сега като съм си в нас повече време имам толкова неа да правя, толкова неща да прочета. Въобще не ми е скучно. Мако избягвам срещите с хора и от това ми е скучно, ама вече се стопля и ще излизам повече.
Снощи бебчо и мен ме стресна, някакви много странни движения в 2 срещуположни посоки. Май се завъртя, ама на къде не  е ясно. Другата седмица съм на ехо да го видя, нямам търпение.

За ваничка, на нас ни подариха 2, една анатомична и една обикновена. Анатомичната е със стойка и май нея ще ползваме. И тях трябва да измия хубаво.

И аз имам херпес на устната, ама съм го разранила и кърви даже, чакам да падне коричката. Слаба ми е имунната система и ми излизат щом съм предразположена към разболяване или от нерви. Или комплесно. Tired
Аз ще изяждам на ден по 2 зърна какао(био) за да не пи магнезии.
наслаждавайте се на почивката!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт