Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 914
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Ванички още не съм разглеждала. То ще е голямо чудене.... Simple Smile
Да се оплача и аз до скоро нямах проблеми със съня, но от 2 дни е ужас, то голямо въртене, 100 пъти ставах до тоалетна и бебка ме ритка доста честичко. Но най-голям кошмар са тези ужасни киселини. Не ме оставят на мира. Тъкмо ми поразмине малко от тях и като се завъртя и пак наново. Сега на всичкото отгоре и през деня ме мъчат. Ще хрупам пак Талцид. Мислите ли че е безвреден за бебка. Опитвам се да го избягвам, ама то не се издържа.

# 691
На мен два пъти ми излиза херпес откакто съм бременна. Лошото е после като излезе,когато детето се е родило. Тогава даже се препоръчва да слагаш маска, страхотна хигиена, за целувки по лицето и ръцете да не говорим! Също внимавайте друг да няма херпес и да пипа бебето.
От два дни бе боли китката на дясната ръка и почвам да си мисля,че и мен ме хваща тоя синдром дето мори Мира.... Crossing Arms

# 692
  • Стара Загора
И мен ме боли китката, само че на лявата ръка и се чудех от какво е. Накрая реших, че е от това, че постоянно се подпирам при ставане и сядане и нещо съм я повредила.

# 693
Аз не намирам причина да ме боли точно сега. Нищо не съм правила,което да я натовари. По принцип китките са ми слабо място,но повече лявата,защото я бях разместила и си остана малко крива. Но в момента нямам друго обяснение за тая болка. Дано да не се засили,че е точно да дясната ръка, нищо нормално не мога да свърша.

# 694
Момичета, бих желала да попитам тези от вас, които ползват кокосово масло против стрии,дали са доволни Hug Hug Hug?

# 695
А самите шезлонги хлъзгат ли се като се поставят във ваната?

Аз харесах тези, но не знам колко са удобни, а и тази гума дали не се скапва с времето и да задържа мръсотия?
http://www.novobebe.com/ok-baby-onda-evolution-anatomichna-vanic … ilava-bg-728.html
Старата ни вана беше такава, много съм доволна. На гумата нищо и нямаше. Една приятелка я ползва после и след това я продаде, т.е. три бебета са изкъпа в нея. Сега мисля пак такава да купим, със стойката излиза към 120лв

# 696
Здравейте, Мами!
Днес бях на ЖК и всичко е окей, бебо е към 2100 кг, 47 см, върви с една седмица напред. Вече се е обърнал надолу с главичката, надявам се да запази това си положение. За безсънието ми каза да пробвам с глог/мента/валериан, нямам идея дали би помогнало.
Относно стоенето в къщи - и аз в началото мислех, че ще полудея, но сега ми е толкова хубаво и не усещам как минава денят.
А вие как преценявате какви дрешки да купувате? На мен ми е адски трудно....купих няколко бодита за новородени (50 см), но така като гледам ще си останат непокътнати. Термина ми е около 18.04, а нали знаете Май месец изведнъж колко топло става. Затова не мога да преценя има ли нужда от зимно чувалче за сън за последните дни на Април, повече с къс или дълъг ръкав.

# 697
Да се отчета и аз - още сме с Т и тримата. Цяла нощ вдигахме Т с ММ, поне детето нямаше.

За коритцата - аз съм ползвала обикновено със стойка и хавлиен шезлонг и бях доволна. Щезлонга се пере много лесно и съхне лесно, а е по мек от пласмаси и гуми. Анатомичните може ли да се ползват до 1 год? Не им ли убива в един момент? newsm78 Аз ще си ползвам старото с ново шезлонгче.

За дрешките - 5-6 комплекта за начало за мен са предостатъчни. Бебето няма къде да се изцапа и освен ако не пропусна памперса ще ви стигнат. Едва ли ще ги носите повече от 3-4 седмици. Особено размер 50 за доносени бебета. Моя син не влизаше в тях изобщо- роди се 52 см.

# 698
Здравейте, момчета.
Случвало ли ви се е да получите оскъдно зацапване с по-тъмно течение примесено с много тънки и къси, тъмночервени съсиречета? Това еднократно..... в момента не успявам да се свържа с доктора си и съм много притеснена.

# 699
wish, ако е слузесто е "тапата" най-вероятно, иди да те видят обезателно

# 700
Здравейте, момчета.
Случвало ли ви се е да получите оскъдно зацапване с по-тъмно течение примесено с много тънки и къси, тъмночервени съсиречета? Това еднократно..... в момента не успявам да се свържа с доктора си и съм много притеснена.
Мила, първо се успокой и след това се разходи до най близката ти болница, за да те прегледат. Стискам палци да не е нещо сериозно.

# 701
Привет мами как сте,
Виждам, че обсъждате темата за коритото, нашето е от сестра ми на БебеКОмфорт0 ергономично отлято и  по формите има гума, има и стойка, но сме пробвали и обикновено с хавлиен шезлонг, също става и е удобно Simple Smile
Ние вчера бяхаме на ЖК слушахме тонове,всичко е наред, но не могат да измерят бебо, слезнал е надолу и не му се виждат крачетата Sad, все още е седалищно, но имал прекрасна оформена кръгла глава хихи, това в кръга на шегата. Излезнали са ми и гъбички, та снощи си слагах инжекция с мехлем ...умрах от страх да не си спукам я води, я нещо друго, но се справих. Днес сутринта бях за урина и кръв, секрет ми взеха вчера и днеска го оставих в лабораторията и него. Сега чакаме разултати.

# 702
Мила, първо се успокой и след това се разходи до най близката ти болница, за да те прегледат. Стискам палци да не е нещо сериозно.

Благодаря за отговорите. Току що се чух с лекаря - каза, че според него няма нищо притеснително, след като нямам болки и контракции, нямало нужда от преглед. Надявам се да е така. Преди 2 дни бях на преглед и всичко беше наред.

# 703

Благодаря за отговорите. Току що се чух с лекаря - каза, че според него няма нищо притеснително, след като нямам болки и контракции, нямало нужда от преглед. Надявам се да е така. Преди 2 дни бях на преглед и всичко беше наред.
Тогава няма какво да се притесняваш, успокой се и всичко ще е наред. Simple Smile
ТОку що си видях резултата от кръв и урина-урина чиста, но и при мен хемоглобина е нисък 103, а съм на преглед чак на 01.03 Sad

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 15:47 от emetoem

# 704
Тогава няма какво да се притесняваш, успокой се и всичко ще е наред. Simple Smile

Hug
Дано.. такива перипети си имах с доктори през цялата бременност, че вече не мога да бъда сигурна в никой и мнението му.  Confused Ще се успокоя като влеза в 9-ти месец след 2 седмици Simple Smile)
Може и мен да добавите в списъчето - термина ми е 11.04, очакваме момченце Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт