Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 942
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Мамчета,да ви споделя - аз от 3-4 нощи киселини нямам!Пак не спя ,ама то е заради тежкия ми корем,който едвам премествам отляво на дясно и обратно на всеки 5-10 минути....та като се замислих - последните дни не съм яла плодове,ама никакви и сигурно това ме е облекчило за момента.Иначе доста банани и портокали си похапвах  Embarassed
същата съм и аз,това с обръщането е трудна работа.
Ками , много тежко става вече не знам как ще я добутваме до края......  newsm78
А така чакам да ги гушна тия бебчовци вечееееееееее  Heart Eyes txtloves newsm04

# 466
И аз имам едно куче което преди близо година взех от улицата и виж сега какво е  Grinning може и да не ми се е получила снимката ,че не съм запозната как да си я сложа, newsm78
Ако искаш да качиш снимка, първо трябва да я качиш някъде в интернет - facebook, http://www.snimka.bg/, или където предпочетеш и да дадеш линк към нея. В момента е на компютъра ти просто и никой друг няма достъп до там...

пак не става опитах от фейсбук  Crossing Arms

# 467
И аз имам едно куче което преди близо година взех от улицата и виж сега какво е  Grinning може и да не ми се е получила снимката ,че не съм запозната как да си я сложа, newsm78 .  
Ако искаш да качиш снимка, първо трябва да я качиш някъде в интернет - facebook, http://www.snimka.bg/, или където предпочетеш и да дадеш линк към нея. В момента е на компютъра ти просто и никой друг няма достъп до там...

пак не става опитах от фейсбук  Crossing Arms

Опитай тук. Аз само тук успявам понеже не ми се отдават много тия неща.... http://tinypic.com/ Като качиш снимката копираш 2рия линк и го слагаш в постинга. Wink

# 468
И аз имам от време на време киселини. Ама не са болка за умиране, пу пу   animal085
http://www.acidalkalinediet.com/Alkaline-Foods-Chart.htm
Една таблица на pH на различни храни. може на някой да му е от полза.

Излезе ми херпес, май от притеснения покрай изпитите.

Когато бях малка, много често боледувах, повечето пъти съм ходила на училище, защото, ако отсъствах много често щях да съм си 2-ка джийка. Така или иначе вирусите си ги пипвах от училище или от децата в махалата, а всички учехме в едно училище.
Най-важно е засилване на имунната система, защото който и да обвиняваме за болестта, когато тя е факт, вече е късно. Единствено можем да обвиняваме себе си за нещо.
И аз съм против насилствената предучилищна, достатъчно е, че детето ще ходи на училище 12 години +- още 5. Ако имам възможност да си го гледам, защо да поверявам възпитанието на хора като мои бивши съученички, които учат педагогика. Кой знае  на какво ще научат децата.  newsm66

пробвах да вляза в някои от старите си панталони днес. защото вече мога под корема да нося някои. Ама нищо не ми става грам, дори на бедрата яко са ми отеснели.  Sad вече съм +12кг. То и таза ми се е разширил. Малко се притеснявам за края. Дано максимума да е 15-16.
Мамите раждали вече, я да споделят колко смъкнаха 1-вата седмица след раждането?

И накрая, малко тъжно на факт, пак да сподееля нещо от моята област.:
http://www.midwayfilm.com/

Ето нещо още по-тъжно:
http://vbox7.com/play:857e37a0&al=2&vid=2961564
Те мама и тати, защото са 30-то поколение граждани та...

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 21:33 от Шаварче

# 469
Със сина ми влязох да раждам +20 кг. на следвашия ден след раждането на прегледа бях -12. Раждах нормално. Забременях на 47 кг Embarassed Родих на 67 кг, бебе 4 килца:crazy:, и на 1 месец след раждането си върнах килата. В старите си панталони обаче влязох чак на 3-тия заради прибирането на таза.

Не ги мислете килцата Peace

# 470
Здравейте, и аз да се включа малко късно.
Училището в Скай Сити беше основно реклама на помпите на Медела. Гост лекарката говори много повърхностни неща за как да разпознаем началото на раждането, фазите и какво се случва след това. Но неща, които всеки от нас вече е чел милион пъти. Както и да е, малко разнообразие. От друга страна имаше 20 % намалени в магазина "И За Мама", че аз намазах една рокля с която мисля да се издокарам на изписването живот и здраве.
Честно да Ви кажа малко се успокоявам, като чета за Вашите болки. Знам, че не е хубаво така, но тези няколко дни вечер е някакъв кошмар и за мен. Обърна се на ляво, то прорязва, то боли и не затихва, на дясно същата работа, кръст, гръб, пъп, атака по всички фронтове / all in. И аз днес достигнах до извода, че се получава при местенето на бебо. Вчера ме риткаше откъм пъпа, а днес е някъде назад в дясно, чак се чудя какво прави там и коя част на тялото му е.  Мъжот ме бъзика е той с пет неща има да те ръчка Simple Smile Голям майтап беше на ФМ, първото нещо което лъсна на монитора беше атрибута му, а преди това докито започна с въпроса "Искате ли да знаете пола?" Лицето си ги беше скрил с ръчички и наврял в плацентата. Едва преди две седмици му видях муцката Simple Smile
А сега е ред за поредната много доза пъшкане, охкане и въртене....ех преди тези глаголи ги свързвах с нещо друго  Laughing
Лека вечер на всички барбаронки!

# 471
Аз пък вече съм + 9.5 кг. и много се радвам!!! Предния месец бях качила 0.5 кг, а сега съм качила 1 кг. за около 3 седмици. При мен кг. винаги са били проблем, независимо колко храна съм поглъщала и какво съм правила винаги си варирах + - 0.5 кг. Нито качвам, нито свалям и сега съм радостна, че поне когато трябва, успявам да качвам, понеже една съседка и с трите си бременности е качвала м/у 5 и 7 кг.

# 472
Момичета, малко off, за което се извинявам, но
от няколко дни на таблета ми казва, че профилът ми е забранен и не мога да видя абсолютно нищо е бг мама #Crazy от телефона и компютър - няма проблем...
някой дали може да ми помогне?

# 473
Аз пак доста изостанах с темата, четох по нагоре за киселините, изпробвали ли сте да дъвчете дъвка постоянно. Аз с предишната бременност понеже бях отказала цигарите и да не ми де допушва дъвчех постоянно дъвки и си откарах до края без почти никакви киселини. Сега за момента нямам, но отново си дъвча дъвка редовно, това някой и ми го беше казал отдавна, че наистина е от дъвката, пробвайте може и при вас да има ефект. Днес цял ден откарахме в мола с моите мързеланчета, разгледах в Хиполенд, взех това онова, много неща си харесах и мисля, след седмица две да започвам с пазаренето. Харесах си и една количка, за мен тя е уникална, но е много скъпа и мъжо мисли, че е излишно да се харчат толкова пари за количка специално, ама аз каквато съм ината и като си наумя нещо трябва да стане на моята, та не знам какво ще става newsm78, просто се влюбих в нея. Бебка днеска много изобщо не помръдна, явно се е преуморила от предните дни, вече нямам търпение за 4д-то, но се налага да изчакам още 4 дни. Приятна почивка ви желая на всички   bouquet

# 474
Добро утро и от мен.В петък имах много работа,а вчера с тате и детенце на разходка,после из нас-имахме и гости-супер беше HugАЗ от четвъртък се боря с тези сополи,капим капки-поне температъра малката не вдига-а спане няма-като се разкашля и забрави Confused Confusedследобед лягам да спя Laughing

# 475
Привет и от мен, до сега пишех само в Бургаски теми, но попаднах на тази  Hug
понеже прочетох и предната, която вече е заключена и имаше доста коментари за стриитеюискам да споделя: за да няма стрии не е нужно да се мажете със скъпи кремове. Ако кожата е много суха й е нужно масло. Например вземете си зехтин, преварете на водна баня, за да не мирише гадно добавете масло с приятен аромат. Може да се сложи какаово, бадемово, кокосово и каквото масло още се сетите. Идеята е, че маслото напоява много повече кожата. Но е нужно мазане не само като кожата ни сърби, а всеки ден по два пъти, за да се насити.

А сега да си попитам нещо и аз  Embarassed качила съм 9кг., а от две седмици едва спя и ходя. Имам болки много ниско долу / на триъгълника все едно/ и на кръста, по точно към опашката. Изписаха ми магнезий по 6 хапчета на ден, но ефекта е много слаб. Пишете, че спите трудно и се обръщате трудно, но имате ли такива остри болки? 

# 476
  • Варна
Добро утро и от мен
Мъжо е днес на работа и след малко почвам да се вихря из апартамента, ама така ме мързии.
На работа имахме много тежка седмица и вчера нищо не ми се захващаше вкъщи.
Успяхме обаче цял следобед да се поразходим, сигурно над 10км сме извървели и беше много приятно. Това, което ме притеснява е, че до преди седмица ми тежеше много долу до срамната кост и акушерката каза, че напипвала главата и се е обърнал. Но последните дни въобще не ми тежи и ме глождят съмнения, че се е врътнал отново нагоре Thinking, ще се види в сряда на прегледа.

Хубавото е, че продължавам да нямам кой знае какви оплаквания (пупупу) и всеки ден си ходя 4-5км до работа пеша, дано до края е така, че без движение съвсем ще кача. До момента +14кг, но за последния месец съм качила само 1кг, което е супер.
Mamushker, в теб ми е надеждата, дано всички успеем  да свалим такива килограми като теб. Аз и на 7-8кг ще съм доволна.

# 477
Мамчета,да ви споделя - аз от 3-4 нощи киселини нямам!Пак не спя ,ама то е заради тежкия ми корем,който едвам премествам отляво на дясно и обратно на всеки 5-10 минути....та като се замислих - последните дни не съм яла плодове,ама никакви и сигурно това ме е облекчило за момента.Иначе доста банани и портокали си похапвах  Embarassed
същата съм и аз,това с обръщането е трудна работа.
Ками , много тежко става вече не знам как ще я добутваме до края......  newsm78
А така чакам да ги гушна тия бебчовци вечееееееееее  Heart Eyes txtloves newsm04
ще я добутаме,успокоявай се че остана още малко Hug,как са при теб бебоците?бунтуват ли се? box box

# 478
Добро утро и от мен. ))))

Утре вече мисля с бодра крачка да отида при личната, или вторник при моята докторица да ми даде направление за невролог, или ортопед, не знам...
Дясната ми ръка ще ме побърка, нощес като се прищипа някакъв нерв и изобщо не можех да си изпъна безимения и средния пръст. От едно полусвито положение, директно изхвръкваха после нагоре. А изтръпването си е постоянно, колкото и да разтривам...
Чак пък толкоз нормално да е при бременност не ми се струва....

За килограмите, на +13-14кг. съм, след 2дни влизам в 9ти месец. Давам си още максимум 1-2кг и това е. Надявам се в болницата да оставя отново половината, че и повече както предния път (след 5дни в болницата бях с -8кг, от качени 12кг).

# 479
Добро утро момичета, аз да ви се оплача от мойте болежки рано рано........
от два дни ми излезе хемороид (за пръв път) и е някаква ужасна мъка, не мога да си седна на д-то, взех си един крем-Масту ама не помага хич, иначе се мия със смрадлика.  Cry
Моля помагайте тези с подобен проблем, че не се издържа направо (голям е колкото бобено зърно)  newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт