Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 907
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Аз ще раждам в Окръжна б-ца (Св.Анна) с избор на екип.

Мамите, купили креватче: не мога да преценя - такова сглобяемо с мрежа, или от дървени плоскости е по-добре?

Вие на какви сте се спряли?

Някоя от вас да пазарува бебешки дрешки онлайн? Mirama мисля, че ти писа преди време по темата.
Би ли препоръчала сайт с евтини ританки, че се сблъсках с цените на нещата и съм в лек потрес, а не ми се иска да почваме с употребявани дрешки до 3-я месец...

# 556
наистина и БГ и сайтове са с надути цени.
иначе оттук съм купувала скоро, БГ е :
http://www.dianainicky.com/component/page,shop.browse/category_i … emid,26/vmcchk,1/

# 557
Въх 300 лева упойка! Побъркали са се с цените....Тва да тръгнеш да раждаш и да трябва да плащаш като поп и съвсем да се разоряваш с надеждата да получиш малко по-добро отношение, професионализъм и чистота.............Просто.......думи нямам! Нека Страсбург да съди България за това как се отнасят с родилките, за условията на раждане, рекета и т.н. Да не говорим за всякакви псевдодокторчета,които само те гледат в ръцете колко ще им бутнеш допълнително и накрая даже не са на раждането..... Уфффф, много се ядосвам!  #2gunfire

# 558
beginner_mamma, за леглото, всеки различно ще ти каже. )
Аз от тези преносими кошари не съм доволна, ползвам само в краен случаи. Иначе за началото имам кошче, а след това нормално дървено легло.

За сайтовете, аз пазарувам само от чужди, в БГ цените са безумни. Ако ти върши работа, ще ти дам линкове, но големите намаления вече свършиха и там.

# 559
Относно упойките... всеки един хирург или анастезиолог може да ви изпише жълта/зелена (не помня с кой цвят беше) рецепта за еди каква си упйка, която да си закупите от специална аптека за никави пари... в смисъл, че не мисля да е по-скъпа от 50-60лв. в зависимост от упойката де... и 100 да е, пак не е като 200 или 300лв.

# 560

jos аз не налагам на никой какво да пие и какво не, всеки решава с помоща на наблюдаващия го лекар.  Споделям мнение на доктор, който наистина е модна икона във Варна и всички вярват, че е уникален и много кадърен. Незнам дали е така и също нямам идея какво образование, специализации и т.н. има.

# 561
мили коремчета,аз днес бях при моя доки.едното ми бебоче е слязло много ниско долу с главичката разбира се,разкритие 1см,доки каза да добутам 2 седмици, Praynig Praynig Praynigсамо лежане разбира се,и да се моля да устискам колкото може повече,за да пораснат моите кукли. Hug

# 562
  • София
мили коремчета,аз днес бях при моя доки.едното ми бебоче е слязло много ниско долу с главичката разбира се,разкритие 1см,доки каза да добутам 2 седмици, Praynig Praynig Praynigсамо лежане разбира се,и да се моля да устискам колкото може повече,за да пораснат моите кукли. Hug

Ками,

Стискам палци всичко да се нареди. Лягай и почивай. Сигурна съм, че всичко ще мине Ок и ще добуташ с успех даже повече от 2 седмици. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Имаш много стиснати палчета от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 563
Лежи повече, така или иначе ти пишеше, че си готова да ги посрещнеш. А ти усещаш ли нещо, че аз си мисля на моменти, че и моето е ниско но нз

# 564
Здравейте момичета
Днес бях на среща с акушерката и ми каза,че хемоглобина ми е много нисък и трябва да пия желязо и да се храня с храни богати на желязо.
Четох че черния дроб е богат на желязо,но ме интересува пилешките дробчета дали съдържат желязо,че тях най-ги обичам.

# 565
Алекс дано аз искам и повече от 2 седмици,но едното къде се забързало,боксониерата ли й е тясна,доки даже неможа да измери главичката,а другото ми си стои височко.оле те сега са по 1700кг,мънинки Praynig Praynig Praynig

# 566
Камито, аз лежах 2 месеца, пий много вода, ставаш само до тоалетна, за храна или бърз душ, няма да имаш проблеми, може и повече от 2 седмици да изкараш, стискам палци  Praynig

# 567
Здравейте момичета
Днес бях на среща с акушерката и ми каза,че хемоглобина ми е много нисък и трябва да пия желязо и да се храня с храни богати на желязо.
Четох че черния дроб е богат на желязо,но ме интересува пилешките дробчета дали съдържат желязо,че тях най-ги обичам.
имат да, също на мен ми каза ак. свинско месо, някои момичета пишеха за елда

# 568

Стиснати палци и от мен и много  Hug. Почивайте си и се пазете. Малко остана вече.
Моята бебка понякога така ме рита отдолу, все едно всеки момент е подаде ръчичка да ми помаха.  Shocked Crazy И нашата главичката е много ниско още от 7 месец.

# 569
Спокойно! Повечко почивай, не се натоварвай.... Някой ходят по две седмици с 3 сантиметра разкритие. Вчера гледах по телевизията една такава. Само бъди спокойна и не се ошашквай,че това най-пречи. Стискам палци за поне още две седмици да си поседят на топличко и да не бързат. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт