Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 18

• 29 785
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Mаги, гледай филми, чети книжки, то няма кой знае какво да се прави. Днес се очертава пролетно време, а и май вече ще си е топличко, остават ни разходки и малко търпение, докато дойде големият финал Simple Smile

# 661
здравейте,аз тия нощи спя добре.лягаме с дребната към 9.30-10.00ч и ставаме в 9ч Laughing Mr. GreenОпределено имах нужда да наваксам.сега ще правя супа,че чакам мъжо да се прибере от работа,после на разходка с малката.

# 662
Добро утро и от мен.Аз и тази вечер се въртях като шугава Laughing Малката ме ръчкаше в ребрата Laughing,а и 2 пъти ставах да ходя до 00.ь
S_m_U_r_f ще се справите с ремонта Peace споко WinkА иначе и наща пикла малка се криеше с ръчички,но докторката беше упорита и я накара да ги махне Crazyкато я побутваше.
А за стоенето в къщи какво да ви кажа,аз от средата на октомври съм болнични  Crazy свиква се,но  ми липсва работата Crazy
jos за венците много гадно.аз имам проблем,че на едно място ми се разраства и ходя да го отстраняват.Гадна работа ooooh! Ако почне да набира или подува и червенее,отивай да те видят.
the_witch обиколници има в почти всички по-големи магазини за бебоци и деца.При спалното бельо.Ние нашия комплект го взехме от Вис Виталис,иначе в лабиринта също бяхме си харесали,но отпадна Simple Smile
Момичета  тъкмоми мина един хепис и сега пак на ново и то на същото място  #2gunfire #Crazy
Мажа се с паста за зъби сега,иначе плзвам Ацикловир,но тук четох,че не трябвало да се мажа с него.Верно ли е,че вече се бях намазала 3-4 пъти.
Слънчев и усмихнат ден.

# 663
Момичета  тъкмоми мина един хепис и сега пак на ново и то на същото място  #2gunfire #Crazy
Мажа се с паста за зъби сега,иначе ползвам Ацикловир,но тук четох,че не трябвало да се мажа с него.Верно ли е,че вече се бях намазала 3-4 пъти.
Слънчев и усмихнат ден.
Ацикловир е ОК, аз се мазаха 4-5 месец, с лекарска препоръка.

Бтв сега чета в един сайт, който ми праща мейли всеки ден за бременността, че ходенето на педикюр (разбира се без вибрационна вана) помага срещу подуването на краката при бременните, чудя се дали да не отида и без това няма какво да правя и на масаж за бременни ми се ходи, ама пусто много ми е трудно с епилирането, а така не мога да отида Sad

# 664
MagieS мерси за отговора.И аз все си мисле,че не би трябвало да е вреден за бебка Wink
Мимичетата в болнични да ви попитам,на вас преведоха ли ви болничен за януари от НОЙ newsm78 На мен още не #2gunfire А за предишните месеци проблем не съм имала.Все до 14/15 число ми го превеждаха,а сега не #2gunfire

# 665
Аз въобще не знам кога трябва да ми преведат пари от НОИ, вече останах без пукнат лев  Laughing
Излязох в болничен на 17 януари, сега от 17 февруари до 28 имам още един, дето ще си взема днес,  и после 45 дневния. Някой да има идея кога ще преведат нещо?  Crazy Опасявам се да не е чак след раждането  Laughing

# 666
Болничните ги обработват в зависимост от това кога работодателя внесе осигуровките за месеца...Така че...от тях зависи, не толкова от НОИ.
Вземете си един ПИК и си следете нещата на сайта им, много е удобно.

Иначе, добро утро...)
От днес съм вече в 9ти месец (лентичката изостава нещо с 1ден). ))))

# 667
Попринцип да,зависи от работодателя,но нали има нов закон от тази година,който ги задължава да вкарват на време болничните,за да не се бавят.Независимо от това кога изплащат заплатите newsm78 И аз не знам вече,нередовна работа.А иначе с ПИК кода е много удобно,а и бързо го издават thumbsup

# 668
MagieS мерси за отговора.И аз все си мисле,че не би трябвало да е вреден за бебка Wink
Мимичетата в болнични да ви попитам,на вас преведоха ли ви болничен за януари от НОЙ newsm78 На мен още не #2gunfire А за предишните месеци проблем не съм имала.Все до 14/15 число ми го превеждаха,а сега не #2gunfire
Аз също съм в болничен, въпреки че си ходя на работа. От началото на тази година осигуровките нямат нищо с болничния. Болничния лист трябва да бъде внесен от счетоводителя до 15-число на следващия месец и НОИ са длъжни да го изплатят до 15 работни дни след внасянето му. За да си проверяваш до къде е стигнал болничния ти лист и кога е подаден си вземи от НОИ ПИК код, а сайта за проверка е: https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1_br.asp

# 669
Болничните:
Еовин, първо ще ти преведат тези за януари месец, после за февруари. За януари би трябвало да ги получиш скоро. Обикновено, след като работодателя внесе осигуровките за предходния месец/ т.е. до 10.02 внасят за януари/ до 2 седмици трябва НОИ да изплати болничните за януари. Така знам аз, по-компетентните в областта, да обяснят. За февруари месец ще ги получиш март, до края на март.
Моите за януари са преведени.
Херпесите са израз, за отслабен имунитет на организма.
MagieS , има книги, филми..........толкова неща има за правене, а на мен въобще не ми остава лично време.
Ставам рано, докато се закуси и се приготвят всички за излизане, карам синковеца на градина, после минавам пред Била да напазарувам, че не мога да нося много, нищо че съм с колата. Всеки ден да купя мляко и плодове, че наследника по 2 кофички мляко яде на ден, не можем да му смогнем с това мляко. Докато ви четях закусвах, сутринта не бях гладна и само ябълки хапнах. След малко се преобличам и трябва да направя едно чистене на баните и тоалетните + прахосмукачка, пода, врътнах една пералня, да събера предната.......и станало 12.00 да се обличам да прибирам дребния. После стоим 1 час на вън да поиграе. Прибираме се обядваме и сън, обикновено заспивам с него. През ден готвя, в къщи винаги трябва да има поне супа... Утре ще ходя да разгледам едно училище предиобед и за болничния. В петък съм на Илиенци с една приятелка. Следобед като стане синковеца, или излизаме, или в къщи.........и къде остана многото свободно време, че на мен хич не ми се намира.....
Айде честито , Мирама, и до термин да стигнеш Wink

# 670
Благодаря на Ани и на останалите, явно трябва да се разходя за този ПИК Thinking

# 671
Благодаря на Ани и на останалите, явно трябва да се разходя за този ПИК Thinking

Да, съветвам те да го направиш по-рано сутрин, когато няма много хора. Или си вземи една книга за четене.

# 672

Ако ти ги превеждат по карта, проверявай по нея, и като имаш ПИК, проверяваш НОИ, понякога банките забавят превода, Т.е. НОи им е превело парите, но още не са стигнали до твоята сметка.

# 673
Транзакциите между отделните банки се бавят не повече от 2 работни дни

# 674
the_witch мерси за линкчето Simple Smile свърши ми работа,сега се обработвал документа ooooh!
ani27 за имунитета знам,ама то на мен и от студ,притеснение или не добре измит плод,веднага цъфвам с тази гадинка #Crazy Иначе плодове ям,витамините си пия,пазя се,ама...
Аз си изкарах кода някъде средата на декемвриИимаше 4-5 души пред мен,но бързо минават,та не се е наложило да чакаме много Wink
Мечрси за отговорите,спрямо болничните момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт