Отдавам се на вино и мечти едно сърце под мойто да тупти - Тема 125

• 29 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
 atwork Рейни мерси за темата. Късмет на всички.newsm51

# 16
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Сигмичка  Hug, само така, ти стискай кълки, ние стискаме палци, и не зачезвай така по два дена да не пишеш, че изправяш хората на нокти  Wink Heart Eyes

# 17
Хайде да не ви изпусна
Божееее, станала съм № 1 в списъка  Shocked

И за късмет и подуващи се кореми
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 18
 Рейни -   bouquet  за новата темичка . Страхотно заглавие , напълно в тон с месеца на любовта и виното  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. И тъй като тази вечер основното ни ястие е спагети със сос болонезе , май ще се присъединя към пиещите винце, със седмичната ми стограмка  Mr. Green  Flutter.
 Хубав уикенд , шушулчици  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 19
  • Сливен
Ренденце, то не останало, даже днес гледах в твоята отчетна да видя дали не си родила  Hug Леко раждане когато настъпи момента  Hug
Сигма, на теб пък стискам палци да не родиш скоро  Praynig, дано бебкаси стои колкото може повечко в мама  Hug

# 20
Хайде и ние с леля ви  Sad да се запишем в новата тема и да ви пожелая хубав уикенд  Peace

# 21
  • Северозапада
Пожелавам темичката да се напълни с положителни тестчета, че много се заседяхте тук, а в бременната тема не останахме  Crossing Arms
Присъединявам се към пожеланието  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Еве_Линаwelcome
Ренди, ред ти е и ти се пада  Mr. Green
Напоследък все се чудя дали ще сме успели да си наредим всичко като ми дойде реда, че имаме няколко плана и още не сме се спрели на никой от тях. Свива ми се нещо под лъжичката, че няма да успеем

# 22
Арвен , Весе Толкова се радвам  Hug Hug Praynig Praynig
Отивам да къпя мишката  Mr. Green

# 23
  • NE
Рейни хиляди благодарности за темата.  bouquet
Адмирации отново за заглавието. Велико както винаги. Hug Hug Hug

# 24
  • Варна
Хайде да не ви изпусна

И за късмет и подуващи се кореми
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Ренди,късмет,миличка и незабравима първа среща Hug

# 25
Любими  Hug
Хайде още два теста положителни и в тая тема  Praynig
Наистина сме малко в бременната тема, отдайте се на винцето  Heart Eyes
И как така аз съм номер три в списъка  Shocked
Сигмич,  Hug

# 26
Отново разкошно заглавие  Hug
Евелина, добре дошла, но..... търпението е най-висша добродетел и ще ти помогне много, ако се постараеш да го възпиташ в себе си   bouquet
Пони, Рони, гъделич  gydi

# 27
Ох ... не можете да се отървете от нас родилите  Whistling бягате в нови теми, ама ние пак след вас   Mr. Green

Тихичко честито на виделите магистралка  Hug
Добре дошли и на новите бъдещи мами  Hug  а на всички стари муцуни ... голяма прегръдка Hug

Да не забравя и бременилките ... Ренди, специално за теб силно гуш и една прекрасна среща с малкото юначе  Hug

Рейни ... мерси за темичката  Hug

# 28
Хайде и за пльос в новата тема. ЗИлено, много е хубаво заглавието! Благодаря!  Hug
Весето и Арвен, моля се за вас всичко да е наред! Praynig
Стели, намирай време по малко и за нас да ни информираш как сте! Hug
Сигма, дано сте добре. Изпращам ви много положителна енергия! Hug
ВаВа, много добър избор на лекар си направила. Много го харесвам този доктор! Hug
Ренденце, великият момент съвсем наближи. Пожелавам ти леко раждане и скоро да се гушкате с бебчо! Hug
Аз да се похваля. Днес ТСХ ми беше 1,5. Ендокриноложката каза, че вече ми е време да забременявам  Heart Eyes

# 29
  • София
Пльос и от мен в новата темичка  Joy.
Рейни, благодаря  Hug
Дано ни е късметлийска  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт