Отдавам се на вино и мечти едно сърце под мойто да тупти - Тема 125

• 29 409
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • до едно тепе
 newsm56 и аз тука
Рейни  bouquet за темата.Дано се напълни с много нови положителни тестове и хубави новинки.
Сигме стискай кълките поне още 2-3 седмици.Дано кроасанка расте повечко през това време.
Весето  Praynig дано всичко е наред този път.
Ох за друго не се сещам сега
Лека и бебеносна  bouquet
 Hug ви

# 31
ей ме и мен, ида

ЗИлен, тенк ю за хубавата тема Heart Eyes Hug

Добре дошла на новата бъдеща мама и успех!  Hug

Трупясвам се по пижама и ви пожелавам лека нощ! Hug

П.П. Поспалане, много гушоци от мен!

# 32
оф паткооо
забравила съм да напиша най -важното. Водите не са намалели което е супер и сега борбата е да ги задържим. Т.е. ако удържим фронта може да издеяня още месец  Mr. Green па даже и отгоре.

# 33
  • София
Браво Сигме, само така  Peace

# 34
  • В къщурката на хълма на феите
викам да взема да се запиша тоя път по-ранко от 17та страница, че предния път грандиозно се изложих Mr. Green обаче сега отивам мъжа ми да ми прави масаж .. голям съм терорист, ама кво да се прави Mr. Green

# 35
  • Варна
Сигме, браво  Hug много се радвам, айде стискам палци да изтраете поне още месец

Дескеее, ми аз съм 2-ри номер  ooooh!

Зузанке, кога ще ходим да пием кафета с теб? Добре ще е преди да родя да я свършим таз работа, а  Crossing Arms  Heart Eyes

Патенце, и аз много го харесвам доктора, голям е фен  Crazy

Да дам отчет след днешната среща с док. Бебка все още си е седалищно, седи си на дупето и изобщо не й пука, че майка й не ще да ражда със секцио  Crossing Arms Док каза, че ще я чакаме до 22-ри да се обърне и ако не ще нарочваме секцио  Rolling Eyes Иначе всичко си й беше в норма  Heart Eyes
Та така, на 22.02 пак съм на преглед и много се надявам да се е обърнала до тогава  Crazy

Да ви наръся, че май и на мен не ми остава много (днес го осъзнах и се стресирах  hahaha)

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 36
Честита ни нова темичка.Да я напълним с много положителни тестчета най малко да подобрим поне месечния рекорд.
Аврен ,Весе   Praynig Praynig Praynig.
Весе мина ми през ума за теб, спотайваше се тези дни, по скромна беше в писането за да не се издадеш май ,но дано всичко е наред и при двете ви.

# 37
  • Варна
Иии аз подир вас , във месеца на любовта  txtloves очакващите да ги сполети радостта  smile3504

Стискам палци за нуждаещите се  Praynig

# 38
  • shumen
Запис и от мен в новата темичка.
Сигме,браво.Дано изтраете и повече 2 в 1.
Весе,Арвен тихичко честито.Да гушкате след 9 месец ревлив финал.
Добре дошла и на новата мама.Да забягва скоро към отчетните.

# 39
Вава - има време , дано се завърти детето  Hug Heart Eyes. И аз така ви смятам по списъка, вие с Деси сте преди мен , дупе да ни е яко  Mr. Green.
 Сигме - само така , ще се закрепите 2 в 1 за още , колкото трябва , а и няма да пререждаш по списъка я  Mr. Green Heart Eyes
 Зузич- най - сладките сънища да имаш   smile3524.
 Моме - аз хич не обичам да ме гъделичкат, има да ме гониш  smile3533 Heart Eyes. Сигурно няма да ми повярвате , ама и масажи не обичам , само при необходимост  ooooh!.
 ОХара -  Hug изпращай я лелката и да не се връща в близките девет месеца .
 Пате - браво за доброто ТСХ   Heart Eyes. Открихте ли на какво се дължат високите левкоцити при мъжа ти?
 При мен винцето май си каза думата , тази вечер ще си лягам рано  , само да не се се ококоря в 6 ч.  Mr. Green
 Либра - как хубаво го каза, че и в рима  Heart Eyes.
 И да добавя още прашец за финал  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 40
  • Германия
Оле то човек да не влезне няколко дни и то вече нова и хубава темичка има. Опитах се да попрочета  старата, но като разбрах за Сигмето и така настръхнах и влязох веднага тук, да видя какво става. Много се радвам, че за сега бебка е добре. Стискам палци и до края на бременноста да е така.
И за другите бременни мами, желая от сърце една безроблемна бременност. 
Ние се гушихме тези дни, но се надявам да ми дойде лелката, че се налага пак да съм на антибиотик от днес.  Weary

# 41
е седи си де.
 Сигмето е печена. През такъв огън се е пекла, че накрай дунава нема да се удави  Naughty

# 42
Здравейте Hug
Записче и от мен Peace
Сигме  само така ,знаех си че всичко ще се нареди Peace
Аз чакам (дано да не дочакам ) тия дни ,та да видим Praynig Praynig Praynig
Нека темата ни да се напълни с много двучертичкови новинки Peace

# 43
Рейни, благодаря за новата тема. Заглавието отново е много хубаво. Heart Eyes

Палчета за всичи нуждаещи се и дано темата бъде късметлийска за много. Praynig Praynig Praynig

# 44
Пате,ми то не е за думане   Mr. Green За 12 дена успях 2 пъти да направя мастит.Оправих се някакси,остана ми само козметичния дефект-едната ми гърда остана по-голяма от другата.Малката мишка виси по балконите по цял ден  Laughing Аз съм недоспала,недояла,недопила,но щастлива  Heart Eyes
Рони -разказа е в другата тема за да не спамя тук :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=697169.330

Общи условия

Активация на акаунт