Грижи за косата - 91

• 49 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, благодаря за отговора  Hug
Макадамия хийлинг ойл и на мен много ми харесва.

Моята коса също е фина, но сега се боядисвам в по-светъл цвят и стана и суха. Затова маслата са ми пръв приятел.

Много ми харесва ето този спрей без отмиване:

Скрит текст:

навремето ползвах розовия р-р и бях много доволна  Peace а от зелената серия маската - разкош, от лилавата - шампоана и ампулите - голяма бъркотия  Heart Eyes

# 76
Здравейте! Исках да попитам някой има ли отзиви за това дали е добро? http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Biotin-Forte-3-mg-with-Zi … -60-Tablets/17829 понеже освен маслата, които използвам, искам да подхраня и вътрешно косъма Simple Smile

# 77
Здравейте! Пак съм аз Simple Smile
Правих си маската с какао, зехтин и мед - голяма грешка направих, че не измих с шампоан, ама нали не ползвам вече шампоан и само със сода - зехтина не се отми. Косата ми в момента е като залята с олио.
Днес ще я мия с хума, исках само да поитам - измиване с хума - как?
Разтвор от хума и лимонов сок - вместо шампоан - но как се употребява? Нанасям на суха или мокра коса? Хумата ми е зелена - на прах. Щом е за миене не трябва да стоя с нея на главата си, нали?
Моля някой запознат да ме светне!

# 78
Зарежи я тая хума сега, измий си косата с шампоан за да ти се отмие зехтина, иначе ще ти яко мазна.После изчакай 1 ден и си направи маска с хума щом искаш. Тя ще направи косата суха и ще я измие добре, но няма да отмие зехтина.Затова си трябва шампоан.Как иначе ще ти се отмие?
Иваче аз зелена хума не съм ползвала. Обикновената се слага на леко влажна коса, стои се 1-2 и се отмива. Прави много хубава косата.
Иначе конкретно как се приготвяше хумата не си спомням.
Ти защо не ползваш шампоан попринцип? Така си решила или мислиш, че нещо ще ти навреди? newsm78 интресно ми е просто, защото аз пък понякога си мия косата само с жълтък и ефекта от него е невероятен, че и на всичкото отгоре отлично измива косата  Simple Smile
Но щом има масла без шампоан няма как да стане  Simple Smile

# 79
Здравейте! Исках да попитам някой има ли отзиви за това дали е добро? http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-Biotin-Forte-3-mg-with-Zi … -60-Tablets/17829 понеже освен маслата, които използвам, искам да подхраня и вътрешно косъма Simple Smile

Най-обикновен Б комплекс...  в сайта има много по-добри продукти. Например коензимираният Б-комплекс на Country Life.

# 80
Аууу, Алена, точно гледах зелената им маска и се чудех дали да я пробвам. Познайте какво ще си купя в понеделник.  Mr. Green Joy

# 81
  • София/Дружба
Здравейте! Пак съм аз Simple Smile
Правих си маската с какао, зехтин и мед - голяма грешка направих, че не измих с шампоан, ама нали не ползвам вече шампоан и само със сода - зехтина не се отми. Косата ми в момента е като залята с олио.
Днес ще я мия с хума, исках само да поитам - измиване с хума - как?
Разтвор от хума и лимонов сок - вместо шампоан - но как се употребява? Нанасям на суха или мокра коса? Хумата ми е зелена - на прах. Щом е за миене не трябва да стоя с нея на главата си, нали?
Моля някой запознат да ме светне!

И аз преди няколко години бях изкукуригала и бях спряла с шампоаните за известно време - не за друго, ами не можех да си намеря моя шампоан,миех се само с хума и лимонов сок. В купичка смесвах 2-3 лъжици хума (няма значение каква на цвят) и сока от половин лимон - ставаше някаква реакция между двете съставки и се получаваше мус, който си нанасях по скалпа с масажни движения. Мисля че ще успееш да отмиеш зехтина с хумата, содата не е толкова агресивна. Ако все пак не успееш и не искаш да ползваш шампоан - пробвай и измиване с жълтък. Сподели после какво е станало Simple Smile

# 82
Каквато и маска да си направя,няма ефект,нищо не ми действа  ooooh! някой може ли да ми каже каква може да е причината?

# 83
  • София/Дружба
Каквато и маска да си направя,няма ефект,нищо не ми действа  ooooh! някой може ли да ми каже каква може да е причината?

Сподели какви са маските които правиш, може би косата ти има нужда от друг вид, а не от тези които правиш. Опиши и каква е косата, какви продукти използваш и как я третираш.  Peace

# 84

Сподели какви са маските които правиш, може би косата ти има нужда от друг вид, а не от тези които правиш. Опиши и каква е косата, какви продукти използваш и как я третираш.  Peace

Косата ми е нормална,използвам най-често използваните маски-стимулант,тривитаминол и отделните масла,от които се очаква невероятен ефект в/у косата,а моята си седи все такава,каквато си е и преди да съм слагала масла.

# 85
Каквато и маска да си направя,няма ефект,нищо не ми действа  ooooh! някой може ли да ми каже каква може да е причината?

Сподели какви са маските които правиш, може би косата ти има нужда от друг вид, а не от тези които правиш. Опиши и каква е косата, какви продукти използваш и как я третираш.  Peace

Косата ми е нормална,използвам най-често използваните маски-стимулант,тривитаминол и отделните масла,от които се очаква невероятен ефект в/у косата,а моята си седи все такава,каквато си е и преди да съм слагала масла.

А тук идва и въпросът - каква очакваш да ти стане косата. От маслата мисля, че силно казано е "невероятен" ефектът, но пък омекотяват, позаздравяват краищата и придават малко повече блясък.  Wink

# 86
А какъв е ефекта на какаовото масло ? Бях чела някъде,че изсушава косата,но не съм много сигурна.. искам да го смеся с рициновото,зехтина и тривитаминола.. за сега от 3та съставки косата ми е меко казано уникална ама да не я разваля с това какаово ? Simple Smile))

# 87
  • София/Дружба
Нормална коса какво значи  Mr. Green ? Боядисваш ли я, преса, сешоар ползваш ли, какви други продукти за коса ползваш? Маслените маски хидратират косъма, а може твоята коса да няма нужда от това и затова да не виждаш ефект от тях  Peace Тривитаминола може да изсуши малко косъма, а и той доколкото знам се прилага за стимулиране на растежа ...

# 88
Уж съм отговорила в анкетата,а не ме  известява за отговори...
Масла използвам системно,периодично, преди миене на косата,за час,два. Последно бях много доволна от добавянето на жълтъци в маслата,косата ми стана осезаемо уплътнена,удебелена и жилава  Heart Eyes

# 89
Уж съм отговорила в анкетата,а не ме  известява за отговори...

Отговора си в анкетата може да използваш за пост в темата, ако не се сещаш за друго с което да допринесеш за нея, а искаш да се запишеш в началото. Самото гласуване в анкетата не я слага в Отговори.  Има и бутон Извести.

Какаовото масло категорично не изсушава косата, то е много богато, омекотява я.

Общи условия

Активация на акаунт