КЪДЕ и КАКВО спортуват нашите деца?

• 142 556
  • 786
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Къде да пиша ценна информация? Подсетете ме за друга тема, миналато година някой питаше и аз отговарях.

Ледена пързалка Славия
до 25 март има всеки делничен ден от 11 до 12.30 свободна пързалка с 30% намаление за ученици, вместо 6лв, за 4 лв.

Мисля,че това е прекрасен вариант, защото в този час ще е с малка посещаемост, ще е без възрастни и без опитните ....келешчета, които притесняват с майсторкия си слалом по-малките и по-неопитните.

Подменили са кънките, които дават под наем. Само момичешките видях, почти нови са!

# 556
Плуване, първоначално, големият ми син (сега на 5,5 г.), ходи на плуване при Лъвчетата на Спартак. Започна на около 3,5 г. За тази възраст са много подходящи. Треньорите, при които е бил, бяха страхотни. Основното неудобство е, че заниманията са вторник и четвъртък от 16:00 часа. Групите са малки - до 4-5 деца максимум. Много рядко са се събирали 7-8 деца. Сега вече, от половин година, ходи на плуване в хотел Принцес, при Руслан. Също много добър треньор, групите са малки - под 5 деца. Но натоварването си е сериозно, докато при Лъвчетата беше по-скоро игрово и за преодоляване на страха. При Лъвчетата научи основните неща - да си потапя главата, да плува с и без дъска - по корем и гръб, да се гмурка и скача. Сега вече тренират за издържливост и изчистват техниката. И на двете места цената е 10 лв, като времетраене 45 мин. при Лъвчетата и 1 час при Руслан. На него по-скоро му харесва повече при Лъвчетата, по-забавно му е, но нямаме възможност да го водим толкова рано. Прием на деца - Лъвчетата - от 3 години, при Руслан - няма ограничение. Мисля да пусна и малкият, след като свърши ски сезонът, че сега нямаме никакво време.
Тенис - в TC ProSport, страхотни треньори, страхотно отношение към децата. И големият (5,5 г.), и малкият (на 3 години) ходят с голямо желание - 2 пъти седмично. Големият ходи малко повече от 1 година, малкият от половин година. Приемат деца от 3 годишна възраст, но правят и изключения, зависи от детето. Малкият започна на 2,9 г.
Баскетбол - само големият ходи за сега, от почти 1 година, в БУБА, на Националният стадион "В. Левски". Много му харесва, не пропуска тренировка. Те са всеки ден, без понеделник и четвъртък. Неудобството е, че са от 13:30 часа, но когато има желание, има и начин. Комбинираме се - аз го взимам през обедната почивка от градина, водя го до стадиона и после, който е свободен от родата го прибира  hahaha Това се оказа и най-харесваното занимание от него (плюс футболът, но него сме го оставили за в детската градина - пак при Лъвчетата).
Малко е трудно, но пък има голямо желание. Треньорките са уникални. Чистосърдечно мога да кажа, че са една от най-добрите школи за деца. Взимат деца от 6 годишна възраст.
Честно казано съм изумена от подходът и отношението на треньорите, които се занимават с децата ми. Те са по-големи педагози от г-жите в детската ни градина. Имат страхотен подход към децата и намират такъв към всяко дете. Може и ние да сме имали късмет да попадаме до сега само на страхотни професионалисти, дано и занапред е така  Peace
Скрит текст:
За да съм честна, единственият отрицателен опит с треньори имахме с инструкторите в едно ски у-ще миналата година.

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 11:07 от mmmmm

# 557
Къде има волейбол?
Не е необходимо да е супер сериозно, а за проба.

# 558
Предполагам, че всеки един от клубовете има и волейбол. Вижте, кой клуб ви е най-близо до вкъщи.

# 559
Предполагам, че всеки един от клубовете има и волейбол. Вижте, кой клуб ви е най-близо до вкъщи.

Благодаря за предложението.
Вероятно е да има всеки клуб, Да, но тъй като темата е за коментари и взаимопомощ аз питам тук и обяснявам какво ми трябва.
Може някой да посещава и да сподели до колко са заети децата, ходят ли по състезания ...или се събират само за удоволствие да речем 1 път седмично.
Ей такива неща. Laughing

# 560
  • София
Честно казано съм изумена от подходът и отношението на треньорите, които се занимават с децата ми. Те са по-големи педагози от г-жите в детската ни градина. Имат страхотен подход към децата и намират такъв към всяко дете. Може и ние да сме имали късмет да попадаме до сега само на страхотни
Същото съм си мислила и аз.
Всички треньори, при които са тренирали и тренират синовете ми, а те са много, са били и са страхотни, с невероятна любов към децата и всичките са с подобен подход - желязна ръка в кадифена ръкавица.  smile3501 А повечето са млади момчета и ми е много приятно да гледам отношението им към децата.

# 561

Благодаря за предложението.
Вероятно е да има всеки клуб, Да, но тъй като темата е за коментари и взаимопомощ аз питам тук и обяснявам какво ми трябва.
Може някой да посещава и да сподели до колко са заети децата, ходят ли по състезания ...или се събират само за удоволствие да речем 1 път седмично.
Ей такива неща. Laughing

Ние с волейбол нямаме опит, синът ми е на 5, 5 г. и тренира баскетбол, но по мои наблюдения тренировките са на подобен принцип и в други клубове(може и за волейбола да са така). 5 пъти седмично имат тренировки в определен час, всеки може да ходи, колкото често иска, в зависимост, колко сериозно тренира. Имат си първенство, съответно и мачове (въпреки, че в най-малката възраст - до 8 години, са два пъти годишно, колкото да виждат, за какво става дума  Simple Smile) Като цяло в клубовете си тренират сериозно и ако детето има желани, може да стане и състезател.
Надявам се да съм ти била от полза, нищо, че не е същият спорт. Като организация са сходни  Peace

# 562
  • София
Във контекста на горното мнение, знаете ли за безплатни занимания по спорт?
Аз знам за безплатна аеробика на ст. "Васил Левски"
Разбрах че има  безплатна програма "Научи се да плуваш",но не можах да намеря как и от кога се кандидатства по програмата,единствено намерих кои клубове се включват в програмата.
Моля,ако някои има повече информация да пише за подробности.

# 563
  • София
А кои са клубовете, които се включват в програмата?

# 564
Да волейбола е страхотен спорт!!! Голямата ми дъщеря се е запалила много и евентуално ще я запишем някъде. Въпроса е дали е възможно сега, все пак е края на учебната година или трябва да чакаме чак до следващата. И без това тогава ще е седмокласничка и ще си й е натоварено, тепърва да почва нещо съвсем ново...Много сме объркани и някой ако има някаква информация....

# 565
Възможно е в школата на Владо Николов. По всяко време.
Имат фб страница, пишете им лично съобщение и си задайте въпросите.
Точно, защото дъщеря ви ще е в 7 клас е добре да я запишете на спорт. Децата трябва да се разнообразяват/ изпускат парата/ и да спортуват!

# 566
Възможно е в школата на Владо Николов. По всяко време.
Имат фб страница, пишете им лично съобщение и си задайте въпросите.
Точно, защото дъщеря ви ще е в 7 клас е добре да я запишете на спорт. Децата трябва да се разнообразяват/ изпускат парата/ и да спортуват!

Да, изглежда наистина подходящо място...ще се опитам да се свържа

# 567
Дъщеря ми (12г.) тренира бадминтон, в свободното време кара велосипед.
Синът ми (6 г.) иска да тренира футбол, но в единствената школа в града ни не искат толкова малки деца.

# 568
  • София
Извинявам се, че се намесвам, но може да опитате и във волейболна академия "Стойчев-Казийски". Нямам преки впечатления, но разполагали с добра база.

# 569
Привет,синът ми тренира карате два пъти седмично в "Санзеро"(вторник и петък)-София и йога веднъж на седмица-4етвъртък.Напоследък не се радва на йогата и иска плуване,насочила съм се към БШ.Ако имате впечатления от добър треньор ще съм благодарна.Само да вметна,че плува от малък,може би към напреднали ще да е.

Общи условия

Активация на акаунт