КЪДЕ и КАКВО спортуват нашите деца?

• 142 586
  • 786
  •   1
Отговори
# 540
Всеки спорт е натоварващ.  Laughing
Но и разтоварва в същото време.

# 541
Всеки спорт е натоварващ.  Laughing

Съгласна.  Peace Особено в началото, когато още не си свикнал.  ooooh!

# 542
В бойните редици по айкидо сме тази година.  Дано да е редовно! Simple Smile

# 543
Всеки спорт е натоварващ.  Laughing

Съгласна.  Peace Особено в началото, когато още не си свикнал.  ooooh!

Аз тренирах като малка бягане и имах добри постижения и много добре ми се отразяваше на физиката. Но в един момент загубих целта си, защо го правя и спрях. Има хора, които тренират за тонус и т.н. ама аз не мога така, трябва да гоня постижение ... иначе губя интерес ...

# 544
Моят внук ходи на плуване и тенис и многоо му харесва, надявам се и за напред да е така.

# 545
Ние искаме да планираме спорт за 2016. До сега не е ходил на никакъв, с изключение няколко пъти на плуване, но нещо май не му допаднаха треньорите. Ще търся другаде пак плуване Иска  и на шах.
Разгледах линковете на  първа страницаа, но не мога да се ориентирам как се процедира с програмата за "спорт в свободното време"?

На доста занимания ще е записан от другата година и ми се ще ако има възможност за някаква активност без това да ни натоварва допълнително финансово, да се възползваме.

Благодаря.

# 546
Във контекста на горното мнение, знаете ли за безплатни занимания по спорт?
Аз знам за безплатна аеробика на ст. "Васил Левски"

# 547
Здравейте,
Искам да попитам на какъв спорт мога да запиша 2г. си син?
Мисля си го от няколко дни дали е добра идея толкова малък....и реших да ви попитам Simple Smile

# 548
Ходим на плуване 2 пъти седмично

# 549
  • Sofia
Във контекста на горното мнение, знаете ли за безплатни занимания по спорт?
Аз знам за безплатна аеробика на ст. "Васил Левски"

За деца ли? Може ли по-конкретна информация?

# 550
Tari Tasirtir, nе знам по-конкретна информация, синът ми ходи там на таекуондо и съм виждала табелата. От години я има безплатната аеробика за деца. Може би трябва да отидете на място или да звъннете по телефон на стадиона, ако имат някаква централа. Ние влизаме откъм входа на Борисовата градина, до ресторанта, табелата е между етажите.

# 551
Спорт за 2 годишно дете ми се струва излишно.
Трудно се организират, не слушат, едно да развали дисциплината, пропада занятието на цялата група. Ако толкова държиш на спорт, запиши го на бебешка йога или плуване. На тази възраст костите са много крехки и трябва да го пазиш от травми. Според мен някакви танци в яслата са напълно достатъчни.

# 552
Спорт за 2 годишно дете ми се струва излишно.
Трудно се организират, не слушат, едно да развали дисциплината, пропада занятието на цялата група. Ако толкова държиш на спорт, запиши го на бебешка йога или плуване. На тази възраст костите са много крехки и трябва да го пазиш от травми. Според мен някакви танци в яслата са напълно достатъчни.

Подкрепям!
Плуване, другото си го взимат в парка.

# 553
МОЯ ПРИЯТЕЛКА Е ТРЕНЬОРКА ПО ХДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН. В МОМЕНТА СЕ СЪБИРАТ ГРУПА ЗА НАЧИНАЕЩИ. ЗАНИМАНИЯТА СА ВСЕКИ ВТОРНИК И ЧЕТВЪРТЪК ОТ 18:00 В ЗАЛАТА ПО ГИМНАСТИКА ВХОД 26. КОЙТО ПРОЯВАЯВА ИНТЕРЕС МОЖЕ ДА СЕ ОБАДИ НА ТЕЛ: 0883328222 ИЛИ ДА ПИШЕ НА anq2203@gmail.com. Йоанна се казва.

# 554
Дъщеря ми започна с художествена гимнастика на 4 години, на 5 започна и спортни танци.
В последствие се отказа от гимнастиката и пожела да опита балет, в резултат на което вече е 3 клас в паралелка "класически танц". Спортните танци ги тренира 2 години, но за жалост партньорът й се отказа и прекратихме заниманията.
За кратко ходи и на плуване.
В нито един момент не съм усетила да е претоварена или изморена, дори напротив - от малка свикна да се бори, да слуша и да гони целите си.

Общи условия

Активация на акаунт