Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 816
  • 645
  •   1
Отговори
# 90

Момичета,имате специални поздрави от Агира.Срещнах ги случайно с малката бузанка.Голям розов бонбон е.Тати е заминал на рейс,сега са сами и каза,че изобщо няма време за компютър.

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 12:08 от mamaR

# 91
  bouquet
Привет, на всички пишещи в темата. Майки допускате ли да пишат тук?
Позволявам си да задам въпрос във вашата тема, защото предполагам, че има много мнения.
На синът ми му предстои качване на кораб  за стаж като кадет и е говорил в "Стамко" - имате ли мнение за тази фирма....Ще бъда благодарна. Hug

# 92
Маме,благодаря за кафенцето!!newsm53 newsm51
Аз тази сутрин много се уфлянквах,амааааа вече няма време!!Записвам се тук и слагам перката отзад,щото май прекалих!! Thinking
Петък и събота си изкарах чудесно в Шумен!!
Веси,толкова много ни хареса,че другия петък може пак да дойдем на китара вечер!!
А в неделя се зарових преди да завали в градинката и си садих всякакви цветета Flowers Sunflower-ще видим какво ще поникне на финала!! newsm78
kokor4eto ,няма значение дали си мама или съпруга.Ако ти харесва заповядай!!!А когато става въпрос за помощ-отворено е за всички-дано да можем да помогнем!!
Аз лично не съм чувала лоши неща от Стамко-сина ми беше кадет и после остана във Валиант,фирмата на дъщеря му!!Нямам преки впечатления,но при всички случаи не е мошенническа фирма,вече въпрос на предпочитания!!Заплащането даже при него беше по-високо от Валиант!!
Мари,как е обиколката???Щом нямате време за компа и хотела- newsm10,обикаляйте и се кефете!!!
А това е от мен за вас от любимата ми книжка!!!

# 93
Здравейте момичета! Hug
Как сте?Ние сме добре,след малко и аз слагам перката като Надето.То като се замисля,май не съм я сваляла днес-в постоянно движение съм.
kokor4e,добре дошла сред нас. welcomeНадявам се да ти е уютно и приятно.Няма значение дали си майка,съпруга,баба и т.н.Всички изпращаме,посрещаме..... и с каквото можем ще помогнем.
Маме,благодаря ти за кафенцето,аз сега съм на слетобедното.
Наде,не се и съмнявам,че ще се хванат цветята.Ще имаш най-хубавата цветна градинка.
Лек и спокоен слетобед моми4ета Hug

# 94
Прекрасти сте, Благодаря Ви.  Hug
Преди много години не станах съпруга на моряк, понеже върнаха мъжа ми от изпита от ВВМУ, заради това, че дядо му е лежал в Белене. Да си призная бях доволна и щастлива, че не стана моряк. А сега какво стана сина ми без да е искал нашето мнение се записа такава специалност - трябвало е да се радвам тогава по-малко, за да не страдам сега толкова - здрав да е само.  Praynig
Тези обвързвания с договори ме притесняват, защото трябва да си сигурен, че ще се дипломираш веднага. Казали са му, че е за 5 години и ще му плащат стажа. Исках да видя предварителен договор, но са му разрешили само да го прочете. Ще предам тази вечер инфото.

# 95
  wavey   момичета-кокичета!
Тия дни май всички в разход са били  Wink 
Наде, що не се обади  Naughty  можеше още да оплътним програмата  Laughing  , но за края на тая седмица няма да съм в града, дори се очертава да не съм в БГ  Wink  ще се видим друг път.
Кокорче, трудно се свиква, да не кажа хич не се свиква.....от сега си мисля и аз, че ще ми е по-тежко когато и моето синче тръгне на път.  Наближава и неговото време, ще се тешим двете  Hug  ,че при мен и бащата по моретата и синът  ooooh!   Не се тревожи излишно, моят син в момента кара магистратура, трябва да имат 6 м стаж, а това че Стамко му предлагат договор, означава че и след като се дипломира ще има работа поне 5 г , щото има агенти които ги обвързват за 10г  ooooh!  което вече е загуба на време. Някой ще ме упрекне за думите ми, но при условие, че в наши дни има толкова компании които предлагат мого добри условия и добро заплажане, не си струва да се подписват договори с такова времетраене.  Просто трябва внимателно да прочете договора, който му е предоставен и тогава да подписва.  Дано с нещо съм ти била полезна.
Хубава и спокойна вечер от мен  Hug

# 96
Целта на сключването на договора според неговите думи е, че неможе да намери фирма, която предлага само стаж. Явно тук ще го вземат и ще изкара нужните му 6 месеца стаж, но после ще е длъжен да работи 5 години при тях. Вярно, че би могъл да намери после работа с по-добро заплащане, но е гадно само заради стажа да се обвърже с договор. Друг е въпроса, че след време като завърши винаги ще има работа във фирмата на баща му.  newsm78
Затова е моето притеснение, че ги принуждават с договорите, а за тях те са сигурни работници...

# 97

Добро утро! Hug
Днес пак замествам Мари и я чакам с нетърпение да ни разкаже за чужбинската си разходка.
Това кафе сме го пили много пъти,но днес все кораби ми са в главата(то май е винаги).Тази сутрин рано-рано изпратихме малкия морски.Малко ми е сдухано Sad,но няма как.Ще летят чак до Тайланд.
kokor4eto, welcome
Разбира се,че приемаме и мами.Аз самата съм такава.Нали вълненията и проблемите са еднакви.Утешаваме се,помагаме си със съвети.
Виждам,че момичетата са ти отговорили.Нямам преки впечатления от тази фирма,но съм чувала положителни отзиви.Това,че кадетския стаж е обвързан с договор е добре,но само ако е убеден,че иска да плава.Почти всички фирми,предлагащи обучение и стаж за кадети, го правят.А те не са много.За  тези 5г. ще натрупа много опит и ще порастне в степен.
Каквото и да решите,желая успех на момчето ти.Flowers Four Leaf Clover
Приятен ден,морски Принцеси! newsm10

# 98
Добро утро и от мен!
Маме, благодаря за кафето   bouquet  , напълниха ми се очите със сълзи като прочетох, че си изпратила синчето.  Как ще свикна и аз не знам  ooooh!  , но това е живота и трябва да го приемаме и най вече да сотим зад решенията и кариерата на любимите ни мъже.
Мари, се загуби по Европата  Wink  май и хич няма намерение да се прибира насам.
Днес смятам и аз като Надето да продължа със сеенето на цветя, но първо ще се отдам на програмата ми за деня и в късния слетобед на хобито ми  Wink  е ако времето позволи, че то както пече и изведнъж заваляло. Все пак е март и той като нас  жените   Wink  докато се усмихваме може и да избухнем  Mr. Green
Хубав и спокоен ден на всички  Hug

# 99
  • Варна
Добър вечер,принцеси,прибрахме се ,даже не съм разхвърлила куфарите още.Влязох за малко да ви прочета и ще се паркирваме,че много беше пътя-1200км,изморихме се.Лека нощ и сладки сънища.

# 100
  • Варна
Ехоооо,принцески,няма ли кой да почерпи по кафе ? Май е мой ред ,да ви е сладко

# 101
  • Варна
Добро утро и прекрасен ден на всички

# 102
Добро утро, то май вече добър ден  Wink  станало, ама така сме ние Принцесите  Laughing  Laughing   Laughing
Мари, добре си се завърнала  Hug  виждам има кафе, поне аз да го изпия  Wink 
И от мен хубав ден, а аз слагам перката, че трябва да изляза и да побързам да свърша задачките, че циклона ще ни връхлети, както каза бате Емо  Laughing

# 103
Здрасти и от още една хаймана  Laughing
kokor4eto  welcome
Десет дена без да се спрем, пак ми правиха проблеми с документите  ooooh!, за малко малкия да остане без паспорт и да се отмени идването в Бг лятото. Междувременно отидохме на атинския карнавал, обрисахме мола докато децата се наиграха чудесно 3ч в детския кът.
Отивам по задачки сега и после пак, че много ми липсвахте  newsm51

# 104
Добре дошли на хайманичките!! Hug Hug Hug
То вече късно за кафе,затова слагам малко хапване!!

Сега правя една изчистваща програма и  ..... това на картинката ми действа слюноотделящо,ооообаче съм като бетон-ЩЕ ИЗДЪРЖА!!!! ooooh!
Мари,как беше екскурзията??Доволни ли сте??
В много малко страни от бившия соц.лагер съм ходила!Набелязала съм Чехия,Полша и основно Русия!!Мотах се в социалистическо време по западните страни с морския,щото там беше интересно!Русията все я оставях,щото е най-лесно там!! newsm78 Сега обаче стана обратно Sad-най-скъпо и трудно се ходи там!!
Марийче,по какъв случай е карнавала в Атина?То студено бе!!Не замръзват ли карнавалките?? Joy
Чудесно е ,че сте оправили документите и няма проблем за лятото!!Хайде,наближава!!
Руми,да му е лек рейса на малкия морски и да се връща на лято да си изкара хубава отпуска!!И мъжете в къщи се канят да заминат по рано,че да се върнат лятото,амааааа нещо се бавят!!На малкия морски му дадоха да попълва документите за заминаване и медицинското,но за края на март!!Дано улучи бебешкия ден август месец!!
Аз  днес много се мотам,ама май ще почна работния ден вече!!Айде,хубав и спорен ден от мен.  love001

Общи условия

Активация на акаунт