Момичета,имате специални поздрави от Агира.Срещнах ги случайно с малката бузанка.Голям розов бонбон е.Тати е заминал на рейс,сега са сами и каза,че изобщо няма време за компютър.

-ще видим какво ще поникне на финала!! 
,обикаляйте и се кефете!!!
Надявам се да ти е уютно и приятно.Няма значение дали си майка,съпруга,баба и т.н.Всички изпращаме,посрещаме..... и с каквото можем ще помогнем.

момичета-кокичета!
можеше още да оплътним програмата
ще се видим друг път.
,че при мен и бащата по моретата и синът
Не се тревожи излишно, моят син в момента кара магистратура, трябва да имат 6 м стаж, а това че Стамко му предлагат договор, означава че и след като се дипломира ще има работа поне 5 г , щото има агенти които ги обвързват за 10г
което вече е загуба на време. Някой ще ме упрекне за думите ми, но при условие, че в наши дни има толкова компании които предлагат мого добри условия и добро заплажане, не си струва да се подписват договори с такова времетраене. Просто трябва внимателно да прочете договора, който му е предоставен и тогава да подписва. Дано с нещо съм ти била полезна.

,но няма как.Ще летят чак до Тайланд.

, напълниха ми се очите със сълзи като прочетох, че си изпратила синчето. Как ще свикна и аз не знам
, но това е живота и трябва да го приемаме и най вече да сотим зад решенията и кариерата на любимите ни мъже.
май и хич няма намерение да се прибира насам.
е ако времето позволи, че то както пече и изведнъж заваляло. Все пак е март и той като нас жените
докато се усмихваме може и да избухнем
станало, ама така сме ние Принцесите
виждам има кафе, поне аз да го изпия

, за малко малкия да остане без паспорт и да се отмени идването в Бг лятото. Междувременно отидохме на атинския карнавал, обрисахме мола докато децата се наиграха чудесно 3ч в детския кът.

Сега обаче стана обратно
-най-скъпо и трудно се ходи там!!