Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 817
  • 645
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен! newsm47
Мари,добре завърнала се.Надявам се,че сте прекарали добре по Европата.
Марийче,добре че всичко се е наредило с документите.Вече няма пречки-чакаме те през лятото.
Веси,действай докато не вали.Нали обещават валежи и ветрове,разни оранжеви и не знам какви си кодове .Ще видим ще познаят ли.
Наде,благодаря за пожеланията.Чухме се,вече са на кораба и действат.Дано и твоите тръгнат навреме,че през лятото ще имате важно събитие.
vgi се губи нещо,но и тя сигурно е с перката днес.
Хубав следобед и приятна вечер ви желая. Hug

# 106

Аз днес май докато почна и стигнах до тук!! Joy Joy JoyНещо не ми е ден за работа май!!

# 107
Добро утроооо  Grinning
Да сервирам кафенце

Наде, то хич не е лесно да мързелуваш  Joy, ако знаеш само как си мечтая поне за ден да съм така  Peace. И да ти кажа малката вчера видя хапването, което сложи вчера и ми изяде главата да и правя всичките неща да яде  hahaha
Напоследък нямам никакво време, даже зарязах тренировките  Sad, скоро обаче нещата ще си дойдат на мястото.

# 108
  • Варна
    Добро утро,момичета прекрасен уикенд на всички.

# 109
# 110
здр можели да вляза във вашите редици newsm51 Stuck Out Tongue

# 111
rumi31, добре дошла и дано ти хареса при нас  Hug
Аз днес се отдавам изцяло на четене на книги и нищоправене  Grinning, много е готино  Wink
Мари, кафето е прекрасно   bouquet
И да се похваля, че скоро мама може би ще прекара няколко дни с нас  Heart Eyes

# 112
Здравейте,момичета!!! Hug Hug Hug
Добре дошла,rumi31!!!  bouquet
Приятни мигове в нашите седянки онлайн и на живо!!Дано ти харесат!!Мама или съпруга на морски си- Joy голям морски ли си имаш или малък морски???Тука така си ги различаваме!! Grinning
Марийче,това само ми беше деня за мързел,ама наистина си права.Не е лесно-като имаш работа да се моташ и мързелуваш!!После мързела ми излезе през....... ooooh!,обачеееее какво да направя,така се получи,значи ми е трябвало.А пък тези красоти в чинийките си ги запаметих,защото много ми харесаха и на мен.Като реша някой път да се погевезим с красива маса,ще ги метна!!Всъщност то не се изисква кой знае колко време,просто трябва да си набавиш необходимите материали.
Пускам ви едно видео,което много ми хареса.Много добре показва,как да си възпитаваме децата!А и не само децата!Изобщо в комуникацията си с хората е необходимо да показваме-няма много полза от приказки и възпитателни лекции!
  http://www.facebook.com/photo.php?v=10151503277675680& … ype=2&theater
Приятна,романтична,спокойна,весела съботна вечер ви желая Hug

# 113
  • Варна
Добро утро.   Довечера чакаме  децата,ще въртим халва,на Мати ще и е интересно надявам се. Приятен ден ,момичета.

# 114

Ей Мари, добре че ми напомни. Аз май нямам халва  Embarassed, но в краен случай ще завъртя една ябълка  Laughing. Днес е карнавала ни, надява се децата много да се забавляват, ще са Мики и Мини Маус (то и на мен ми дадоха да си облека Мини де  Joy)

# 115
Здравейте момичета! Сирни заговезни е!Прощавайте! И бъдете простени!  Да простиш не означава да забравиш, а да си припомним, че в сърцата ни има място да започнем от ново и от начало..... Бъдете над нещата, които определят всеки ден.   bouquet
Руми 31, добре дошла сред нас   bouquet
Момичета не мога да не се похваля къде бях. На толкова екстремно и изпълнено с адерналин събитие не съм била. Думи нямам да го опиша .....като започнем с изискания коктейл за закуска, черен хайвер и сьомга, и завършим със високите скорости и естакади, а в ръцете ми кола за около четвърт милион...последен писък в технологиите. Удоволствие е да караш и дай боже повечко хора да притежават такива автомобили  Peace  Сега нашата "каляска" ми се вижда като консервена кутия  Laughing  Laughing  Laughing
http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/18986-selishteto-bmw-xd … nese-v-bylgariia/
Пожелавам ви приятен ден  Hug

# 116
 wavey
Да се наредя и аз в редичката за прошка,преди да съм почнала приготовленията за вечерята.
Момичета,прощавайте и простено да ви е.И Бог да ни прощава грешките.
И да се похваля с новата си хлебопекарна.Отчупете си по хапка за здраве.

rumi31 ,добре дошла при нас.Аз също съм от Добрич,но от з6 години живея във Варна.
Приятна вечер ,момичета! И наздраве! newsm24

# 117
  • UK
Здравейте момичета  Hug
отново се нареждам в редиците ви Rolling Eyes Някои ме помнят (desdemona Rolling Eyes) за други съм нова   bouquet Hug
Ще съм безкрайно щастлива ако отново се намери местенце за мен сред вас   bouquet

# 118

Добро утро! Успешно начало на седмицата Simple Smile)))
Дезди или по-точно Коконче, къде се загуби? какво ново покрай теб????

Тая седмица морския отново е във Варна и аз понеже доста се зазедях у дома  Laughing  ще намина да го видя и да поскитам по улиците и по брега, че съм се затъжила за моренцето. Който е свободен да свирка  Wink , ще заформим нещо с изглед към хоризонта   Heart Eyes
Хубав и спорен ден  Hug

# 119
  • UK
Веси Hug ако решите нещо за кафенце, може да дойда и аз Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт