Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 818
  • 645
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета! Hug
Как сте?Преди да сложа перката и да действам по задачките-наминавам да ви видя.
Веси,обезателно ще заформим срещичка и ще се видим да се наприказваме на воля.
Коконче,добре дошла отново!  bouquetКъде се изгуби,как си?
Маме,честита ти нова придобивка,със здраве да си я ползвате!Ние откога се каним да си вземем,ама все не можем да се наканим-като знам какъв чудесен хляб правят тези машини,кой знае колко хляб ще ядем..... #Cussing out
Марийче,супер-ще си имаш гостенка и помощничка.
Момичета,желая ви лек ден и спорна седмица! Hug

# 121
 wavey
Здравейте и от мен!
Какво апетитно и усмихнато кафенце ни е сложила Весето за началото на седмицата.
Весе,свиркайте,ако нещо стане  за срещичка.Все ще намеря малко време да се видим.
А,Дездемона   Shocked,защо стана Кокона  newsm78,къде се изгуби и да не си изпратила пак момчето си да плава?

С пожелание за спорна седмица и ведро пролетно настроение!

# 122
  • UK
vgi Hug  bouquet mamaR понякога живота ни поднася и лоши неща  Rolling Eyes хубавото е, че така ни помага да се справим и  с тях и да посрещаме добрите, още по-добре и да се радваме на малкото дори Hug Не виждам Делта newsm78

# 123
  • Варна
Добро утро,прекрасни.

# 124
Мари, разкошна закуска, достойна за Принцеси!   bouquet 
Скоро и моите лалета ще са същите, както е тръгнало да пече всеки ден  Laughing  Обожавам този период на събуждане, когато всичко се раззеленява и пълни очите и душата с цвят.
Маме, със здраве да си ползваш новата придобивка и пак да черпиш с оня вкусен хляб дето го ядохме в гората.
Хубав ден на всички  Hug

# 125
Мари,благодаря ти Hug напълни ми очите с тая красота-стомаха не,щото още го пълня с чистещи нещица,ама в петък свършвам и пак почвам прегрешенията Embarassed Embarassed Embarassed!!!!
Мамееее,страааотен хляб си направила-майсторски!!!След малко ще пробвам да си замеся с машинката тестото на масленицата  bowuu за довечера дето ще се представям с нея!За пръв път ми е,ще ви кажа какво съм натворила!!
Добре дошла отново при нас  kokona20  bouquet
Добре,че си отново на крака след лошите неща,а те са за ни дойде душата на мястото си и не са лоши,само са по трудни за разрешаване!!А колкото за Делти,може би и тя е в такъв период и за сега я няма!!А за кафенцето newsm78 се надяваме с новото име да дойдеш вече на някоя наша сбирка!!
Веси,това с количките е много емоционално!!Аз предпочитам да ги гледам отстрани и да им се възхищавам!!Особено пък за техниката вътре в тях,направоооо голям кеф да я използваш!!!Ооооообаче да не дава Господ нещо да се цакне в техниката,моят ПРОЗТ ОПЕЛ имаше една единствена техника и ми игра два дена мръсни номера,че направо не ми се мисли за такава умна кола!Тя не трябва да се цаква,амаааааа newsm78
Аз щото днес няма да слагам перката рано и имам време за повече кеф ви поздравявам с една ретро песничка!!http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OkB8jqn-W8k

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 20:03 от nada8

# 126
  • UK
Здравейте,
bouquet Наде да Hug да така е, живот ... Страхотна закуска ние поднесена   bouquet  bouquet Аз днес съм хвърката, сложих си перките и цял ден хвърча по задачи  Joy, а времето е толкова предразполагащо затова Heart Eyes
Хубав следобед наслаждавайте се топлия пролетен ден  Hug

# 127
Как сте морски принцеси  Grinning
Кокона  wavey
Днес много миришеше на пролет, зюмбюлите ми разцъфтяха. Мечтая си за тифирич  Heart Eyes, ама в българско, че тук няма поляни. Само маслини и камънак   Mr. Green

# 128
  • Варна
това е новата придобивка

# 129
# 130
Добро утро в първия пролетен ден!

Марианка, честито! Страхотна придобивка, сега ще сърфираш бързо и удобно из мрежата  Wink 

# 131

Честита Първа пролет,морски Принцеси!
Днес и времето е едно такова слънчево и усмихнато.В тон с международния ден на щастието.
http://www.cross.bg/1353265

# 132
ПОЖЕЛАВАМ ВИ НАЙ-ХУБАВАТА ПРОЛЕТ!!!

# 133
  • UK
Мари, придобивката е чудесна, да си я ползваш със здраве Hug Честита първа пролет момичета да ние слънчево сърцата и душите през цялата година Hug

# 134
Добро утро в петък!
Таков вятър духа,че щеше да ме отвее сутринта.Хем имам достатъчно баласт Joy

Успешен ден и приятни почивни дни! Hug

Общи условия

Активация на акаунт