Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 819
  • 645
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
добро утро  bouquet верно, страшен вятър е задухал навън, къде ни отиде слънчицето и пролетта Rolling Eyes Mr. Green
мама Р благодарим за кафенце Hug

# 136
Добро утро  Русалки!
Маме, благодаря за кафенцето, дозата е тъкмо по мярка  Wink  нищо, че ми е противопоказно  Mr. Green  
 kokona20, потърпи малко  Wink  , четох че се очаква най-топлото лято  Mr. Green  Когато дойдат жегите ще търсим студа  Laughing  , не може да ни се угоди на нас хората  newsm78
Днес май ще свалям короната  Laughing  ще съм за малко Мара-Пепеляшка  Mr. Green и от утре пак Принцеса  Heart Eyes
Спокоен и топъл ден от мен!

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 09:23 от vesselaa

# 137
  • Варна
  време за следобедно кафе,момичета.

# 138
  • UK
 newsm64 newsm64 newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55  food002 newsm71 smile3552  phoneuu  bath newsm39 smile3529 и аз за малко Веси  Hug махнах короната Mr. Green ама, сега пак си възвръщам принцеските атрибути  Joy Мари 60   bouquet

# 139
И аз днес не съм сред принцесите  Cry. С разлика от половин час изпратих милото и посрещнах майка ми. Беше един луд, луд ден...

# 140
  • UK
И аз днес не съм сред принцесите  Cry. С разлика от половин час изпратих милото и посрещнах майка ми. Беше един луд, луд ден...
Мария  Hug Hug Hug  За колко време замина милото ти? Аз все още се опитвам да свикна и да асимилирам, тази идея за такъв тип принудителна раздяла  Rolling Eyes

# 141
  • В море от любов
Добро утро, русалки!  wavey
Все немога да се докопам до вас.
Дне времето май ще позволи разходка, така, че ние се стягаме и след малко........дим да ни няма. Mr. Green

# 142
Здравейте момичета-кокичета! Честит празник    bouquet   
Тодоров ден се отбелязва в първата събота на Великденските пости. Преданията разказват, че на този ден светецът обличал... девет кожуха и отивал при Бога да проси за лято......
Като гледам на вън какъв вятър е, ще пропуснем тържествата  Sad  , а тук при нас големи тържества и кушии стават.
Иве, дано нямате вятър и да можете да се разходите  Peace
Марийче, това с изпращането е много неприятен момент, но знаеш че за да има и посрещане и радост....трябва и това да го изживеем  Hug
Пожелавам ви едни приятни почивни дни  Hug

# 143
Здравейте момичета! Hug
Честит празник на именниците и празнуващите днес  bouquet
Веси,при нас не е толкова силен вятъра,но пък е студено,дори сутринта прехвърчаше сняг.Свикнахме на по високите температури последните дни....захвърлихме зимните дрехи,но днес пак ги върнахме.
Марийче и от мен Hug и лек рейс на момчето ти.
Лека и спокойна вечер момичета!

# 144
  • UK
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ! ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ!!!
Брррр студ голям и въпреки това, днес пак ни се усмихна слънчицето :hug:

# 145
  • В море от любов
Днес си подухваше пак ветрец, но пък ние до сега бяхме навън. Crazy

# 146
  • Варна
Здравейте,момичета,концерта беше прекрасен,децата се представиха блестящо.След танца Мати реши,че трябва да намери майка си в залата и стоя сама 5 мин. на сцената,но всички много и ръкопляскаха. Joy JoyЛека вечер принцеси.

# 147

Добро утро!
Вчера май никой не е скучал  Wink  Днес денят също е обещаващ, поне няма вятър, а и слънцето е налице  Laughing  да използваме пълноценно всичко това  Laughing 
Мари, на кого ли се е метнала малката Принцеса  Wink   Wink
Хубав и спокоен ден за всички    bouquet 

# 148
  • UK
Добро утро Hug

# 149
  • Варна
За всички вас от мен,усмихнат ден.

Общи условия

Активация на акаунт