Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 920
  • 645
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
Мари  Hug прекрасна градина, напомня ми на Пролетта Crazy,т а днес е такъв студ тук брррр cold липсват Надето и мамето newsm78

# 151
Добро утро,морски Принцеси!

Заповядайте по едно кафенце за събуждане и пожелание за приятна седмица.
Днес е Благовещение!
Християните честват деня,в който Арх.Гавриил донесъл благата вест на Дева Мария,че ще роди младенец.

Честито на всички майки!
А на тези,които все още чакат благата вест,им пожелава скоро да я получат.

# 152
Добро утро!
Маме, благодаря за кафето, в тази студена сутрин едно горещо кафе е удоволствие   bouquet
Поредния хубав христиански празник, свързан с пробуждането и женското начало в природата!
Честит празник на всички жени и майки! Бъдете обичани ! Запасете се с твърдост, постоянство и търпение! Дарявайте признателност!    bouquet
Аз като една видна ПрАнцеса, днес ще замеся питка и ще я намажа с мед, ще я раздам за здраве и ще спазя традицията  Peace 
Желая една успешна седмица за всички  Hug  и не сваляйте короните  Wink  Wink   Wink

# 153
  • UK
Добро утро и честото Благовещение! Дано на всеки в къщата влезе/чуе/ поне по една блага вест Praynig
Благодаря за кафенце  bouquet
Усмихнат ден русалки  Hug

# 154

Добро утро момичета - кокичета!
С това висящо кафе се присъединявам и виртуално към инициативата подета в Италия наскоро и обиколила Европа за кратко време. Радвам се, че и тук в БГ има хора с добри сърца, които се включват и продължават да се включат към този благороден, макар и малък жест.
Прияте ден от мен  Hug 

# 155
Здравейте момичета! Hug Hug Hug
Как сте?
Веси -и аз се присъединявам към инициативата.Дай боже да има още повече хора с добри сърца!
Кокона,ти изпрати ли момчето си?Тъй като съм в постоянно движение в следствие многобройните задачки,рядко влизам тук да пиша и може да съм проспуснала,ако си написала преди това.
Момичета ,още три дена студ според прогнозите и после пак пролетта се завръщала newsm44

Лек и приятен ден   bouquet

# 156
  • В море от любов
Добро утро момичета!
Като гледам този сняг навън, чак се отчайвам, а само преди няколко дена ходех без яке и бях готова за плаж  Crazy Mr. Green

# 157
Сняг ли има  Shocked, то и тук времето кофти, ама чак пък толкоз  ooooh!. Малко търпение, русалки, казаха че в петък идва пролетта   bouquet
Аз сега си седя и чакам някакви новини от милото за новия кораб  smile3548
За висящото кафе, хляб, закуски много ми харесва като идея. И аз бих подкрепила инициативата при първа възможност  Peace

# 158
 wavey
И аз четох,но още не съм попадала на заведение,пpедлагащо "висящо кафе".
Дано инициативата намеpи последователи
Ivaa,къде е този сняг,тук и само мpачно и с малко дъжд.
Марийче,дано на твоето момче му тръгне  добра работата в новата фирма.
И аз се надявам да се оправи времето,че се каня да пътувам.
Коконче,ти наистина не писа,пак ли ще плава момчето ти newsm78
Приятен следобед,морски Принцеси! newsm10

# 159
  • В море от любов
В наше село Русе е снега.  Mr. Green Тази сутрин като излизам и какво да видя колата ми затрупана в сняг и лекичко си вали ли вали..........
Малко е , но още гледам стои по покривите на къщите. Около -1 -2 е навън.

# 160
  • Варна
Здравейте момичета,моето настроение е под нулата,изпратих  морския,сега ще чакам обаждане от Тайван в сряда.За толкова години не можах да свикна с болката при раздялата,но съдбата на моряшките съпруги е въртележка от изпращане и посрещане знам,че само вие ме разбирате. Лека вечер от мен .

# 161
  • UK
Здравейте  Hug
Маме, vgiне, не съм, все още, но и аз се опитвам, като Мари60 Hug да свикна с идеята, че ще трябва да си пия сама кафенцето няколко месеца Tired Лелеее сняг #Shocked ама нали посрещнахме 1-ва пролет преди дни #Crazy Искам да е лятооо, искам си слънцето, искам си синъото небеее Crossing Arms
Надето къде се изгуби?

# 162
  • Варна
Добро утро ,усмихнат и топъл ден на всички

# 163
  • В море от любов
Добро утро!
Само да кажа, че при нас вече всичко е в бяло. Crazy и в момента още прехвръкват снежинки.
Така, че ви пращам малко студ от Русе. Laughing

# 164
Добро утро, принцеси
Аз за първи път от много време съм самичка, затова пък с децата като сме заспали рано-рано снощи и спахме 13ч  ooooh!. Милото днес е в Италия и вероятно чак утре ще ми се обади да разкаже как е, засега само знам, че е на кораба.
Мари  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт