Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 407
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
аз пак с моите въпросчета, ако досаждам ме отрежете, Емир и Едже имат ли връзка и консумират ли я ,през трите години раздяла с Ферия
Скрит текст:
Да, имат. Ф се връща точно на годежа м/у Едже и Емир.
[/b]
Ауууууууу ужас  Cry
благодаря Киара, а подписа ти от кой епизод и би ли го разказала в няколко изречения  Hug

# 91
Снежи,  newsm51 - определено предизвика усмивката ми!   love001

Нервакова,
Скрит текст:
подписът ми е от рд на Емир, епизод 27. Ф му подготви изненада, направи му торта и после отиде на рд-то в Хилс, въпреки, че беше отказала по- рано. Само, че Пиги (да се чете като Джансу) ги видя и след това направи така, че Е да разбере за лъжите на Ф, по възможно най- гдания начин, а именно, като я види да събира боклука. Самото събитие с рд-то не беше кой знае какво, но за мен е много важен и красив момент. Първо, защото Ф тогава беше точно като Пепеляшка, която сменя тиквата и метлата и отива при своя принц и второ, защото тук вече Айсун знаеше коя е Ф и на нея и беше ясно, че времето на щастие и заслепение изтича. Това беше като последния танц на влюбените преди реалността да нахлуе с гръм и трясък в живота им. Бая се отплеснах ама общо взето е това.  Peace
[/b]

# 92
# 93
  • София
записче

# 94
Зори  Hug винаги се появяваш запомнящо се  Simple Smile

Киара, Снежи  Hug

# 95
Момичета,докъде стигна сериала ни? Simple SmileОт коя сцена ще по4не серията в понеделник,да ме ориентирате/до коя оригинална серия сме стигнали/?И още един въпрос,сигурно е задаван 100 пъти Blush-мога ли да ги гледам някъде сериите с бг дублаж?
Да очаквам ли втори сезон да става все по-интересно?

# 96

Нали Mr. Green, аз затова и не поздравих с идването си, защото думите са излишни. Mr. Green

# 97

Нали Mr. Green, аз затова и не поздравих с идването си, защото думите са излишни. Mr. Green

Хихихи, да, те снимките говорят сами за себе си.  Laughing

# 98
Зори,здравей маме Hugнч се виждаш мн често Heart Eyes

# 99
Здравейте и аз да се включа в тази тема тъй като филма ми е любим , надявам се да ме приемете в вашата тема.

# 100
Момичета,докъде стигна сериала ни? Simple SmileОт коя сцена ще по4не серията в понеделник,да ме ориентирате/до коя оригинална серия сме стигнали/?И още един въпрос,сигурно е задаван 100 пъти Blush-мога ли да ги гледам някъде сериите с бг дублаж?
Стигнахме до 10-та оригинална серия, там където Зехра вижда снимките на Фериха и Корай в списанието. Значи утре епизода ще започне от  1:25:50.
Има хора, които качват сериите във вибокс, но БТВ ги трият.
Във videoclip ги има, но там на мен едвам ми зарежда. Все пак ето линк - http://www.videoclip.bg/watch/Ogledalen-svqt-Epizod-24-Chast-1

# 101
Стигнали сме до 10 оригинален епизод,
Скрит текст:
а серийте с дублаж ги има в предната тема на страници 21, 23, 24 и 27.
aleksandraice, добре дошла.
Привет и на появилите се след мен. bye

# 102
ФЕмир+Тойгар=на най-голямото удоволствие за мен.

# 103
Здравейте и аз да се включа в тази тема тъй като филма ми е любим , надявам се да ме приемете в вашата тема.
Здравей и от мен Simple Smile

# 104
  • Някъде там
Надетатарова, kiara, romanti4ka, angel4e, Рая  wavey.

Ох този сериал и 50 пъти да го гледам пак ще го изживявам  newsm76. Много добре са го измислили браво  thumbsup.

Аз изгледах вчера 3 епизода от  26 до 28 еп. на войо то големи драми Е е като пияндре  #Silly. Немога да разбера на мен ли така ми се струва обаче в тези епизоди едно му око е подуто  и не ми харесва така  no

Общи условия

Активация на акаунт