Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 435
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,здравеите ! Heart Eyes Имам една молба към вас някой беше качил от 52 до 63 серия с бг аудио , но не ги намирам.Някои има ли идея в коя тема бяха? Sad

# 106
  • Някъде там
Момичета,здравеите ! Heart Eyes Имам една молба към вас някой беше качил от 52 до 63 серия с бг аудио , но не ги намирам.Някои има ли идея в коя тема бяха? Sad

Скрит текст:
а серийте с дублаж ги има в предната тема на страници 21, 23, 24 и 27.

# 107
Наде ,  татарова, kiara, romanti4ka, angel4e, Рая  wavey.

Ох този сериал и 50 пъти да го гледам пак ще го изживявам  newsm76. Много добре са го измислили браво  thumbsup.

Аз изгледах вчера 3 епизода от  26 до 28 еп. на войо то големи драми Е е като пияндре  #Silly. Немога да разбера на мен ли така ми се струва обаче в тези епизоди едно му око е подуто  и не ми харесва така  no
Капризче, Hugда , лявото му око е подуто, имаше проблем с клепача и през лятото между двата сезона му го оперираха. Даже в нета имаше и снимка от онзи му период с превързаното му ляво око.
Киара, намерих диалога на сцената между Айсун, Юнал и Емир, за който питахте снощи с Рени. Пуснах го в старата тема, но може и да не си го видяла, защото излезна.
Ето ти го и на теб, че да не ровиш назад.
Скрит текст:
В Корай и след това навън Емир и родителите му-45.

Айсун:Значи..вие сте роднини?
Хале: Не разбрах..Вие познавате ли се?
Сехер: Ооо и младоженецът дойде.
Юнал: Корай, поздравления. Архитекта на това щастливо семейство трябва да е Емир.

Айсун: Емир, отвори си очите вече.
Емир: Вие не знаете нищо. Заради гнева си към Фериха, ще забравите, че имате син.
Не усетихте отсъствието ми. Ти(Юнал) съжаляваше в болницата. А ти(Айсун) веднага след като излязох от болницата, започна да ме разпитваш за Фериха.

Юнал( в колата): Айсун не плачи. Ти си много добра майка.

# 108
Здравейте  Hug

Рени,  smile3525 за темата. Как смогваш на темпото... не знам  Wink

Всички много бързат да изгледат сериала. Наслаждавайте му се бавно  smile3534.

# 109
Наде, какво да кажа  Rolling Eyes много си мила, както винаги!  newsm51 newsm51 newsm51 Благодаря!

# 110
Здравейте и много хубаво че започваме нова тема.Клипа в началото е супер. А иначе утре ще дават още от 10 епизод оригинала по турски.

# 111
От фейса е, а колко е вярно, не зная.

NEW_ARTICLE:The previous week Cagatay and Gizem were spotted in a non-central coffee in Bakirkoy having a chat secretely.They (probably) talked about what happened during their detention trying to suport morally one another....

# 112
  • Някъде там
Капризче, Hugда , лявото му око е подуто, имаше проблем с клепача и през лятото между двата сезона му го оперираха. Даже в нета имаше и снимка от онзи му период с превързаното му ляво око.

Благодаря Наде   love001. Милите единия бъбреците другия окото луда работа  smile3557

# 113
Това с очето го забелязах...важното че е ок сега момчето Peace

пу направо не мога да се спра с тоз филм,евалла на мислителите му....няма такава зарибявка,изкл.динамичен и да-момчето мечта е там!!!

# 114
От фейса е, а колко е вярно, не зная.

NEW_ARTICLE:The previous week Cagatay and Gizem were spotted in a non-central coffee in Bakirkoy having a chat secretely.They (probably) talked about what happened during their detention trying to suport morally one another....

Ами нищо необичайно в това да пият кафе, ама чак и да "предполагат" за какво си говорят....малко несериозно  Laughing

# 115

Благодаря Наде   love001. Милите единия бъбреците другия окото луда работа  smile3557
Моля. Hug
Надя, Hugне знам, само публикувах това, което намерих.
Киара. Hug Коя е жената на ава ти?

Чичи ме хвърли в джаза, не разбрах кои са се видяли тайно миналата седмица!? newsm78
selçuk özdemir    خبر آخر دقيقة : شاتاي وجزيم التقوا سرا بعد احدات الأسبوع الماضي..!! خبر من الصحفي

# 116
Скрит текст:
оф оф оф, в 64еп Явуз, Юнал и Айсун с какви интриги и глупости пак пълнят главата на Ферия

# 117
Скрит текст:
оф оф оф, в 64еп Явуз, Юнал и Айсун с какви интриги и глупости пак пълнят главата на Ферия
Ааааа,  Явуз беше прав. Това, което предрече на Фери, в последствие стана точно така, за съжаление. Sick

# 118
Здравейте, ох немога да спра с този филм, като залепена съм  Shocked.

Някой може ли да ми каже
Скрит текст:
с две три думи Зехра защо си тръгва? И Йомер ли взима с нея?  newsm78

# 119
Киара. Hug Коя е жената на ава ти?

Чичи ме хвърли в джаза, не разбрах кои са се видяли тайно миналата седмица!? newsm78
selçuk özdemir    خبر آخر دقيقة : شاتاي وجزيم التقوا سرا بعد احدات الأسبوع الماضي..!! خبر من الصحفي

Не знам, Наде, ама ми харесва излъчването на снимката.  Peace

Гуги, сигурно има предид, че Ч и Г са се видели тайно, по повод статията, която си постнала по- горе.

Общи условия

Активация на акаунт