Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 469
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Зехра си тръгна за село с Юмер заради него защото тръгна по лош път, пътя на наркотиците.
Киара, мерси за доуточнението.
Джейда била засечена в център за красота и казала, че и предстои нов проект.
Все повече се убеждавам, че чичи се справя много добре с арабския, за разлика от турския.

في أحدث ظهور للممثلة الجميلة Ceyda Ateş شوهدت مساء الليلة الماضية في منطقة أتيلار في مركز تجميل و عند خروجها سألها أحد الصحفيين إذا كانت تعيش حب جديد حسب ما نشرت بعض الأنبآء في الاونة الأخيرة و صرحت جيداء للصحفي و قالت ” لايوجد أحد في حياتي الان , و ليس لفترة طويلة” و عن مشاركتها في البرنامج التى تم بثه يوم الأحد الماضي خلال ذهابها إلى أذربيجان و في نفس الوقت لأجل بدأ مشروع جديد قالت “لقد ذهبت للعمل و قراءة السيناريوهات و أنا الان في قيد النظر و لن أتفاجأ بمشروع جديد و إذا تم الإتفاق سأوقع على المشروع” ثم ركبت سيارتها الجديدة و عادت إلى المنزل.

# 121
Аз си мислех за първата любов,голямата онази истинската и непознатата,от нея винаги боли и толкова рядко ама много рядко е с щастлив край...аз съм истински пример за това...драма,сълзи ,напъни но не би...а може би и не е трябвало Rolling Eyes,веднага след това намерих друга любов-различна от първата....но пак истинска...та и това са искали да намекнат в АФК,света не свършва,той се върти и отново и отново я намираме любовта,ей така дори да не я търсим....

Този филм бърка в сърцата ни,и всеки се разпознава в някой момент в тяхната любов...

# 122
Аз си мислех за първата любов,голямата онази истинската и непознатата,от нея винаги боли и толкова рядко ама много рядко е с щастлив край...аз съм истински пример за това...драма,сълзи ,напъни но не би...а може би и не е трябвало Rolling Eyes,веднага след това намерих друга любов-различна от първата....но пак истинска...та и това са искали да намекнат в АФК,света не свършва,той се върти и отново и отново я намираме любовта,ей така дори да не я търсим....

Този филм бърка в сърцата ни,и всеки се разпознава в някой момент в тяхната любов...
Съгласна съм Иве, за мен именно това беше посланието на ПЕ.
Аз също не съм омъжена за първата си любов, но тази ми със съпруга ми е много по-истинска от първата ми нещастна ученическа любов.
Затова смятам, че всяка любов е различна, дава различни емоций, но водещото във всяка една любов е тръпката, няма ли я, насила хубост не става, а може би да, да обикнеш някого с времето, Rolling Eyes не знам.

# 123

Peace

# 124
не се обиква с времето,напротив....
Моята първа любов беше с момче което имаше клуб...с възможности,ей направо ми предлагаше света...а аз бях направо замаяна,незнаех къде се намирам,криехме се-разбира се от нашите,от приятелките си от всички...и накрая се появи нашата Руя...приказката свърши

сещам се за думите на Левент-когато човек лъже,трудно се доверява(или нещо такова)

Скрит текст:
Левент е чудесен,преди да гледам дублираните епизоди малко ми идваше странно това лице...как се вписва,но е просто перфектен,точен и винаги зад Фери,Емирчо имаше от какво да ревнува...не че Фери е давала повод,а затова че Л беше винаги до нея...,толкова силен,спокоен и някак улегнал

# 125
  • Някъде там
anilevI Леле ти все едно гледаш себе си в сериала  Tired. Важното е че си го преодоляла и си намерила друга любов макар, че първата любов ръжда не хваща Two Hearts дано при теб не е така

# 126
здравейте на всички лудо влюбени фемирки ей тоя чаги все повече фенки има ей ние не се спираме даже мажа ми  вече ме ревнува и от филма и от емир каза че на него толкова внимание не му обръщам както на филма Hug ама какво да направия то не зависи от мен всички сме луднали,забелязах те ли че във филма млечен пат има мн сходни места кадето са снимали  и ос например кащата на мажа на зюлял е  кащата на ханде и училището на мелек е сащото

# 127
сещам се за думите на Левент-когато човек лъже,трудно се доверява(или нещо такова)

Думите на Левент са цитат от филм и звучат така: "От както започнах да лъжа себе си не вярвам на никого."

# 128

Думите на Левент са цитат от филм и звучат така: "От както започнах да лъжа себе си не вярвам на никого."
daaaaaa анджак Peace

здравейте на всички лудо влюбени фемирки ей тоя чаги все повече фенки има ей ние не се спираме даже мажа ми  вече ме ревнува и от филма и от емир каза че на него толкова внимание не му обръщам както на филма Hug ама какво да направия то не зависи от мен всички сме луднали,забелязах те ли че във филма млечен пат има мн сходни места кадето са снимали  и ос например кащата на мажа на зюлял е  кащата на ханде и училището на мелек е сащото
и с моя мъж имаме разправии....ама от както го прекръстих на Емир....само се хилим Joy

# 129
За срещата на Ч.и Г.прочетах и аз...в кафе в кв."Бакъркьой",ама ме ядоса нивината и си премълчах...знаех,че друг ще сподели...Каква работа има с тази наркоманка...
Наде,нищо лично/за Гизем/,ама...това е мое мнение...приеми го  Praynig ,защото се досещам,че няма да си доволна от него...благодаря ти предварително за разбирането,мила!Но моля те,обясни ми...

Нещо се олях...сори...Dzem=Гизем ли е?

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 15:59 от tatarova

# 130
Татарова, според мен е Гизем - да.

Пригответе се, мноого горещ Чаги. Скрит е да няма инфаркти  Laughing
Скрит текст:
[/b]

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 16:01 от k_kiara3

# 131
Момчето може да се среща с който иска но някак си след случката не би трябвало нямам нищо против Гизем но все пак. А относно диалозите който пускате много благодаря. А  за Явуз да беше прав тъй като Емир имаше амбиция и имаше наранено его. И само заради един не до изслушан разговор в който се състой и това изречение Партито винаги продължава или нещо подобно ако беше изчакала малко щеше да разбере че е избрал нея,но и тя се губеше в самота или по скоро се погубваше в самотата си не стига че заради тоз негов инат се сърди толкова време ами и постъпва така с Фериха. Но така или иначе се разбраха че  едно недоразбиране не до изчакване.

# 132
Дай те ми го тоз Чаги а пък нека ми става лошо.

# 133
Дай те ми го тоз Чаги а пък нека ми става лошо.
Joy

# 134
Не е смешно ама нищо тук сме за да се забавляваме все пак. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт