Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 480
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
За срещата на Ч.и Г.прочетах и аз...в кафе в кв."Бакъркьой",ама ме ядоса нивината и си премълчах...знаех,че друг ще сподели...Каква работа има с тази наркоманка...
Наде,нищо лично/за Гизем/,ама...това е мое мнение...приеми го  Praynig ,защото се досещам,че няма да си доволна от него...благодаря ти предварително за разбирането,мила!Но моля те,обясни ми...

Нещо се олях...сори...Dzem=Гизем ли е?
Снежииии, кое да ти обясня бе душице, като не съм в час с техните тайни срещи, а и не ме интерсуват?! Joy Наркоманка ли е, не е ли, слабо ме вълнува, да не кажа почти никак, но като Гюнеш я харесвах, а това са две различни неща?!
И защо не си публикувала новината, защото не ти харесва ли, нали сме тук за да си споделяме и хубавото и лошото, защото споделената радост е двойно по-голяма, а споделената болка е наполовина такава. Така, че поствай смело всичко, което намериш както и аз правя, пък хубаво или не, ще го преживеем дружно в темата?!

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 16:28 от Neidjal

# 136
Благодаря на всички за топлото посрещане,искам да ви попитам кога Емир и Ферия ще се сдобрят.

# 137
Благодаря на всички за топлото посрещане,искам да ви попитам кога Емир и Ферия ще се сдобрят.
В 45 епизод по бтв.

И аз като Киара, да Ви пусна един горещ Чагитко.

Скрит текст:

# 138
Не разбрах нещо, бихте ли ми обяснили, какво значи  Dzem=Гизем? newsm78

# 139

Чудим се дали в писаницата за тайната среща, когато са пидали Dzem, са имали предвид Гизем. Аз смятам, че точно това са искали да кажат, ама не съм сигурна.  Laughing

# 140

Чудим се дали в писаницата за тайната среща, когато са пидали Dzem, са имали предвид Гизем. Аз смятам, че точно това са искали да кажат, ама не съм сигурна.  Laughing
Мерсаж.  love001
Да хапнем по едно парченце торта с ФЕмир, приготвена собственоръчно от Феритка.

# 141
24

Скрит текст:
В Айсун.
Айсун-От дълго време мислих да те поканя на една семейна вечеря,но след това предложение първо тримата поисках да вечеряме. Изненадана съм да видя пръста ти свободен.
Емир-Майко, Фериха не иска да бързаме напразно се тревожиш, виж още даже не си носи пръстена.
Айсун-Като му дойде времето с голямо удоволствие ще го носи, виждам го това в очите на Фериха.
Фериха-Благодаря  Ви.
Айсун-Фериха семейството ти как реагира за това ваше решение.
Фериха-Още не знаят нищо.
Айсун-Но най-скоро ще им кажеш нали? Разбират ли се с Емир?
Емир-Запознах се с майка й......и в тая работа не искаме да бързаме.
Айсун-Ти за себе си говори. Най-скоро искам да пием с майка ти по едно кафе Фериха. Искам да се опознаем от близо.

Последната им сцена заедно преди да се разделят-27.
Ф-Обичам те.
Е-И аз те обичам.

# 142
# 143
# 144
За срещата на Ч.и Г.прочетах и аз...в кафе в кв."Бакъркьой",ама ме ядоса нивината и си премълчах...знаех,че друг ще сподели...Каква работа има с тази наркоманка...
Наде,нищо лично/за Гизем/,ама...това е мое мнение...приеми го  Praynig ,защото се досещам,че няма да си доволна от него...благодаря ти предварително за разбирането,мила!Но моля те,обясни ми...

Нещо се олях...сори...Dzem=Гизем ли е?
Снежииии, кое да ти обясня бе душице, като не съм в час с техните тайни срещи, а и не ме интерсуват?! Joy Наркоманка ли е, не е ли, слабо ме вълнува, да не кажа почти никак, но като Гюнеш я харесвах, а това са две различни неща?!
И защо не си публикувала новината, защото не ти харесва ли, нали сме тук за да си споделяме и хубавото и лошото, защото споделената радост е двойно по-голяма, а споделената болка е наполовина такава. Така, че поствай смело всичко, което намериш както и аз правя, пък хубаво или не, ще го преживеем дружно в темата?!

Много си права,ама ме стегна шапката и реагирах моментно,първосигнално... Peace

# 145

Илда, мила това е за тебе  Sad

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 16:44 от relax

# 146
Тортата изглеждаше много вкусна със сигурност беше направена с много любов

# 147
# 148
Скрит текст:
къде и с кого е била Фериха през тези три години раздяла, какво е правила

# 149
46 епизод оргиналдъ
Скрит текст:
там където се целят със снежни топки,някой забелязал ли е колко точен е Чаги,няма оцелване,даже хваща топките на Хази Simple Smile,а как й свали шапката ....хахах супер готин момент и се хилих като пача Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт