Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 27 ~

• 41 556
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Скрит текст:
Била е с Левент и с собствен труд е спечелила а 3 години капитана я учи как да се държи и за онази Фериха която се прави на външен вид на силно но всъщност тя повече се измъчва от всеки друг. 

# 151

Наде,това е за теб  Peace

# 152
Капризче, Hugда , лявото му око е подуто, имаше проблем с клепача и през лятото между двата сезона му го оперираха. Даже в нета имаше и снимка от онзи му период с превързаното му ляво око.

Благодаря Наде   love001. Милите единия бъбреците другия окото луда работа  smile3557
Моля. Hug
Надя, Hugне знам, само публикувах това, което намерих.
Киара. Hug Коя е жената на ава ти?

Чичи ме хвърли в джаза, не разбрах кои са се видяли тайно миналата седмица!? newsm78
selзuk цzdemir    خبر آخر دقيقة : شاتاي وجزيم التقوا سرا بعد احدات الأسبوع الماضي..!! خبر من الصحفي
гизем и чаги са се видели в кафене за да обсъдят случилото сее след ареста

# 153

Наде,това е за теб  Peace
Охххххххххх, Миленчееееее, ти ме уцели направо в десятката, на тази прекрасна песен на Руслан Мъйнов, беше първият ни сватбен танц, а и сега в компанията на ФЕмир, направо ме разтопи и нахлуха хиляди спомени в главата ми.
Не спирам да я слушам и пак, и пак, и пак. Embarassed

# 154

Наде,това е за теб  Peace

Браво Дидка !  newsm51

# 155
45
Скрит текст:
В колата
Ф:Е как ще продължаваме така...тайно? Писна ми вече. Колко още, ще продължаваме да игнорираме родителите си?
Е-Докато не го приемат.
Ф-Ще се справим ли?
Е-Ще се справим.
Е:Няма да го позволя на никой, да съсипе всичко това. Мразя да те оставям с колата тук. Всъщност мразя да те оставам където и да е било. Мразя това, че се прибираш в къщи. Мразя да чакам и до сутринта за да те видя.
Ф:И аз мразя да те оставям така.
Целунаха се и Мехмет ги видя!

Емир: Първо ти върви, за да не ни видят заедно. После ми звънни, като се прибереш.

# 156
Е: Докторе, изглежда зъбът ми се е счупил, докато целувах страстно жена си.
Ф: Скъпи, боли ли те?  Joy

# 157
hahahhaha  Laughing,сладко

Абе момичета,простете но как е възможно да гледа така влюбено,тоз младеж,нали това му е сефтето във филмовата индустрия,сравнявам погледа му с ПЕ с оназ ,ама не се получава някак,не съм пристрастна прризнавам че и рижавата мацка има интересна моцунка,но не разбирам,как с Хазал я гледа сякаш иска да я изпие,да я сграбчи и да я нацелува....толкова силно е,не може да се отрече....имали други филми с други жени,да го разгледам,толкова добър актьор ли е Чагито?

# 158
Ани, ако мога така да те наричам, има още един филм. Поствам трейлъра Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=ziZdWmXzH1w

# 159
Иве, има. Преди бях писала за филма му Анадолски Орли, който засне през лятото между двата сезона. Играта му с другата му екранна партньорка няма ниииииищо общо с тази му с Хазал. Самия той не ме впечатли с игра във филма си, беше скован и само веднъж го изгледах, и не го повторих.

# 160
# 161
# 162
Рени, една красавица за теб  Hug

И както пише в подписа на Галя_222: " А може ли от враг да стане приятел? Ами може ако враждата им е била истинска."  Peace

# 163
Момичета, моля ако някоя от вас има или знае от къде мога да гледа някой от епизодите от 26 натам, но на БГ да ме насочи, че регистрацията ми във VOYO изтече  Sad.Благодаря.

# 164
Ани не си само ти която е забелязала тоз различен поглед. В него сясаш няма любов ами има гняв,болка и отчаяние и някак си в ПЕ му липсва нещо или някога  не знам много му е различен погледа сякаш още малко и ще зареве.

Общи условия

Активация на акаунт