Астрология-3 тема

• 68 395
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
саня, аз съм гледала календара на Йонас за моите 2 забременявания и за приятелките около мен. щерка ми е зачената в неподходящо според него време (а стана от първи и единствен опит). вторият път беше около (но пък после направих спонтанен аборт). като цяло не съм убедена, че на този метод може да се разчита твърде много. може да е някакъв благоприятен нюанс, но нищо повече
и според мен мисли положително и всичко ще е наред, пък ние ще ти стискаме всички палци! Simple Smile

# 631
  • София
Здравейте  Peace ! Търсих тема,но не можах да намеря,относно врачките. Незнам дали тук е темата, но искам да попитам, някой ако знае някоя, която наистина е познавала, а не да казва обичайните неща,ако може да ми даде информация.Извинявайте много. Embarassed

# 632
Здравейте  Peace ! Търсих тема,но не можах да намеря,относно врачките. Незнам дали тук е темата, но искам да попитам, някой ако знае някоя, която наистина е познавала, а не да казва обичайните неща,ако може да ми даде информация.Извинявайте много. Embarassed
Врачки и астролози са коренно различни ....първото се практикуба благодарение на дарба, второто изучавайки години науката астрология, с две думи сбъркала си темата. Астролозите не познават, те правят анализи на базата на местоположението на планетите в индивидуалната карта на човек.
Има тема Ясновидци/врачки във форума, потърси си я.

# 633

hahaha hahaha hahaha УЖАСТ НА УЖАСИТЕ! Нерде врачка, нерде астролог  Mr. Green
За второто се иска години учене и четене  ooooh!

# 634
Ами някои не могат да направят разликата и си мислят, че на всички "им се дава" Crazy

# 635
  • Бургас
какво мислите за съвпад на партньорски сатурн със северен лунен възел? съвпадът е с точност 0,06, на границата между рак и лъв.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 09:57 от _az_

# 636
  • София
Здравейте момичета  Flutter
Благодаря за линковете с книгите  Hug
Бях питала за моята венера в 12 дом преди няколко странички  Rolling Eyes Но определено нито се изразява като голямо кръшкане, нито като творчески ентусиазъм. Вчера си свалих една от книгите за аспектите, та там четох някакви неща още не ми е много изяснено в главата, но определно от прочетенето милата ми венера не е с най прекрасните аспекти - съвпад с Меркурий, тригон с марс, квадрат с Юпитер и секстил с Нептун  Rolling Eyes но както казах не мога да навързвам нещата само чета и се обърквам.
 Вчера се зачетох и за синглетон планетите и най-важната планета в картата, та исках да ви питам примерно в моята карта Слънцето е единствената планета в земен знак както и в ъглов дом, но пък картата ми е като букет та Луната е отделена от повечето планети съответно пък Слънцето и Луната са в опозиция имам и Уран на МЦ, та сега коя е най-важната планета от всички  Rolling Eyes или това няма особено значение  Embarassed

# 637
Има си система за определяне на силата на Планетите, дават се точки, както и коя планета е т.н. Господар на хороскопа, но сега няма как да търся, за да дам подробно инфо.....До колкото имам спомени гледа се планетата в кой знак е от там се дават точки, дали е на трон, в заточение, падение, екзалтация.......после подобно по дом...имаше и нещо за верижките по диспозитори, но по-знаещите да пояснят..

# 638
  • София
Нещо подобно ли имаш предвид: http://www.astrologyclub.org/articles/singletons/intro/singleton_intro.htm  Rolling Eyes

# 639
# 640
мацки, забелязали ли сте индикации в солара на първите ви деца за появата на втори/трети?
предполагам юпитер в 4 дом, соларен асц в 3 дом. друго нещо?

# 641
  • София
Здравейте момичета  Party
Много пусто тука  Rolling Eyes Така аз продължавам да се ровя и да си чета в опит да си разгадая наталната карта, бях питала преди няколко дни за водещата плането и още не съм разгадала, но сега се захванх с един Т-квадрат който много ме притеснява, та ако имате мнение или е писано някъде да ме насочите.
Имам Т-квадрат - опозиция Слънце-Луна и двете са в квадрат със Сатурн и Плутон които са в съвпад. Т-квадрата е кардинален, Слънце в Козирог(11-12 дом), Луна в Рак (6 дом) и Сатурн и Плутон във Везни  (8дом). Ще се радвам на мнения и помощ  Embarassed

# 642
Момичета, писали ли сте по-напред в темите за диспозициите и интерпретациите им  newsm78   Ако сте писали, моля дайте линк с някакво синтезирано инфо по темата  Praynig

# 643
Момичета, не мога да открия книгата "Най-добрия начин да научим астрологията 4". Да ми предложите друга книга за транзити или някой, ако я има пък не му трябва, с радост ще я купя.

# 644
  • Пловдив
я сега Ви откривам   bouquet
запис и се връщам да Ви чета

Общи условия

Активация на акаунт