Астрология-3 тема

• 68 418
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Paradise
Здравейте!
Преди година започнах да се обучавам в дебрите на астрологията, търсейки отговори на хиляди въпроси.
Имам стелиум (Слънце, Меркурий, Венера, Юпитер и ЮЛВ) в 8ми дом, в Телец, и първата реакция на отсрещната страна е: "Ауууу!"
Обяснение логично до момента не съм получила/прочела.
За мен това е най-неясният и най-трудният за разчитане дом.
Вие какво мислите? Ще се радвам да чуя мнението ви!

# 646
  • София
Здравей Пипинс,
И аз съм със стелиум в 8 дом, марс, сатурн и плутон във Везни и юпитер във Скорпион  Wink Аз съм далеко от разчитането му колкото повече чета имам чувството че повече се обърквам  Rolling Eyes При мене за красота се образуват и едни Т-квадрати със слънце и луна, още по трудно да ми е да разбера   Crazy Но пък си записах час за астролог, дано да остана доволна и да ми разясни някакви неща  Rolling Eyes

# 647
  • Paradise
При кой астролог, ако не е тайна?
И нали след това ще споделиш с нас до каква степен си останала удовлетворена? Simple Smile

# 648
  • София
Мира Кунева, четох доста противоречиви мнения за нея, но на работа 4 колежки по различни пътища се оказа че са ходили и са доволни та за това се риших, аз преди бях ходила при Антоанета Георгиева, но определено не съм доволна  Rolling Eyes

# 649
Момичета, моля за съвет. Поръчвам си разни книги в момента и попаднах на една „Как да си направим индивидуален хороскоп + CD„ на Инна Кублицкая. Програмата е Астро. Какви са отзивите за нея? Иначе имам Зет 7. Някъде по-назад имаше коментар, че дава разлики.
Поръчах си също 6-те тома на М. Марч, 3 тома на Мартин Шулман, няколко на Лиз Грийн и още други. Да видим дали всичко ще пристигне.
Зареждам се за зимата  Laughing
Възобновявам си ежедневните занимания с астрология, които бяха злощастно прекъснати от сезонната ми работа. Туристо-почиващите се поизметоха от острова и настава едно спокойствиеееее, само за плаж и четене  Heart Eyes

само да допълня, че 4-ти том на Марч е изчерпан , както и 1-ви том на Шулман, ако някой има за продаване, веднага купувам

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 09:17 от zorita

# 650
Мира Кунева, четох доста противоречиви мнения за нея, но на работа 4 колежки по различни пътища се оказа че са ходили и са доволни та за това се риших, аз преди бях ходила при Антоанета Георгиева, но определено не съм доволна  Rolling Eyes

Погледнах сайта на Мира Кунева, но е видях цени.На каква цена са услугите й?

# 651
  • София

Погледнах сайта на Мира Кунева, но е видях цени.На каква цена са услугите й?
Едната колежка ми каза 80, другата 70  Rolling Eyes аз не се сетих да питам като си записвах час  Embarassed

# 652
  • Пловдив
http://vgoroskope.ru/forum/index.php?topic=208.10
Нещо полезно от мен
за аспектите на лунните възли
аз имам доста силно аспектиран  южен възел в съвпад със сатурн и това е връх на 2 големи тригона и 2 паруса  #Crazy

Ще следя за астроложки от които наистина сте доволни
В Пловдив има една Ани попаднах преди година с ваучер при нея доста ме постресна и доста позна , но с размиване 1 година /беше ми казала че нещо което е немислимо за мен ще стане 2013 то стана още 2012 , но преди да го чуя от нея даже не бях го допускала като възможно.Иначе жената беше и психолог и е доста добра според мен , но и нямам координатите

и още един интересен линк
http://zet.astrologer.ru/Txt/HBooks/Het_Monster_Astrology.html#ref200

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 14:26 от MAMA GALQ

# 653
Оф, и аз имам един въпрос дето ме мъчи, ама още не се решавам да си запиша час за астролог Rolling Eyes
Оми, ми каза някои неща, дано се случат по-рано Rolling Eyes
Оми, къде се изгуби?

# 654
http://vgoroskope.ru/forum/index.php?topic=208.10
Нещо полезно от мен
за аспектите на лунните възли
аз имам доста силно аспектиран  южен възел в съвпад със сатурн и това е връх на 2 големи тригона и 2 паруса  #Crazy

Ще следя за астроложки от които наистина сте доволни
В Пловдив има една Ани попаднах преди година с ваучер при нея доста ме постресна и доста позна , но с размиване 1 година /беше ми казала че нещо което е немислимо за мен ще стане 2013 то стана още 2012 , но преди да го чуя от нея даже не бях го допускала като възможно.Иначе жената беше и психолог и е доста добра според мен , но и нямам координатите

и още един интересен линк
http://zet.astrologer.ru/Txt/HBooks/Het_Monster_Astrology.html#ref200

Mersi za linkovete!   bouquet

# 655
 Зори - за зимата, руски торент с   книги по астрология ,:peace:

http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=2422

# 656
Зори - за зимата, руски торент с   книги по астрология ,:peace:

http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=2422

omi , златна си!  bouquet 

# 657
....

само да допълня, че 4-ти том на Марч е изчерпан , както и 1-ви том на Шулман, ако някой има за продаване, веднага купувам

Zorita, да , 4 том е изчерпан, за съжаление... Аз имам word файл с 4 том,  на Марч. Ако искаш мога да ти го пратя? Пиши ми на лични, ще се разберем Peace

# 658
Много ще съм благодарна, ако някой ми отговори  Praynig
Сатрун прави съвпад със СЛВ. Преди 11 години при същият съвпад загубих баща си и животът ми се промени много. Имам натален съвпад във втори дом - дева - Сатурн+СЛВ+луна.
В момента транзитния Сатурн прави съвпада над 5- дом в скорпион. Дали да очаквам поредната порция гадости или този път няма да има такива сътресения. Благодаря ви! Прикачвам картата с транзитите:

Скрит текст:

# 659
  • Бургас
за въпросният съвпад
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт