Отговори
# 165
Някои колежки ми разказваха как качили по 40кг през бременността без да се тъпчат и без да ядат грам сладко  #Crazy Дано не сме от тези случаи  Peace

анатема!!!  Laughing Mr. Green

# 166
Аз не усещам да съм качила кила, но не всички панталони ги закопчавам!  Mr. Green Корема ми определено не е плосък както преди, имам си леко заформено коремче! Grinning
А за гаденето, напоследък ми е странно в устата, не е точно гадене, или леко  гадене  newsm78, не знам как да го обясня! Вчера пътувахме с колата, на близко разстояние, а в колата ми стана лошо и ми се повръщаше даже!

# 167
При мен гаденето се засили, а уикенда какво беше   Crazy

Качила съм половин кило, но то си варира от ден на ден. Коремчето е пораснало обаче много, обувам дънки с един номер по-големи, преди ми бяха огромни  Crazy
Голям проблем ми е гаденето, защото се тъпча със солети и айрянче постоянно за да премине  Crazy

# 168
malina07, на мен в къщи ми казват "солетеното чудовище"  Mr. Green
Но за жалост, не мога да пия айран, защото млякото е в храните, които не мога да ям за момента.

# 169
Здравейте момичета!
С килограмите положението е тежко при мен, много ме депресират.
С първата бременност бях качила 25-28кг. Rolling Eyes В родилното се бях разделила с 11кг. , за няколко месеца свалих още и ми бяха останали да свалям около 7кг.  LaughingНооооооооо, една година след раждането пак започнах да пълнея и станах килограмите които бях като бременна #CrazyИзглеждах ужасно!Преди няколко години свалих малко от тях и реших, че така не става. Подложих се на драстична диета, промених режима си на хранене и живот изцяло и  свалих много кг. Две години успях да съм много добре, достигнах почти теглото което имах преди да забременея първият път. Ноооо, сега преди да забременея качих някъде 5-6кг. и сега още 2 и направо съм като слон. Бях решила, че тази бременност няма да си позволявам да ям всичко, но не го спазвам. newsm78 Ще се хвана в ръце защото ще стана ужасно дебела. Rolling Eyes

# 170
Добро утро мами Simple Smile))
Аз да ви попитам как сте с килограмите качвате ли не качвате ли..колко сте качили:))
Аз на килограми май не съм наддала много ама май май взеха да ми отесняват някои неща:))
Единствената разлика при мен е, че докато преди не излизах от вкъщи без боди, сега просто е невъзможно да го облека. Страшно ми стяга и ми е неудобно.
Аз мисля, че е доста рано за дебелеене :-/

# 171
 hahaha

malina07, на мен в къщи ми казват "солетеното чудовище"  Mr. Green

много ми е познато това със солетите, имам по едно пакетче в чантата Simple Smile

# 172
За първа бременност е рано за пълнеене Simple Smile При мен с дребното чак към 17-18та седмица аз си виждах коремчето, а към 20та ме разкриха тези на които не бях казвала Simple Smile

Но със следваща бременност - матката много бързо се разширява (и съответно коремчето щръква). Всъщност зависи колко време е минало от предната бременност, колко стегнато е коремчето, възраст и т.н.  Simple Smile

# 173
  • София
На мен пък, не ми е лошо, не ми се гади, само дето имам адски силно обоняние и ще полудея- всичко усещам  Shocked и някакво разпъване ли е, тежест ли е в корема не мога да го обесня  ooooh!
Иначе за килцата + 1  Embarassed

# 174
  • София
Това че за първа бременност е рано за пълнеене не е точно така. Всичко е до организъм, тяло. Годините също са от значение. До преди 3 год. поддържах 50 - 53кг., а не съм ниска. Обаче сега, на 30 много неща се промениха и метаболизма ми не е така услужлив както преди. Така че всичко е индивидуално.

# 175
Аз мисля че при всеки сигурно ще е различно с личенето и наддаването:)) Хубаво е че лятото ще ни е топло и сигурно ще хапваме повече плодове:))
Знам че е рано, но аз мисля за пола вече...сега на скрининга казват май някакви проценти какво ще е, но не знам колко ще са точни:)) Вие имате ли предчувствия някакви..желания:)) Напоследък май доста момиченца се раждат..поне моите познати прителки до една са с момиченца:))

# 176
  • София
Имам желание, имам и име, обаче все по-често сънувам, че няма да е така, както ми се иска.

# 177
  • София
На мен една приятелка ми каза, че4 щяло да бъде момченце  Hug винаги познава пуста Simple Smile

За мен няма значение, таткото иска boy щото да продължавало рода  newsm78

# 178
Здравейте и от мен  Simple Smile  Някой попита за капки за нос - Пиносол , четох , че тези са безвредни  Peace
Най-накрая малко слънчице при мен днес , толкова е хубаво , дано вече така да остане  Praynig

# 179
  • Варна
И аз да се отчета относно килограмите -наддала съм засега точно един,видимо съм си същата,но корема не успявам да го свия  Mr. Green  .Дрехи не съм купувала на този етап,единствено бельо,че бързо смених чашката Simple Smile

Днес ми е малко по-добре и дори успях да сготвя,че вчерашният ден го изкарах над легена и в леглото  Sick

Общи условия

Активация на акаунт