Отговори
# 150
Добро утро!
Искам да попитам какви капки за нос могат да се ползват, и също така може ли да се направи бабината рецепта със сода чай и сол - може ли да навреди нещо?
Усмихнат и успешен ден! Hug

# 151
добро утро,аз докато усетя че има нова тема-вие сте изписали 11 страници.Връщам се да чета Simple Smile

# 152
Ех, за тия фетални морфолгии и БХС не можем да се разберем и това си е Simple Smile  Аз поне съм доволна, че мойта лекарка си върши всичко и няма защо да се записвам никъде. Не виждам нужда по-специално от 3D ФМ на този етап, а за 2D нейният ехограф си върши достатъчно работа. Иначе, действително, за БХС се взимат размери, които се записват според измерванията, тоест няма как да се направи БХС без никакъв ехограф. Лично за мен 3D  ехографът към момента е излишен, че даже и за втория се чудя - но живот и здраве, да няма проблеми.

Иначе, malina07, стискам палци този път да си спестите тревогите, но мислиш ли, че наистина ранната ФМ щеше да ги избегне? Най-много някой да беше видял нещо и да си махнала бебчето, което в момента е прекрасно дете....

# 153
Здравейте, мами! През тази нощ доста се влоших, гърлото ми щеше да гръмне, всички мускули ме боляха. Само че мъжо ме накара 3 пъти да се изпотя, след като ме намаза с ракия и намеренията ми днес да ходя на лекар, отпадат.
Вече нямам търпение да дойде 21ви да ми вземат кръвчица, да видим дали всичко е наред. Иначе тия дни забелязвам, че гаденето започва драстично да намалява. Нормално ли е в 8ма седмица?

# 154
Ех, за тия фетални морфолгии и БХС не можем да се разберем и това си е Simple Smile  Аз поне съм доволна, че мойта лекарка си върши всичко и няма защо да се записвам никъде. Не виждам нужда по-специално от 3D ФМ на този етап, а за 2D нейният ехограф си върши достатъчно работа. Иначе, действително, за БХС се взимат размери, които се записват според измерванията, тоест няма как да се направи БХС без никакъв ехограф. Лично за мен 3D  ехографът към момента е излишен, че даже и за втория се чудя - но живот и здраве, да няма проблеми.

Иначе, malina07, стискам палци този път да си спестите тревогите, но мислиш ли, че наистина ранната ФМ щеше да ги избегне? Най-много някой да беше видял нещо и да си махнала бебчето, което в момента е прекрасно дете....

ФМ в 12та седмица щеше да ми каже, че детето ми е наред, вместо да се пържа 1 месец с мисълта, че сигурно е с Даун, заради желаещи да припечелят на мой гръб лекари  #2gunfire #2gunfire

# 155
Добро утро!   bouquet
Аз се връщам от лабораторията, взеха ми кръв, а урината утре сутринта ще я нося, че нямах стерилен съд в нас! Сестрата беше много внимателна и не усетих почти нищо! Иначе изследванията са цели 18 на брой! Crazy В четвъртък ще запазвам час за ехограф за следващата седмица! Party

# 156
dennni , при всеки е различно, аз съм в 10 вече и нямам никакви симптоми - нито ми се гади, нито ме болят вече гърдите. Не се притеснявай  Peace

# 157
Добро утро мами Simple Smile))
Аз да ви попитам как сте с килограмите качвате ли не качвате ли..колко сте качили:))
Аз на килограми май не съм наддала много ама май май взеха да ми отесняват някои неща:))

# 158
Добро утро,или добар ден ! Аз за момента съм +1 кг,дрехите ми стягат малко в корема само,ама аз съм си пълна от преди и разлика няма кой знае каква. Mr. Green

# 159
Аз също мисля, че всички тези екстри не са нормални.
Не би трябвало да ги има - не трябва да се притесняваме ако тези симптоми намалеят или отшумят.
Аз нямам нито едно от изброените - гадене, повръщане, отпадналост, вече и болки нямам  Praynig, промяна в миризми , вкусове и тн.
При първото ми посещение при док. я попитах: Защо ги нямам тези симптоми?
тя ми отговори, че НЕ би трябвало да ги има, а лошото било, че вече много жени ги търсят и ги мислят за нещо нормално.

Оххх за кг. ooooh! и мен вече ме стягат малко дрехите.... а е толкова рано..

# 160
Ммм качила съм май към 2 килца и с тези, които си лепнах по Коледа съм чуден пухкавел  Mr. Green

# 161
Днес сутринта се мерих и съм +1 кг, но последните няколко дни ме е налегнал апетит   Sad Приятелят ми вика: ти ако за един кг толкова се отчайваш, какво ще стане накрая като качиш към 10-15  Mr. Green

# 162
  • София
И аз съм качила и вечер коремът ми е като пети месец  Sad
Относно гаденето аз знам, че е доказателство за добро "захващане" на плода. Иначе и моето вече спря, само понякога се появява за кратко, но е по-скоро като попреям  Blush

# 163
Ехааа, за 2 дни да ви отърве човек и сте изписали половин тема. Страхотни сте Simple Smile
Аз ще се записвам за ЖК след 20-ти и чак тогава ще ми е следващия преглед. Последния беше преди 2 седмици и ми се струва тоооолкова много време,а трябва да се свиква с по един преглед на месец.
Аз отдавна вече нямам никакви симптоми. Не че преди имах кой знае какви, но поне гърдите ме боляха доста и в корема усещах разпъвания леки отвътре. Сега вече нищичко, и се старая много да не се филмирам, и да вярвам че всичко е наред, че бебчо расте и има сърдечна дейност  Praynig
Иначе за кг и аз съм качила 2  Embarassed И само на корем. Мислех по време на очните да не казвам на колегите, но още на 2-я ден бях разкрита Simple Smile Някои колежки ми разказваха как качили по 40кг през бременността без да се тъпчат и без да ядат грам сладко  #Crazy Дано не сме от тези случаи  Peace

# 164
Pampers.. за пътуванията..аз я попитах дали има конкретна причина( защото бременността си ми върви съвсем нормално, не съм имала никакви проблеми засега) но тя каза, че не пускала нейните бременни за всеки случей..

Ако ти се наложи да пътуваш, може да се консултираш и с друг лекар. Явно твоята е прекалено предпазлива.

lokresiq, във всяка болница е различно. Тези въпроси трябва на място да ги отправиш.

naninita, много скъп ми се вижда този курс  Shocked Има безплатни курсове и такива за 100-на лева, които дават същата ценна американска инфомрация. И най-важното, татковците могат да ходят. Казвам го като съвет да не се впускаш в първия препоръчан ти.

За килограмите - не мърдам още, но ми е дискомфортно с по-тесни панталони/дънки.

fosha, имаш палчета от мен  Peace

dennni, при фаденето няма нормално и ненормално. Появява се и изчезва, когато то си науми  Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт