Отговори
# 120
Pampers.. за пътуванията..аз я попитах дали има конкретна причина( защото бременността си ми върви съвсем нормално, не съм имала никакви проблеми засега) но тя каза, че не пускала нейните бременни за всеки случей..аз също мисля че не би трябвало да има проблем, ако нямаш проблемна бременност разбира се нооо..тя и секс не дава да се прави до 3, 4 месец Simple Smile)))) мисля че се застрахова повече от необходимото:))

# 121
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Здравейте, дами!
Първо - да се извиня, че съм ви подвела , ама явно сутринта съм спала още Simple Smile За кръв не се яде 12 часа преди вземането, а не 24 - мн тъпо, извинете.
Ние днес попазарувахме разни неща, бяхме навън и така, общо взето си изкарахме супер понеделник  Grinning
За Майчин дом и аз не бих отишла доброволно по купища причини, както и в Шейново, но това си е от лично опарване - няколко пъти Simple Smile
Хубава вечер от мен  Hug

# 122
Знам че е рано за покупки за бебето, но съм решила като дойде момента да купя тези количка, че с две чавета ще е зор излизането http://philandteds.com/rw/Products/Push/sport
Някой да е ползвал такава?

# 123
  • Пловдив
да се похваля и аз след цялото притеснение (покрай това кафеникаво, леко течение) ...Днес бяхме на доктор и видяхме бебчо. Голям0 бебче е вече  Laughing имаме пулс и си вървим точно по седмиците в който сме Simple Smile Даже моята АГ каза, че се мръднало Simple Smile След точно 2 седмици сме на записване на ЖК по ЗК. Та въпроса ми към вас е следния: Освен направление от моя личен лекар ЖК какъв картон трябва да се носи още и от книжарницата ли да го закупя??? И друго Simple Smile Колко парички всъщност ще излезе ЖК след като е по ЗК??? Изключвам ФМ и БХС, защото днес АГ-ти ми каза, че се заплаща за което няма проблем. Каквото трябва ще се направи естествено Simple Smile) благодаря ви предварително

# 124
Знам че е рано за покупки за бебето, но съм решила като дойде момента да купя тези количка, че с две чавета ще е зор излизането http://philandteds.com/rw/Products/Push/sport
Излежда много забавна, сега оставаше да има и по едни педали отпред по-голямото да върти:)
И сега сериозно, няма ли да е доста тежка тази количка с две бебета, а и едното си е голямо?

# 125
Ама аз по здравна каса не съм плащала друго освен ако искам допълнително ехограф, ФМ, БХС и кръвнагрупа, васерман и май имаше още едно кръвно изследване което ЗК не поема. То ФМ си е доста де, 80-100лв май беше по спомени, ако не се лъжа, предишния път правих и 3-те, сега от марковс ми казаха че 2-та нямало смисъл, само ако съм пропуснала 1 -та Crazy, а предишния път точно втората си правих при тях  Crazy, аз ли съм зле, те ли незнма вече  Laughing

# 126
Ама аз по здравна каса не съм плащала друго освен ако искам допълнително ехограф, ФМ, БХС и кръвнагрупа, васерман и май имаше още едно кръвно изследване което ЗК не поема. То ФМ си е доста де, 80-100лв май беше по спомени, ако не се лъжа, предишния път правих и 3-те, сега от марковс ми казаха че 2-та нямало смисъл, само ако съм пропуснала 1 -та Crazy, а предишния път точно втората си правих при тях  Crazy, аз ли съм зле, те ли незнма вече  Laughing
Странно, защо да няма смисъл. Моята лекарка ми каза, че няма да ходя на първата ФМ и имам час точно за там направо за втората. newsm78

# 127
Аз само за училището за родители да добавя това е сайта на дамата при която ние мислим да ходим а и нашата лекарка ни насочи де:  

http://www.dididimova.com/

ако някой има инфо за нея моля да каже ние минахме само безплатната консултация..иначе ако някой се интересува мога и цени да кажа

# 128
  • София
Нанинита, аз се интересувам от цени, а също и къде се намира. Не знам аз ли съм заспала или наистина не видях контакти в сайта

# 129
Излежда много забавна, сега оставаше да има и по едни педали отпред по-голямото да върти:)
И сега сериозно, няма ли да е доста тежка тази количка с две бебета, а и едното си е голямо?
Само количката с двете седалки е 10,5 кг. което ми се вижда много добре. Дават я и като доста маневрена.

# 130
Ами цените които ни каза на нас тя днес бяха- 600лв за целия курс за индивидуално ходене и 450 лв за ходене с няколко бременни( не повече от 4 ) на сайта пише какво включва курсът. Като ако се избере тази програма с 450 лв таткото няма право да ходи, защото другите бременни можело да се смущават да задават въпроси пред чужди татковци( до някъде има логика) там където ни прие днес тя беше на ул. „Ген. Стефан Тошев“ № 15-17 /в сградата на ДКЦ ХХ / но съм почти сигурна че може да приема и на други места...има телефон и както казах първата консултация е безплатна така че всеки може да иде да си поговори с нея и да си прецени. Моята лекарка каза че Диди трупала опита си в САЩ и Англия и че нещата които "преподава" са изключително модерни и различни от повечето схващания за бг

# 131
Здравейте мацинки   bouquet
отивам да ви чета много  сте писали  Hug Hug Hug Hug Hug

# 132
  • София
Нанинита, благодаря за информацията

# 133
Здравейте!

Не съм влизала няколко дни, че ми беше много лошо. Утре съм на преглед, имам нужда от стискане на палчета, защото имам своите притеснения. След прегледа ще се отчета!  Hug

А сега се връщам да чета, че имам недочетено и от предната ни темичка.

# 134
Коя е 1-ва и коя 2-ра ФМ,аз си спомням,че ходих някъде към 16-та седмица и после вече на доста по късен етап newsm78,даже не знам ,че са три?!

Стиснати палчета от мен,fosha!

Общи условия

Активация на акаунт