Отговори
# 570
И ние ще ходим на море, през юни.
И с предишните 2 бременности ходихме, не е имало проблеми.
Но мисля да влизам в морето само до колене.

# 571
Здравейте и от мен 
Виждам, че някои са писали, че параноясват, че нямат вече симптоми, искам да ги успокоя, че това всъщност е много добре. Аз питах акушерката предния петък и тя ми каза: ами това е много добре, не се притеснявай. И не се притеснявам  Mr. Green Само ме притесняват стегнатите вече на корема панталони, та мисля в най-скоро време да прескоча до h&m да видя какво се предлага там.
Хубав ден на всички Simple Smile

# 572
Здравейте,мацки,да ви питам как се справяте с безсънието.Като стане 21-21.30 часа,няма сила която да ме държи будна,мога и права да заспя,обаче....към1-2 се събуждам и няма заспиване до 3-4 часа,направо ужас.

# 573
Вчера си купих много диви шарени дънки от h&m , при това от намалението за 10лв. Обаче понеже са с платка за корем, на мен ми се изхлузват, па и дупето не ми е голямо,та няма какво да ги държи и не знам кога ще си ги износя. Иначе ежедневните панталони и мен почнаха да ме притесняват в колана и от седмица ходя с трикотажни рокли на работа, нищо че противоречи на дрес кода и че понякога ми е студено.
В тази връзка, миналата седмица оповестих новината пред шефовете, няма за кога повече да се стискам.

# 574
  • Пловдив
Здравейте мами, да споделя и аз че емоционално хич не съм в час  Mr. Green ММ вече не може да ме търпи. Снощи ми вика: Какво ти има? Не си същата...Все цивриш за нещо, все си нервна, никъде не искаш да излизаме. ... Sad вече мисля, че ще ме  #2gunfire Sad е не го искам найстина, ама съм в някакъв застой и депресия. Дали заради тази зима, която вече ме побърква тотално или заради това, че съм бременна и си имам разни страхове и затова си стоя вкъщи и пазя повече леглото и аз незнам.
За морето...многоо ми се ходи. Чакам с нетърпение лятото и просто немога да си представя да го изпусна. Ще идем, но ще стоя под чадърчето и ще се мажа със силен фактор. А за влизането в морето-ама никак не обичам да се кисна вътре. Само като ме докосне някое водорасло и откачам. Топя си крачката до коленете, наплискам се малко и айде пак на припек Simple Smile) обичкам повече да се излежавам на пясъка и да се пържа Simple Smile)
От 1 седмица и на мен нищичко ми няма. Не че преди ми се е  Sick , но имах придърпвания в областта на яйчниците и матката и ме притесняваха, спеше ми се много. А сега нищичко(да чукна на дърво) Почнах да шетам манджички и всичко без да ме мързи и да ме отекчава.
Е голям роман написах....прекалих Simple Smile хайде лек ден на вас и повече усмивки Simple Smile

# 575
Хайде и аз в темата.... Simple Smile Хубаво е да има теми , които са актуални за мен и споделени с други майчета с опит и без като мен

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 12:45 от silvi26

# 576
Привет мами Simple Smile
Оф през уикенда ми беше някакво - никакво. Сигурно ще ме разберете  ooooh! и мен ме друса нещо нервата, ама лошото е , че се усещам и пак съм кълбо.
В събота ми беше зле - лежах цял ден,а вчера беше голямото разчистване, че от следващата седмица ще ремонтираме коридора и трябва да се подготвим. 
За гледането на детето: Аз мисля да се гледаме през двете години, пък живот и здраве след това, кой на ясла , кой на работа  Peace
За морето: преди да разберем хубавата вест, мислехме да ходим в началото на септември, ноо плановете ще се променят и през Юни мисля да отскочим за няколко дни.
п.п. ох забравих на кого, да пусна линк , за да ме добавите и мен в групата във фацето  Peace

# 577
  • София
Здравейте мами Simple Smile

И аз се чудех за морето, ама щом може ще прескочим за някой друг ден Simple Smile
А за нервите  ooooh! като снаряд съм, мм се чуди къде да се завре  Tired
Аз утре съм на преглед и записване за ЖК, дали ще мога да видя бебо  Thinking Praynig?!
 Хайде хубав ден   bouquet

# 578
Ние морето ще го пропуснем. Навивам милото да идем до Варна в края на април (по друг повод) и тогава да го видим това море, но не ми се рискува с мръсния пясък и вода. За сметка на това пък си харесваме едно хотелче в Долна баня и мисля да отскачаме по често до там - басейнче, шезлонг на сянка под ябълковото дърво и прохладата на планината  Flutter
Аз съм "за" ходенето на басейн - това е едно от най-полезните ни раздвижвания и лично за мен риска от гъбички е по-малък от ползата на водата. Мисля дори, като вляза в 2 триместър да тръгна на водна аеробика.

Аз днес казах на колежките в офиса - предизвикаха ме  Laughing бяха подхванали едни теми за раждания и се включих доста изненадващо. Пък ние така или иначе сме само женски офис и си мислих да им кажа тази седмица, за да съм по-спокойна в излизанията по доктори и като не съм наред.

# 579
Ако всичко е наред, планувам юни месец поне седмица на морето Simple Smile По принцип не обичам водата, не плувам, но и не пропускам морска почивка.
За настроението : кълбо от нерви съм. И в последния месец дори насила не мога да се разплача, но за сметка на това доста крещя :/
Днес съм на преглед и се надявам да чуем сърцето, пък и да разбера коя седмица съм. Имам съмнение, че вървя 1 назад, нищо че съм била,с редовен цикъл/овулация и за жалост мисля, че тепърва ще ми става лошо.Sad

# 580
И ние $е пропуснем морето, но това не ме притеснява. Живеем в страхотно красив район, има прекрасно езеро, даже с плажове, дечко още не ги познава много местата тук и ще му е интересно, пък и аз ще мога да се поразходя.

И аз мисля за раздвижване да тръгна на водна аеробика и на йога за бременни.

Още не съм казала в работата, и освен колежката, която рано-рано ме разконспирира по бременното ми поведение  Mr. Green други не са се усетили. Панталони не мога да понасям, само с рокли ходя, че си и купих клинове за бременни и се родих.

Кой още беше от каращите кола по много км на ден? На мен ми се събират къмто 110 км на ден, но слава Богу денят взе да се увеличава и вече не карам поне сутринта по тъмно. Уморителна работа си е. И ако не бъркам, имаше тук фермерска жена?  Mr. Green Я да си признае коя беше, че не помня, да я питам как й действат миризмите  Mr. Green

Забравих да си кажа за нервите - и аз съм и нервна, и избухлива, че и чувствителна. Страхотно се изпокарахме за нищо и никакво с ММ, добре че мина  Hug

# 581
За моренцето тази година ще ходим август месец .... ще е доста трудничко за мен , но пък имаме ранна резервациа още преди хубавата новина.Не мисля да влизам във водата .
А за коремчето и мойто е доста наедряло , а и дупето и ходя с клинове иначе всички панталони са ми тесни и не мога да ги закопчавам.
Гадене имах за щастие само миналата седмица ,но пък беше целодневно и беше изнервящо Sad

# 582
Здравейте и от мен милички   bouquet
чета за моренце говорите, като мама която е била бременна по това време вече мисля и сега да го пропусна, като първия път, то са си жеги вече ще сме по едрички  Laughing омръзва ти по бързо от топлото време ,чувстваш се тежка  и така, но това си е мое мнение  Hug
относно гаденето и при мен е намаляло, но го има на моменти например  преди малко имах неприятно преживяване  в тоалетната  Sick
Лек  и усмихнат ден от мен   newsm51

# 583
Здравейте! Какво спане му ударих днес  Mr. Green 
Искам да е лято вече , много искам , представям си миризмите даже ....Снощо като ми се приядоха диня и пъпеш направо не се трае  Crazy  Аз не обичам много да се пека , и обикновено под чадъра предимно стоя ,  но пък морето за мен е много важно , особено вечерните разходки по плажа  Heart Eyes
Ние обичаме да ходим на Синеморец , но тази година мъжът ми май лятото няма да е тук така че сигурно ще се примеря с Варненския плаж  Rolling Eyes
Хубав ден от мен , ние отиваме на пазар , че все ми се прияждат разни нещица  Laughing

# 584
Благодаря ви за отговорите за морето. Ако отидем ще ми бъде неприятно да гледам как ММ се забавлява, а аз не.
За настроенията- чувствам се нормално, нито съм чувствителна, нито раздразнена.

Общи условия

Активация на акаунт