Отговори
# 285
А за килцата, аз бях 52 кг декември, сега съм 55, но съм висока 1.70 и наддването никак не ми личи...освен в коремчето Simple Smile иначе днес бях на шопинг, има много хубави бременни неща  Simple Smile харесах си доста дрешки от h&m, но ще пазаря по-нататък, още се вмъквам в старите си дрешки, без панталоните.

Здравей Полина, добре дошла Simple Smile не беше ли преди малко с друго име, или се бъркам  newsm78

ами да, още ровя из настройките )))) даже успях да си забравя паролата.... хах ужас и да това ми е по принцип псевдонима и така ме наричат...
моите килца бяха 42 сега съм малко повече, но аз съм дребен модел само 150 см така, че ще видим накъде и докъде ще ги докарам моите )))
имам въпрос - как да си сложа и аз такова :следящо календарче: като твоето?? не можах да го изкопая.... ?

# 286
  • София
И аз от h&m си взех панталона, и една блузка сладка си взех, но май ще трябва да започна да пазарувам по-активно, защото само с един панталон няма да мина. Сега имахме гости и им казахме за бебо, и ми казаха, че отдавна ме подозират заради коремчето  Embarassed Няма как, ако ми изникне удобен случай мисля да кажа и на шефовете вече, а после и на всички останали Simple Smile

# 287
Здравейте и от мен,
днес бях на преглед видяхме сърчицето. Запишете и мен моля термин 25.09., втора бременост.
Видеозона показва 7г.с.и 3д, а по калкулатор съм 8 г.с. - дъщеричката ми винаги вървеше по-голяма от очакваните седмици - с 2 а понякога и с 3. Въпреки че се роди седмица след термина, голяяяямо бебе.
От 10-тина дни съм почти с нон-стоп гадене, сутрин  като си мия зъбите е най-зле (повръщания , повдигания) и преди бях така и то до края на 4 месец. А като огладнея става страшно трябва веднага да изям нещо. С първата бременост ми се повдигаше само от мисълта за сладко(а аз го обожавам), сега пак не ми се яде много, много сладко, шоколади, но сега си хапвам понякога.
Преди в началото свалих 5-6кг, качих около 20кг, но повече от половината ги оставих в родилното -все пак бебето беше 4,5кг.
Днес ми пуснаха всички изследвания, ще наблюдаваме и кистата(не се е увеличила -слава Богу).
А до три седмици ще правим и първоначалния скрининг, отказах БХС и ще правим амнио, живот и здраве.
На два пъти имах леко червеникаво зацапване и днес след прегледа отново - докторът не го коментира като притеснително, но каза "no sex", ние не сме и правили де, ама...
Все още не съм качила кг, коремът обаче е като в 5 месец от първата бременост. В началото на януари започнах да ходя на фитнес. Сега продължавам, но само ходя на пътеката, малко колело и малко кростренажор.

Ами това е за мен от досега коментираните теми.
Поздрави на всички и  Hug Hug Hug

# 288
Честито сърчице Дария! Hug

# 289
Благодаря milenkaa_ Hug Hug Hug

# 290
Добро утро!
Благодаря за милото посрещане!  Hug Как сте всички днес?
При мен гаденето е на приливи и отливи, но определено този път нещата са по-добре от предния Simple Smile И добре, че е така, защото как щях да се оправям с дребната хала...
С апетита обаче работата е сериозна... Леле мале какво плюскане пада, по два пъти обядвам и ако има десерт - двойна порция... Смятам да започна да се ограничавам все пак  Grinning
Иначе и аз вече шляпам с бременните дънки. Най-тъпото е, че ги бях обещала на една приятелка, която е в по-напреднала бременност, а сега ще трябва да и кажа, сори, ама на мен си ми трябват  Embarassed
Това е засега от мен, хубав и не много дъждовен ден ви пожелавам!

# 291
Здравейте сладурки  Hug
Честит Свети Валентин ! Бъдете много обичани, не само на днешния ден, а всеки ден!
Добре дошли на новите мами  Hug
Нинка, как изкара рождения ден?

Днес съм решила да ходя до аптеката за нещо за стрии. Цяла нощ ме сърбя коремът , очевидно е че расте. Трябва да взема мерки , за да не ме е яд после. Вие мажете ли се вече?

На мен проблемът със запека ми се задълбочава  Confused  Изпробвах всичко , което сте писали, всичко което знам.. ама нищо...Дали да не ида да си купя от тези прахчета , Дуфалак ли бяха? Нали можем да ги пием?

# 292
  • София
So^Amazing, пробва ли фибрите, за които споменах?

# 293
Онези в зелените пакетчета ли?
Ако са онези, още на следващия ден ги търсих, но такива нямаше. Купих едни други, които не ми свършиха  кой знае каква работа .
Ти от къде ги купуваш? От определено място ли?

# 294
Добро утро, момичета. Hug При нас е доста мрачно тук и както винаги, това допринася за мързела ми. smile3507

Не знам вие как сте, но моята работоспособност е под всякаква критика. Само ми се лежи, само ме мързи, като трябва нещо да върша, се "влача"... Ако мога само да лежа и да спя, ще ми е най-добре. Лягам си преди малкия, ставам след него (е, условно де), на обяд на него не му се спи, а на мен очите ми се затварят...

И с това гадене, дето се появява когато си иска Sick - направо ми е досадно. С първата бременост нямам спомени да съм чувствала така отегчена и изморена, може би тогава съм била особено развълнувана от идеята, че съм бременна, а сега като че ли повече чакам да мине този момент... Мда, леко депресивни мисли, спирам с тях. smile3513

Честит празник на всички, които го празнуват с пожелания за много newsm51 1dating Two Hearts

# 295

Днес съм решила да ходя до аптеката за нещо за стрии. Цяла нощ ме сърбя коремът , очевидно е че расте. Трябва да взема мерки , за да не ме е яд после. Вие мажете ли се вече?

Твоя расте, моя все повече хлътва навътре  Simple Smile Мъж ми се шегува,че ще се издуя откъм гърба.
Още не се мажа с нищо при това положение,но ще споделя,че първия път се мазах с Дефламол. Това е крем за кожни изгаряния.
Тогава бременеехме заедно с моята лична лекарка и тя го измисли този цяр. Поръча на едро Дефламол от една аптека и с него от 6-ти месец до края (тогава почнах да раста в шести месец,преди това си се мажех с обичайната козметика след баня).
Мога да кажа,че има ефект, защото нямам никакви деформации, а сигурно би трябвало, понеже качих 20 кг за 4 месеца.

# 296
Добро утро сладурки   bouquet

Честит празник и от мен, които празнувате   loveuuu или Wine Glass. Обичайте се и наздраве:)

Нинка, как изкара рождения ден?

На мен проблемът със запека ми се задълбочава  Confused  Изпробвах всичко , което сте писали, всичко което знам.. ама нищо...Дали да не ида да си купя от тези прахчета , Дуфалак ли бяха? Нали можем да ги пием?

Благодаря, че питаш мила  Hug Ходихме с мъжлето на ресторант, тъй като Боби е с ангина и е командирован тази седмица при баба си и ние се възползвахме. В събота отново ще празнуваме, та поводи и празници този месец имаме много:)
За стриите аз след 4-ти месец ще си взема на Икаров, че съм много доволна предната бременост от това олио, но за сега сутрин и вечер се мацам със нормални лосиони.
Аз пък съм другия проблем - не мога да спра да ходя до тоалетна и много газове имам. А за запека - да Дуфалак, но течен, като почти желе беше по спомени и можем да пием.

Добре дошли на новите попълнения   bouquet
Хубав и усмихнат ден, макар и в София мрачен newsm51 smile3525 newsm51

# 297
  • София
Ако са онези, още на следващия ден ги търсих, но такива нямаше. Купих едни други, които не ми свършиха  кой знае каква работа .

За това става въпрос http://mpp.bg/index.php?page_id=3111&show=120101
На доста места съм ги виждала - Пикадили, ДМ, Промаркет /за София/...

# 298
  • София
Добро утро и от мен!

Сега ви прочетох, че два дни нямах много време за форум.
Вчера се срещнах с гинеколожката, която най-накрая си избрах за ЖК. В "Софиямед " ще се следя, все пак там работя и си мисля, че ще ми е удобно. Видях бобчето на ехограф, вече си е оформено човече, даже прешлените на образуващия се гръбнак се виждаха. Във вторник ще оформим направлението и ще ми пусне първите изследвания.

Гаденето тази седмица ми е по-поносимо, но не минавам без повръщане поне 1-2 пъти на ден.

Миналата бременност качих 7-8 килограма, родих бебе 3100, но нямам спомен колко излязох от болницата. После кърмих 2 години, в които ядях като невиждала, а не качвах килограми. Това беше много хубав период CrazyСега апетита ми е по-голям и когато хапвам не ми се гади. Не знам до къде ще го докарам така Rolling Eyes

Хубав ден ви желая. Аз ще ви понагледам до обяд, че после съм на работа Wink

# 299

За това става въпрос http://mpp.bg/index.php?page_id=3111&show=120101
На доста места съм ги виждала - Пикадили, ДМ, Промаркет /за София/...

Затова не ги намирам, тук в Петрич няма нито Пикадили, нито ДМ  Rolling Eyes  Утре ще ходя в Сандански, там има Пикадили и ще си ги взема със сигурност!
Много ти благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт