Отговори
# 270
Здравейте момичета, да се отчета и аз. Днес бях на преглед. Лекарката каза, че всички изследвания са ми добре. Каза, че плацентата ми е малко ниско и ще трябва да я наблюдаваме, но това, че ми каза, че ще се видим пак чак след месец ми говори, че проблема не е много сериозен. Назначи ми и изследвания за антитела понеже съм отрицателна кръвна група. Та общо взето това е, ние сме добре и продължаваме да растем
_Ninka честит рожден ден. Да си жива и здрава, и много лека бременност и на финала newsm30 

# 271
Памперс, и аз тези дни бях със страхотни болки в стомаха.  Установих, че когато не пия Аспирина  (Аспирин Протект) не ме боли.  Знам, че ти беше в болница и т.н. и знаеш от какво е, но ако приемаш някакви лекарства, опитай да е след хранене примерно или да не пиеш 1 ден да видиш дали няма да е по-добре...  Знам, че съветите ми са малко несериозни, но ти съчувствам, защото е ужасно, пък току-виж помогнало...
Благодаря, мила! Но моите хапове са точно за намаляване на спазмитеи за възстановяване на чревната флора. С изключение на пробиотиците, останалите се приемат след хранене.
Като цяло съм много по-добре, но явно вчера съм провокирала с нещо спазмите и от нощес съм много зле. Да се надяваме, че тази нощ ще се наспя.

dddidka, в нашата къща тези комерсиални католически празници не ги тачим, така че лично аз нищо няма да правя.

Bebitka, и аз като теб с нетърпение чакам 4-я месец, за да минават тези неразположения вече, но аз с цел да ям всичко, което ми се яде  Mr. Green

Добре дошли на новите момичета!

# 272
Нинка, май наистина само останах последна без да съм си видяла малкото слънчице! Heart Eyes
Ама тук процедират така, та и аз по правилата им! Wink Ами предполагам за началото на другата седмица ще е ехографа. Утре ще видим, за кога има часове! Утре ще ми правят и електрокардиограма! Лекарката каза, че процедират към края на бременността, но тя винаги иска да види как са нещата още в началото!
Со Амазонинг, да ти е жив и здрав баща ти!  bouquet

# 273
  • София
май наистина само останах последна без да съм си видяла малкото слънчице! Heart Eyes
Не знам как се сдържаш, аз такъв рев му ударих като чух сърцето и го видях, Embarassed док се хвана за главата  ooooh!

# 274
_Ninka - честит рожден ден! Пожелавам ти една безпроблемна бременност и всичко най-най-най Simple Smile

kotkincho, Gageto и sisi26_dim - добре дошли Simple Smile

Daniella - всичко ще е наред! Имаш стиснати палчета от мен, ще видите малкото същество и то ще си плува щастливо! Simple Smile

ioana_g - браво за прегледа, много се радвам, че всичко е наред. И на мен лекарката ми каза, че плацентата "не била там, където й се иска да я види", ама не е трагично това. Има къде къде по-притеснителни неща. Аз сега се притеснявам за коремната кухина на бебо - очакваме да се затвори до края на 13-та седмица, още не е напълно затворена, но има процес там - вървящ на добро, според лекаркара. Дано! Simple Smile

И аз чакам този четвърти месец, мисля, че малко по малко гаденето отминава, обачеее нощем са едни боцкания ниско долу и това често ходене до WC..не мога да се наспя.

Sealover, оздравяваш ли поне мъничко?

Сега с тези хормони нещо ми е много романтично и се чудя какво да направя като изненада за Св. Валентин Simple Smile

# 275
Ninka честит рожден ден  nbirthday

Гледам за килограми си говорите - с първата бременност стартирах от 53 кг. и стигнах до 72кг. , сега стартирам от 59 -60,като засега май не съм мръднала .

Гаденето тези дни ми е особено силно , а аз се надявах вече да преминава, както е казала Памперс вече се моля да се чувствам добре и да си имам апетит , както преди. Crossing Arms

# 276
май наистина само останах последна без да съм си видяла малкото слънчице! Heart Eyes
Не знам как се сдържаш, аз такъв рев му ударих като чух сърцето и го видях, Embarassed док се хвана за главата  ooooh!

Да ти кажа, и аз не се сдържам, отидох след 5-6 дни на АГ, но той каза, много е раноооо, ела след месец пак! Laughing Та така, чакам си аз! Дано наистина всичко да е наред с бебчето! Praynig

Фоша, благодаря ти мила!  bouquet
Вие пуснахте ли изследванията вече? Моите ще станат във вторник готови! А кардиограма правили ли са ви? Аз нямам май спомен с първата бременност, но тук ми казаха да направя, дадоха ми направление, та утре ще правя и нея!

# 277
  • София
Аз още не съм нищо  ooooh! във вторник съм на преглед записване за ЖК и предполагам тогава ще ми пуснат все  Praynig

# 278
  • София
Привет мацки,

ЧРД на празнуващите - да сте живи и здрави и само да ви радват всички около вас!   bouquet

Хехе, ще дойдете на мойто, че панталоните за бременни са много удобни! А изненадата е, че съвсем не трябва да са грозни, даже напротив. Аз установих, че въпреки нарастналите ми килца, панталона, който купих ми е голям, а е един номер по-голям от досегашните ми дрехи. Наистина съм наддала в корема, но явно основно е там. Днес цял ден се ширих в панталончето и съм толкова доволна, от никъде не ме стяга, стиска... ще си купя още, само да си харесам.  Peace Да не говорим какви сладки блузки има за бременни, ризки... изобщо момичета не трябва да позволяваме да се запуснем и сами да си смъкнем самочувствието. Така че контете се, глезете се и хубавейте и бременейте  Hug До сега нещо не ми се получаваше, едно че не исках никой да разбира, друго, че от този зимен сън където ме налегна едвам стигам до работа на време, камо ли да имам време да се гримирам и да се контя... обаче вече трябва да спре това, надявам се искрено силите ми да започнат да се връщат лека по лека  Crossing Arms

# 279
  • София
От къде? Искааам и аааааз такива панталони   #Crazy

# 280
Приветтт Simple Smile
Честит празник на Нинка, много здраве , късмет и едно здраво бебче през септември Wink
Честит празник и на so amazing Wink
Ioana-g поздравления за прегледа Simple Smile
malka maimunka честити нови дънки Simple Smile и аз май в скоро време ще се ориентирам към подобни.
Аз утре съм на преглед и нямам търпение , незнам дали е рано, но съм с нагласата да се запиша на ЖК

# 281
Здравейте бонбонки   bouquet
гледам за дрешки за бременни говорите аз имам едни дънки, панталонче си купих сега, а едно сукманче и туника   имам от първата бременност тъй като по същото време съм била бременна и първото ми детенце е септември даже живот и здраве ще бъдат с един ден разлика  Laughing е и четири години де  Mr. Green
Та още от сега си обувам дънките е няма такова удобство  Hug Hug Hug
Връщам се да ви чета   bouquet

# 282
Нинка, честит празник , миличка   bouquet
Fosha, по-добре съм със сигурност . Дори кашлицата малко взе да затихва , все още си бухам , но не така давещо както предходните дни .
Леле момичета , аз се чувствам много изморена , следобед спя с малката а през останалото време едвам се насилвам една манджа да направя . Нямам желание за нищо .... Crazy  Незная от бременноста ли е това чудо , но така не съм се чувствала до сега ...
Коремчето наистина здраво сърби , дано обаче и този път се размина без стрии там. Имам стрии по бедрата и ханша от миналия път , но не и по корема и гърдите.
Добре дошли на новите попълнения  Hug
тези дни и аз си мисля дали ще е момче или момиче и си мисля , че би било хубаво ако е момиче за да си има сестричка моето момиченце , но пък ми се иска и момченце , защото ще е нещо много различно за мен . Незная , нямам усещания нито предпочитания , каквото -такова !
Хайде лека вечер от мен , и дано тези  Sick скоро свършат , че се не издържа вече  Mr. Green

# 283
Здравейте мами,
за пръв път пиша въобще, дано не съм оплескала нещата. Та и аз да се запиша със септемврийче ))) с термин за 23 сме, можете да ни броите и, а да - първо бебче ))
успехи на всички мами, целувам ви)

# 284
А за килцата, аз бях 52 кг декември, сега съм 55, но съм висока 1.70 и наддването никак не ми личи...освен в коремчето Simple Smile иначе днес бях на шопинг, има много хубави бременни неща  Simple Smile харесах си доста дрешки от h&m, но ще пазаря по-нататък, още се вмъквам в старите си дрешки, без панталоните.

Здравей Полина, добре дошла Simple Smile не беше ли преди малко с друго име, или се бъркам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт