Отговори
# 255
  • София
Вярвам, че ако си мислиш ей такива хубави неща , то ще ти се случат... Аз спирам да се притеснявам за кг, просто ще сме супер секси мами...

# 256
Нинка, Честит Рожден Ден!!! newsm59 Пожелавам ти много щастие и красиви моменти с близките хора!!! Съжалявам за загубата на близкия човек, живота понякога е много суров! Sad
Добре дошлите на новите бременелки!  bouquet
Аз днес занесох и урината в лабораторията, изследванията ще излязат във вторник! Надявам се всичко да е наред, а утре отивам да запазя час за ехограф, най-сетне! Grinning

# 257
  • София
Памперс, и аз тези дни бях със страхотни болки в стомаха.  Установих, че когато не пия Аспирина  (Аспирин Протект) не ме боли.  Знам, че ти беше в болница и т.н. и знаеш от какво е, но ако приемаш някакви лекарства, опитай да е след хранене примерно или да не пиеш 1 ден да видиш дали няма да е по-добре...  Знам, че съветите ми са малко несериозни, но ти съчувствам, защото е ужасно, пък току-виж помогнало...

# 258
axenia направо ме разби  Laughing дано да е така ,тогава вече наистина ще сме най-секси мамита  Blush
абе момичета подготвяте ли нещо специално за мъжете си утре?  Thinking или ще чакате те да ви изненадат  newsm78 (аз май все така правя)  Joy

# 259
  • София
ми тъй де  Hug Аз ще си чакам    Crazy
мама все ми казва - Не тормози човека,  ама не мога, пък и той си е свикнал  Hug Twisted Evil

# 260
Нинка  newsm59. Добре дошли на новите.  bouquet

# 261
Благодаря ви много за хубавите пожелания  newsm51
So^Amazing Честито Рожденик и на вас, жив и здрав да е баща ти и много помагащ дядо:)
Аз с кг първа брем. започнах от 44кг и финал + 18 кг
Сега започнах с 49кг, и варирам 48 / 49 кг, защото с това лошо и с този корем къде нищо не може да задържи и .......
За дрехите имам панталони, които още са ми много удобно, защото въпреки всичко си имам пупа, а имам и 3 бременни панталона, които изкарах от архивите и изпрах, и си чакат реда:)
Добре дошли на новите мами, лека и безпроблемнна   bouquet
Ейййй Дани за ехографа кога? Дано да е скоричко, че май само ти остана да не си видяла малката запетайка:)
Ние за утре едва ли много отразим като празник, тъй като от цял  месец празнуване, този точно празник някак се губи, но все пак не ясно до последно Simple Smile
Айде хубав ден и вечер:)

# 262
  • Щастлива мама на 3 слънца
Нинка  честит празник мила
аз да се изкажа за проклетите кила миналата бременност забременях 57 и родих 70 кила Simple Smile.И цяла зима яко кърмене качвах килограми имах чувството ,че ме изсмуква малката до края денонощно я кърмех и ядях .Малко разходки размъкнах се с анцузи запуснах се дамо до красота ми беше .Уж се сваляло ала бала няма братче и трупах още ,2 години дебела ,кърмеща трътла .Самочувствието ми беше на никъде и с малко дете.... Когато се отби реших ,че е време вече да свалям свалих 15 килограма ,но планирано забренеях .Бях 60 кила като забременях и почнах от 74 .Малко имах време да се зарадвам накупих си и впити дрешки и край до тук .Сега съм си качила доста чувствам го и пак ми предстой всичко отначало бременност поне 2 години кърмене .Но все пак най -важни са бебчетата .Исках да кажа на мамите ,че не се хвърлят ей така лесно килограмите след раждане ,а и като почнат да се трупат още е страшно. То за едно успешно кърмене трябва 2 литра на ден вода и малко храна ,ама айде пустия му апетит. Имах приятелки се стопяваха от кърмене то няма такава красота.Но аз нямах късмет и това си е келф файда ,че се хвалих с малкото качени кила .

Да се похваля малката я давам от вчера на часна занималня почасово .Вчера беше за 1 час днес искаше 2 часа .Сърцето ми щеше да се пръсе ......Тя никога не се бяше отделяла от мен . Планували сме цял преди обяд да остава пък да видим Simple Smile)) че си иска контакта ,а съм против яслите.
Дънките за бременни са мн удобни Simple Smile препоръчвам ги .Като знам лятото какъв кеф е хвърляш една рокля и готово Simple Smile)
Целувки на всички дами

# 263
Адреналинке, и аз като тебе - качих 10 кг, оставих 12 в родилното, ама после си ги възстанових от тъпотия. (а 10-те ги качих за нула време още първите месеци, после не съм мръднала като почнах диетата за диабет). Но нямаше после такова плюскане на сладко и шоколад, всички само сладко ми носеха и ме гледаха с очакване да се нахвърля и да го изям, и аз, да не ги разочаровам  hahaha Joy Сега обаче не  Naughty За кърменето вода трябва, не шоколад и да става каквото ще толкоз няма да се запусна...

# 264
Я и аз като кака Сийка да се включа за кг  Laughing
Първата бременност започнах на 54, завърших я на 70, от родилното излязох на 63, кърмих 2,5години, като килограмите си ги върнах към 10-я месец без диети. Сега забременях на 55, за 2 седмици качих 3кг и оттогава не съм мърдала, тези 3кг ги отдавам на хомеопатичните които пих преди да забременея, поради общата деминерализация на организма, ама ще си ги нося  Mr. Green Гледам да си хапвам по малко, ама по-честичко и чакам с нетърпение хубавите салатки  Mr. Green
Айде лек ден  Hug

# 265
  • Варна
Нинка, newsm59 ! Прочетох,че си имала неприятно изживяване,дано  е последното за дълъг период напред!Весел празник ти желая    и хубав      бебок     през септември   Hug

So^Amazing,честит ти  рожденик   bouquet

Добре дошли на новите попълнения !Лека и безаварийна бременност  Wink

Такаа,пак за килограмите  Mr. Green .Аз започнах от 53,5 и до преди 2 дни бях с килограм отгоре.Да,ама тази сутрин като се качих-изненадааа-още килограм отгоре.Това си го причиних,защото  доста наблягам на тестяното,само то ми стопира позивите за   Sick .Искам вече да съм в 4-ти месец и да започна да се храня здравословно   Crossing Arms

Сийловър,това със сока от ряпа много ще ти помогне.Изпробвала съм го многократно.  Peace

И при мен от седмица може би  започна един страхотен сърбеж по корема,дори лекичко се бели,а с това денонощното гадене дори с обикновен лосион не мога да се намажа  Sick

*АДРЕНАЛИНКА* ,ще свикнете и двете с мъничката  Hug

# 266
Привет и от мен! 10 г.с. и 6 дни  Peace

# 267
  • София
Gageto уелкъм то дъ фемили  Hug pregnant

# 268
Благодаря ти Ел Simple Smile

# 269
Привет на новите мами  Hug Hug

Аз първата бременност почнах от 49кг, качих 15  Blush В родилното оставих 7.5 само, останалите си ги влачих доста време след това. Накрая след като малката стана на годинка и реши че няма да спи целодневното обикаляне с количките ме докара до 47  Crazy

След като се върнах на работа обаче бързо си ги докарах, че и до 52 стигнах. Сега не искам повече от 10кг да качвам, че много трудно се свалят после.

Мен голямо безсъние ме мъчи, а на работа съм като парцал  ooooh! ooooh! Кажете нещо помага ли ви против безсъние

Общи условия

Активация на акаунт