Отговори
# 240
Здравейте!
Следя ви от известно време и реших да се включа, най-после и ние видяхме сърчицето  Simple Smile Терминът ми е 30-ти септември.
За мен това е втора бременност, имам една малка маймунка на 10 месеца и хоп - нова изненада  Embarassed
С първата бременност така и не се престраших да се включа във форума, но този път реших да съм по-активна!
Приятно ми е да се запознаем! На всички пожелавам успешна бременност и здрави и засмяни бебоци на финала!

# 241
  • Пловдив
sisi26_dim и на мен не са ми правили никакви изследвания, но сега на 25-ти и аз ще съм за 1-ви път на ЖК и ще ми правят всякакви изследвания и ранна ФМ Simple Smile))) А съм в 9 седмица и 3 дни. Май е нормално, но ще видим:) Не се притеснявай, всичко ще е наред.
И аз да споделя за мойте кг-ми Sad(( Първа бременност ми е,по принцип съм 55кг от няколко години, а сега съм със 3-4кг отгоре Sad Не ми стават дънките и ходя с анцунга и един клин без ластик отгоре Simple Smile)) Не ям кой знае колко, но качих. Просто не мога да си представя какво ще става към септември месец. И корема ми е ужасно подут. Нямам търпение да ида на ЖК и да ми вземат изследванията, за да видим дали всичко е на ред. Simple Smile) Хайде успех на всички и дано не станем слоници

# 242
  • София
Нинка честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве и щастие и едно прекрасно бебче септември!

# 243
  • София
Нинка, четит рожден ден!  newsm59  Много весел празник ти пожелавам, въпреки това което ти се е случило предишните дни, а през септември - прекрасно бебче!

kotkincho, добре дошла!  Ти си от смелите мами с породени дечица, ще бъде весело у вас Hug

# 244
Това с кг е наистина болна тема. За сега съм +1, но пък вече почти никакъв панталон не мога за закопчея. Корема ми е доста голям ooooh! като за 5 месец newsm78

# 245
Благодаря, Sleeping Beauty!
Ох, то и сега сме на ура вече, защото тъкмо проходихме и опознаваме света (разбирай шкафове, чекмеджета и прочие), а като се появи номер 2 какво ще правим... не знам  #Crazy

# 246
  • София
Има време до номер 2, до тогава номер 1 ще е по-голям/а и много по-разбиращ/а Hug

# 247
  • София
Нинка,   bouquet и полека с танците довечера  Grinning

Коткинчо, добре дошла!

Аз снощи се сдобих с първите си "бременни" дънки. В началото изобщо не исках дори да ги поглеждам, но моят ме нави да пробвам и о! - няма по-удобно нещо от тях. Никога не съм очаквала, че ще се чувствам толкова удобно в дреха.
Локресия, и аз съм със същите килограми и  с подут корем, който изглежда нереално голям, предвид месеца, в който съм.
Гледам всички се радвате като ходите на прегледи, а мен направо ме втриса като си помисля. Не обичам прегледи, чакането пред кабинети / при моята гинеколожка ходя от лятото и поне 1:30 не ми мърдат докато влезна в кабинета/ Утре съм на преглед, дано всичко е наред и мине бързо

# 248
  • София
Аз другата седмица ще ходя на лекар и нямам търпение да видя как е бебо. Искам да знам че е добре  Praynig

# 249
здравейте момичета   bouquet
sealover и мен ме сърби коремчето,но като го намажа и спира,май е време вече да се мажем.моят корем доста взе да си личи смеех се на сестра ми като беше бременна че имаше огромен корем ама май и аз ще съм така  Mr. Green тя стартира с 45 и влезна в родилното 70кг е все пак  роди мъж с височина 54см и 4кг и половина  Hug
аз стартирам с тегло 47кг ,ама вече съм +1 .това ми е първа бременност и съм на 23 г .пуснах калкулатора който бяхте публикували и там ми изписа до 63  #Crazy какво да се прави само бебчето да е живо и здраво пък килограмите не са важни Peace
пожелавам ви прекрасен ден и без  Sick

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 12:31 от dddidka

# 250
Честит празник на рожденниците!  bouquet

soho doll, и аз като теб не обичам да ходя по прегледи, но няма как. Tired

Килограмите са ми най-малкия проблем сега. Ще ги мисля след раждането. Аз стартирам малко под 50кг. Искам по-скоро да се оправят стомашните ми проблеми и да мога да ям всичко, без да ме боли стомаха или да ми прилошава. Искам пак да съм енергична и да довърша всичко изоставено заради сегашните ми неразположения. Килата са поправими после.

И на мен ми се изду коремчето, но не знам заради стомаха ли е или просто вече си личи  Mr. Green Все още не се мажа с нищо, но имам едно кокосово масло и мисля с него почна.
Някой беше писал вчера, че е като в пубертета. Аз съм същата - лицето и гърба ми са целите в едни ужасни пъпки. Нямам търпение да изчезнат вече.

Приятен ден! Heart Eyes

# 251
_Ninka   newsm51 newsm59

Първа бременност 54 кг. на старта, 84-85 кг. на финала.
Втора бременност 61 кг. на старта, ох повече от 75 не искам.  Praynig

# 252
Говорейки за килограми.... ох, момичета, от половин час се опитвам да се облека за работа и така и не мога да харесам с нищо. Дрехите ми стават, но с всичко изглеждам дебела - подчертавам, не бременна, а дебела... ooooh! По-нататък поне вече ясно ни личи, че сме бременни, но сега...

# 253
  • София
Спокойнооо всички ще качим по 10кг smile3521 и ще сме свалили по 11 като излезем от Родилното  baby

# 254
Спокойнооо всички ще качим по 10кг smile3521 и ще сме свалили по 11 като излезем от Родилното  baby
Ей това се казва приказка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт