Отговори
# 225
Добро утро,хубав ден ви желая. Dund1chk4,аз не съм в категорията,слабички,аз почвам от 74 кг.Е бях слаба преди 55 кг ,но пак ще стана,дано след раждането,тия хормони да влезнат в час.щото направо се изяждам за тия кг,болна тема.За последните 3 г съм била от 59 кг-до 78 кг,свалям качвам.ужас.

# 226
Добро утро Simple Smile
Моите стартови кг са 62 Sad И имам +1 вече... По принцип до третия месец колко е нормално да се качи?

# 227
Добро утро ! При мен отново денят е мрачен и даже нямам желание да стана от леглото  Rolling Eyes

# 228
Моя доки каза повече от 15-16 кг. да не съм качила  Mr. Green Ми то значи, че първите 3-4 месеца не трябва да качвам или най- много по 0.5 кг. Ама да видим. Аз много вода задържах с първата бременност. Белтъците знам, че помагат в този случай.

# 229
Ето една статия относно килограмите, има и някакъв калкулатор.
blog.beboran.net/2011/08/17/kilogramite-prez-bremennostta-optimalno-teglo/

sealover, и мен от време на време ме сърби корема, но аз почнах да се мажа всяка вечер по корема, гърдите, дупето и бедрата с това http://images.iherb.com/l/PAL-04031-3.jpg
Има го в магазини Лили, малко е скъпичко към 18 лв., но аз преди това имах мостри и много ми хареса и реших да си го взема. Иначе има и други по-евтини мазила, можеш да ползваш кое да е олио за тяло или направо бадемово масло и кокосово масло.

П.П. Нещо линка не се отваряше, та се наложи да махна началното http://

# 230
и аз стартирам от 62 кг. 62 ме изписаха преди 6 години от родилното с дъщеря ми. И няма мърдане, въпреки упоритите ми опити за диета и спорт. Сега обаче, за един месец с гаденето свалих 3 кг  Simple Smile
Първия път стартирах от 52, с повръщането свалих на 48 и финиширах .... Embarassed 72кг. Както казваше баба ми,приличах на биволица.
Ядосвам се на много килограми. Имам чувството,че никога повече няма да бъда 52. Докторът ми пробутва разни теории за уедрен кокал и не-знам-какво-си от възрастта и първото раждане,но това не ме успокоява. Искам да съм слаба и красива!!!!!!!!

# 231
Здравейте!
 От днес съм на плодове и салати, ще разтоварвам няколко дни. За първата бременност писах, че  бях качила между 25 и 28кг. Нооооооооо, до 6м. нямах никакъв корем и бях качила само 3-4кг. Моята гинеколожка изпадаше във възторг и само ме хвалеше. От 6-тия месец изведнъж един голям корем и за последните 4 месеца качих всичките останали килограми. Това беше ужасно, гинеколожката само ми се караше, но не се притеснявах. В 9-тия месец ми беше много тежко, не можех да се изправям ако клекна. Всички ме питаха с близнаци ли съм бременна Rolling EyesНакрая преносих и родих бебе 3400кг. hahaha

Всичко с кг. е много индивидуално. Имам приятелки които качиха по 10кг. за цялата бременност newsm78 Този път започнах с 10кг. повече от предходното бременеене и не мога да си позволя да качвам такава голяма маса.

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 10:26 от mimi_9

# 232
  • София
 Здравейтеее  Hug аз започнам с 54кг, да видим колко ще наддавам  Praynig

# 233
Добро утро,гледам за килограми говорите,аз стартирах от 46кг а как ще финиширам-ще видим.С кандидат баткото забременях 47 кг и влязох в болницата 70 килограмова,последните 2 месеца качвах всяка седмица по 1 кг.Този път все си мисля че ще се ограничавам ама ще видим дали ще се получи.За сега на съм качила нито грам,но има време....

# 234
70кг е някакъв преломен момент за достигане с бебе в корема Simple Smile Както бях писала, повечето ми приятелки достигнаха до там, а коя колко качи зависеше от това коя от колко тръгна. Аз тогава тръгнах от 53, сега от 54-55, да видим. Все пак, определено не е в момента времето за ограничаване Peace

# 235
Здравейте и аз ще съм септемврийска мама. В събота ще хода за първи път на женска консултация, но ме притеснява това, че до сега не са ми правени никакви изследвания.

# 236
Здравейте сладурки Hug
Много сте изписали за два  дни и ще чета днес утре, и пиша. За съжаление наложи се да се сбогувам с мои много близак за мен човек и пътувах около 600- 650 км за два дни и малко не се чуствах и добре, но сега вече съм окс, за два дни толкова много болка и скръб преживях, но ..... днес не ми е позволено.

-----------------------------------------
Та в тази връзка да Ви почерпя виртуално имам Рожден ден и ставам на заветната Христова възраст - 33 години   party023 newsm38 Drunk Wine Glass /без съблазняващи картинки/ 

Много хубав и усмихнат да е денят ви   bouquet

# 237
Добро утро Simple Smile

Килограмите са ми болна тема. Винаги съм била слаба , но с много усилия от моя страна. Преди Нова Година, бях 52 кг. , в момента съм 55,6 кг. Внушила съм си , че ще кача поне 30 кг, тъй като съм много склонна към напълняване  Cry Как ще ги свалям после... неми се мисли. Братовчедка ми роди миналата година , и милата беше качила 32 кг. За една година е свалила само 15 кг.
Иначе на мен ми личи коремчето в момента, и познати ме питат дали не съм бременна, ама аз още не казвам.

_Ninka Да си жива и здрава!!! newsm59
Скрит текст:
Баща ми също е рожденик днес  , черпя ви за негово здраве!

# 238
_Ninka,Ч.Р.Д. newsm51 да си жива и здрава,и много  Giftsisi26,не се притеснявай за изследванията и на мен ги пуснаха чак сега Grinning

# 239
  • София
_Ninka ,  newsm51 bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт