Отговори
# 300
  • София
Добро утро, мами Simple Smile Весел празник на всички  1dating luvbed EFP  ylinfant

Lady Pol живот и здраве на моята дата ще се роди  Crazy Hug

# 301
Lady pol, добре дошла. Радвам се да видя още една съгражданка. Лека и прекрасна бременност ти желая.  Hug
Мен днес от сутринта ме е хванал пак колита, хем само супички и лека храна ям като цяло Sad Та си лежа вкъщи в това дъждовното и се надявам да мине скоро.
Започнах да духам често кръв от носа, но четох, че е нормално с оглед учеличаването обема на кръвта в организма на жената. Имам и като че ли лека температура, от която ми изпръхнаха устните, и тя вече ме тревожи малко, понеже пък не мисля, че съм болна и нямам други признаци на настинка, та се притеснявам да не е от друго. Бебо ще го видя чаааак след около седмица  #Crazy Дано да е добре.

# 302
Добро утро,честит празник на всички-който каквото празнува.
Аз втори ден все лежа,че нещо ниско долу ме понаболява,слабичко,но все пак.Утре съм на доктор да видим от какво е.Иначе ви ета по диагонал,но нещо ме понамързява... Confused

# 303
  • Пловдив
здравейте мили мами:)) Честит празник на всички  Heart txtloves Simple Smile)) Как сте днес??? Аз си пия кафето и мързелувам вкъщи, времето навън е ужасно подтискащо Sad Искам вече да идва пролетта, за да се съживим. Нямам желание за нищо, нито с домакинска работа ми се занимава, нито със себе си. Заприличала съм на лелка, която все се чуди на кой диван да се опъне Simple Smile) Забравих да се глася, гримирвам и излизам надолу сред хора. Искам да ви питам пушите ли по 1-2 цигари на ден? Аз направо се побърквам и колкото и гадно да звучи си пуша 1-2 та понякога и 3 цигари. Просто се побърквам и ги мисля тия проклети цигари. Знам, че е много вредно, но се успокоявам че АГ ми беше казала да не ги спирам рязко, защото не било хубаво и да пуша по много малко. Просто не знам с тия цигари как ще се справя Sad(( Четох, че организма се преборвал с 5 цигари дневно и не достигали до бебчо, но хич не ме успокоява това. След като изпуша 1 цигара и после 2-3 часа се обвинявам и я мисля. Хайде кажете ми тва мойто какво е?? При вас как стоят нещата?

# 304
  • София
Не ги мисля цигарите вече. Понякога, много рядко се сещам за тях, но много бързо си ги избивам от главата. Имам в шкафа, не ги пипам, бебето ми е най-важно. Няма такова нещо, че може по пет цигари на ден, това са глупости. Първите три месеца са най-важни за развитието и не искам по никакъв начин да навредя на детето си заради капризите си и липса на воля. Разбира се, това е мое мнение. Имам приятелка, която до края на бременността си пушеше.

# 305
Здравейте момичета !:)
Първо да честитя на Нинка рожденния ден на патерица! Бъди здрава, много усмихната и
много щастлива майка!
Аз днес се записах на ЖК и минах преглед. Вече бебока е 3 см. Ехографа показа 11 г.с.
За Tanishte и Pampers, които също са в Майчин дом - Варна - таксата от 335 лева се заплаща в деня на записването. Изследванията за кръв, захар и др. се правят на гладно същия ден, ако сте подготвени. Аз не бях. Пропуснах този факт с изследванията и си хапнах сутринта  Laughing Laughing Та...в събота ще ходя да давам кръв. Насрочиха ми БХС за 26.02 .Тогава би следвало да съм точно в 12 г.с, но както казах, ехографа ме изкарва малко по-напред. Важното е всичко с изследването да е наред.

Виждам, че си говорите за килограми. Ох, това ме тревожи всеки ден. Аз от края на декември до сега съм качила 2 кг. Не са малко...  Sad  А ми остават още 6 месеца най- малко...

# 306
  • София
В момента в който разбрах, че съм бременна изведнъж ме отвратиха цигарите, не ми се пуши и не мисля за тях. Подкрепям Soho Doll, и въобще не смятам, че по 1-2 цигари е нормално....

От кафе ми се гади адски много, че и него спрях. Имам късмет, че ми се ядат само плодове(преди това не ядях въобще).  Crazy

# 307
LemOn, благодаря за споделеното   bouquet Аз утре съм на линия и съм приготвила паричките, тъй като на последния преглед с док ходихме до регистрация да ми разкажат всичко. Аз по принцип не закусвам сутрин, така че няма да имам проблем Simple Smile А тези изследвания акушерката ли ти ги прави или док е при теб?
За цигарите - спрях го около 6 месеца преди да забременея, но тогава не знаех, че ще си имаме скоро бебе. И все пак - не бих пушила, а това, че 1-2 цигари не стигали до бебето е най-голямата глупост, която някога съм чувала...

# 308
 newsm76 txtloves 1dating Честито на празнуващите! Нека сме специални и обичани всеки ден!:hug:
 newsm59 Нинка ,на патерица бъди много обичана и едно прекрасно бебче на термин  bouquet
Не вярвах в панацеята Пилешка супа ама след една купичка киселини нямаа Crazy Да бях я изяла по рано Mr. Green
Добре дошли на новите мами  bouquet
Тук времето е чудесно ,а на мен все ми е криво и smile3518 Трябва да се взема в ръце обаче. Аз разглеждах упражнения за бременни ,но е рано още поне за мен след 4 мес мисля да се заема  чее 261uu заради хормони и други боклуци сега съм 72 кг и се надявам да не кача много newsm78
Сеаловер ,как си? Гърло минава от топли компреси ,аз се оправих така без АБ
Хубав ден  newsm51

# 309
здравейте момичета!честити празници   bouquet
не бъдете толкова осъдителни.според мен прекалявате с тези изказвания и пушачите са хора и всеки е свободен да си реши дали да пуши или не.това е все едно да осъдиш някой който обича и не може да се откаже от сладките неща.лесно се спират ако си пушил 1 кутия една седмица ,съвсем по-различно е ако си пушил по кутия и половина на ден.моята свекърва е пушила и при двете си бременности и е родила 2 живи и здрави деца.има и такива късметлийки на които им се гади от цигарите ,така е била майка ми,но не всички са така.момичето само сподели не е искала да и издадем присъдата  Joy
надявам се да няма обидени и засегнати и да се разрази сега един скандал тука ,все пак тук сме да си споделяме не да се обвиняваме и караме  Peace

# 310
Здравейте! Честит празник на всички, приятно изкарване на кой каквото празнува. Simple Smile
Не пушете цигари, момичета. 1-2-5 или 10 е все едно, при положение, че има някакъв риск съзнателно да навредите на малкото човече. Аз избягвам дори задимените помещения.
Аз днес ще отида до болницата. Треската и болките в гърлото ми минаха, но носът ми е все така запушен, а днес ме боли и глава. Дано бебо е добре :-S

# 311
  • Пловдив
за цигарите определено ще гледам напълно да ги откажа....трудно, не трудно знам че е вредно и ще ги спра. Сега да ви питам някоя от вас има ли обеца на пъпа?? Аз имам и не знам кога да я махна и дали изобщо ще се наложи:)

# 312
За цигарите от 2 кутии и повече на ден ги намалих на 5 6, акушерката също ми каза да не ги спирам от раз защото това е още по голям стрес за организма, разбира се надявам се до 1 2 седмици да ги спра напълно но това ще се разбере с времето.
За обецата на пъпа аз имам и я махнах веднага, даже мисля скоро и халката да си сваля защото колкото и да не съм качила пръстите са ми се надули..

# 313
Много Много Благодаря отново за пожеланията за РД - ми
Тъй като цветята са ми слабост, от мен за вас  Hug  Миленка, като видя букет се сещам все за твоите творения  bouquet
За цигарите - пуших с първата бременост и отказах малко след като разбрах, че съм бременна, всичко опира до воля и да го поискаш. Всеки прави сам за себе си избора.
А аз съм потресена от това, което ми се яде. Преди да забременея сега ядях в промишлени количества салати,  супи, манджи, а сега ела ме виж, не искам да ги видя,  само плодове, млечни и солети ям, това е което мога да понеса де. Но това което преди не съм яла /макар че също мн плодове ядох и преди/ сега не искам да видя.
Лемонче то  голяма буба станало бебче, леле:))) Супер, много се радвам като чета колко бързо растат и оформят и много мило ми става Wink Аз има още две седмици да устискам за следващия преглед, много бавно минава времето, когато чакаш да си видиш туп-туп.
Иначе аз дадох кръв и урина миналата седмица и всичко е повече от перфектно, дано на всички и всичко да върви и за напред така.
Липсват мацки, които не са писали скоро, Кристиша, Клара и още ми се въртяха в главата, ама  newsm78

# 314
  • Варна
Здравейте,момичета! Честит Свети Валентин и Трифон  Зарезан!Бъдете много обичани и уважавани жени и то не само днес!   Wink

Да изкажа и аз крайното си мнение относно цигарите-според мен е недопустимо да се пуши по време на бременност!Разбира се,всеки сам си решава,но имайте впредвид,че това си е чисто и просто отрова,която подавате съвсем съзнателно към бебето си!!!Аз самата до преди две години  бях страстен пушач със 17-годишна практика,но и през ум не ми е минавало да запаля цигара сега,дори винаги се отстранявам от място,ако към мен е насочен дим от друг пушач.

ColdEyes,пропуснах да напиша,че и при мен има леко кървави жилки в носния секрет.Действително е нормално,това да  те не тревожи   Peace

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 13:16 от Bebitka

Общи условия

Активация на акаунт