Отговори
# 585
здравейте  Wink лелеее колко много сте изписали.
аз снощи се прибрах от Б-я ,бяхме на гости в Петрич.много странно ми беше пътуването на всяка дупка на пътя стисках кълки  Joy мм само ми се смееше.племенника ми само ми галеше коремчето и вика "бебиииии ,оо ооо бебииии"и го гали  Heart Eyes много сладка картинка беше.
и аз вече нямам никакви симптоми дори и болката в гърдите отшумя,не ми се гади,не ми става лошо от миризми и така.избягвам да си мисля лоши неща ,защото мисля че  е време да се свършва вече с  Sick
аз няма да ходя на море ,все пак сигурно ще приличам на хипопотам  Mr. Green , а и мм няма да е с мен последните месеци и няма да ида сама.смятам цяло лято да го изкарам вкъщи под климатика през деня и в разходки привечер. нямам търпение вече да свършва тази зима и да се затопли.
ехее отнесох се пак в писане   Laughing
приятен ден   bouquet

# 586
Изобщо не смятам да се лишавам от морето. Малко ме вълнува на какво ще приличам (отдавна не ходя на плаж с цел да привличам мъжките погледи наоколо Simple Smile, а и ние обикновено ходим на пусти и диви плажове. Може би единствено ще се лиша от възможността да отида в края на август и то най-вече от съображения, че морето е твърде далеч от София и ако бебето се засили да се ражда, няма да сколасаме да се приберем Simple Smile

# 587
 newsm03 Добър ден!Морето и аз няма да го пропусна нивгаш  Mr. Green

# 588
Здравейте мами, аз да ви попитам нещо, за което сигурно доста от вас не сте се замисляли. Мислите ли да запазвате стволови клетки при раждането?

# 589
Здравейте и от мен, момичета!
Много сте изписали през почивните, от сутринта се опитвам да ви изчета, но не успях. Много интересни теми сте повдигнали.
Относно имената, ММ няма претенции. Харесали сме си и двамата едно мъжко и две женски имена, но дали няма да си променим мнението не знам. И двамата не искаме да кръщаваме детето на никого. Аз понеже съм наполовина рускиня и сме се спрели на името Алексей. Много ми харесва, но се чудя това име в българия дали няма да предизвиква трудности при произнасянето, иска ми се името да е международно и да се произнася лено на всеки език. Ще се радвам да чуя мненията ви.

# 590
  • София
Кристиша - страхотно име, много ми харесва, имам една приятелка нейното момченце се казва Алексей  Hug Embarassed

ioana_g и аз много се чудя, не знам какво да правя  ooooh!

# 591
  • Варна
 ioana_g ,аз няма да запазвам стволови клетки.Като цяло смятам,че доста години предните поколения са изкарали без тази "екстра" и е нямало проблем .Интересно ще ми  бъде  да прочета мненията и на другите момичета.

И аз да подтикна лекичко темата за варненската среща   Simple Smile .В момента не работя и ще се радвам, ако има и други скучаещи, да померим малко улиците заедно ,а и да се запознаем лично .Така като чета,май на повечето от нас(пу пу п   Mr. Green ) са ни поотминали неразположенията.

Пропуснах-Кристиша,името е много красиво и благозвучно,не се колебайте въобще!  Peace

# 592
ioana_g ,аз няма да запазвам стволови клетки.Като цяло смятам,че доста години предните поколения са изкарали без тази "екстра" и е нямало проблем .Интересно ще ми  бъде  да прочета мненията и на другите момичета.
Как така не е имало проблем? Колко хора има починали от рак например и други неизлечими болести, които с тази "екстра" биха имали голям шанс. Не, че споря, но според мен ако можем да си го позволим определено си заслужава. Друг е въпроса дали замразяването е качествено, и ще може ли да се ползват тези клетки при нужда. С нашите болници вече, съвсем им нямаме доверие за нищо:(

# 593
  • Варна
Специално за рака,медицината напредва с такива темпове,че  може да се окаже безпредметно това със стволовите клетки.А що се отнася до  болниците  ни ,  за съжаление е много вярно Sad  .И не се притеснявай,спори,затова сме тук-за да изкажем мнението си ,каквото и да било то  Hug

# 594
Ooo, да сме живи и здрави, никакво море тази година. Миналото лято мъжа ми беше командирован за цял месец на морето и уговорката беше да тръгна с него. Тогава разбрахме, че съм бременна, но в крайна сметка решихме да си спазим плановете. Бях в 6г.с. тогава и аз така, като Дидка, по хубавите ни бг пътища до Бургас стисках кълки и се молих всичко да е наред. После пък хубавите морски вечери, в които сядахме на лоби бара и той си пийва биричка, и си пуши цигарки, а аз на вода Sad За дискотеки и много дълги разходки дума да не става, за влизане в морето и басейна също. И само под чадъра, а аз обичам да правя тен Sad Аз там прокървих на 4-я ден и понеже нямаше адекватна мед. помощ, докато стигна в Русе вече никой не можеше да каже от какво е паднало бебето, но някак си аз се наплаших, че е от пътя и съпътстващите условия, и може би не е било добре закрепено още.
 А август месец, когато ще съм 100 кила и ако е пак такова лято като миналото, в Русе стигаме до над 40 градуса....и аз ще съм вкъщи на климатика май Simple Smile
Замислихте ме с тия стволови клетки...
Радвам се, че не съм само аз без симптоми, че се бях шашнала много вече. То пък съвсем нищо да не отчита тоя мой организъм.. newsm78
Тая седмица дано успея да си запиша час и да се успокоя вече Praynig От днес съм в 4-ти месец Simple Smile
Замислихте ме с тези стволови клетки...

# 595
Специално за рака,медицината напредва с такива темпове,че  може да се окаже безпредметно това със стволовите клетки.А що се отнася до  болниците  ни ,  за съжаление е много вярно Sad  .И не се притеснявай,спори,затова сме тук-за да изкажем мнението си ,каквото и да било то  Hug
Съгласна съм за напредването на медицината ни, но това кой знае кога ще стане. Отделно освен рак, помага за парализа, различни кръвни заболявания, левкемия и незнам какво още. Не съм до толкова запозната за сега. Ако се наложи някой ден и не съм опитала всичко, с цел да спестя 5 хил.лв, никога няма да мога да си го простя:(
Незнам, ще почета, ще питам моето АГ, ще помисля още и ще реша, голяма дилема newsm78

# 596
  • Gone with the wind
Bebitka, емоционало съм..... нестабилна  Laughing
Вчера като гледах протестите по новините, започнах да рева  Shocked Така и не разбрах защо, ама ми стана много мъчно.

И аз така. И не само заради протестите - за всичко рева  Rolling Eyes
Да кажеш, че съм ревла - не съм. И ако от сега е толкова зле положението, представям си към края какъв ужас ще е  Confused

# 597
Bebitka, Bebitka и аз като гледах репортажите от протестите ми стана мъчно и се разревах. Също и за Маги плаках снощи...явно сме станали много чувствителни.  Simple Smile

# 598
Изобщо не смятам да се лишавам от морето. Малко ме вълнува на какво ще приличам (отдавна не ходя на плаж с цел да привличам мъжките погледи наоколо Simple Smile, а и ние обикновено ходим на пусти и диви плажове.

Лулу, напълно подкрепям с две ръце. Много обичам морето и не мисля да се лишавам от това удоволствие.

Момичета, ако има някоя от вас табличка как се изчисляват месеците, защото аз нещо не мога да се оправя  Blush Според ехографа съм 2-3 дни напред, но в кой месец съм? Изпълнен трети или втори и нещо  Blush Много ми е тъп въпроса, ама...

# 599
Tanishte изобщо не ти е тъп въпроса,до преди 2 дни и аз това се чудех,ама все не питах да не се смеете.Успокоявам се че не съм само аз  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт